MHP'li Yıldırım: Kime Sanatçı Denileceği Artık Tartışılmalı
Haber Detayı
16 Haziran 2023 - Cuma 12:25 Bu haber 2765 kez okundu
 
MHP'li Yıldırım: Kime Sanatçı Denileceği Artık Tartışılmalı
MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, Türkiye'de Sanatçı kavramının yeniden tanımlanması gerektiğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Yıldırım: Kime Sanatçı Denileceği Artık Tartışılmalı

Atatürkçülük maskesi altında İnönücülük yapan Sol Cenahtaki Sanatçı kılıklı kişilerin, Türk Milletini Nankörlükle suçlaması üzerine değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, Türkiye'de Sanatçı kavramının yeniden tanımlanması gerektiğini belirterek, bunun tartışılması zamanının geldiğini söyledi.

 

TÜRKİYE'DE ATATÜRKÇÜLÜK MASKESİ ALTINDA İNÖNÜCÜLÜK YAPMA GELENEĞİ

 

Yabancı siyasi gözlemcilerin Dünyanın en önemli seçimlerinden birisi olarak gösterdiği 2023 seçimleri, Türk Milleti ve Devleti açısından bir çok ders çıkarılması gereken bir seçim olarak tarihteki yerini aldı. Bunlardan bir tanesi de hiç kuşkusuz; Atatürkçülük maskesi altında İnönücülük yapan Sol Cenahın seçimleri kaybettiğinde Türk Milletine ''Nankör Millet'' diyebilen İsmet İnönü'nün yolundan giderek, kendi düşüncesindeki siyasi partilere oy vermeyen seçmenleri, Nankörlükle suçlamasıdır. 

 

İNÖNÜCÜLÜK MANTIĞIYLA DEPREMZEDELERE NANKÖRLÜK SUÇLAMASI

 

1950 yılının 14 Mayıs'ında yapılan seçimlerden 73 yıl sonra 2023 yılının 14 Mayıs'ında yapılan seçimlerin neticesinde; 1950 yılında seçimleri kaybedince Türk Milletini Nankörlükle suçlayan İsmet İnönü'nün mantığıyla hareket eden Sol Cenahın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy veren depremzedeleri yaptıkları yardımlar üzerinden nankörlükle suçlaması, Terihi resmen tekerrür ettirdi. Depremden sonra gönderdikleri yardımları depremzedelerin başına kalkan muhalif kesimin anlı şanlı ünlü kişileri dahi, depremzedelere yardım amaçlı gönderdikleri para ve ihtiyaç malzemelerinden dolayı duydukları pişmanlığı dile getirmesi, hakaret ve küfürler etmeye başlaması, Türk Milletinin tarihten ibret alması açısından önem arzediyor.

 

CHP'NİN BU TİPLERE SAHİP ÇIKMASI AYRI BİR GARABETTİR

 

Türkiye'de Sanatçı etiketi olan Sol Cenahtaki ünlülerin, kendi düşüncesinde olmayan siyasetçi ve vatandaşlara tepeden bakarak aşağılamaya çalışması ve bu tiplere Atatürkçülükten çok İnönücülük yapan CHP'nin sahip çıkması, Türkiye'nin bir sorunu haline geldi.

 

Sol Cenahın şakşakladığı Piyanist Fazıl Say'ın Altılı Masayı deviren Meral Akşener'e ''Sifonu çek. Gitsin'' demesi, Türk Milletinin iradesini sürekli aşağılayan Berna Laçin'in Altılı Masaya geri dönen Meral Akşener'e atfen, ''Meral Akşener net ve kesin olarak döndü. Su yolunu buldu'' demesi, kendilerinden olanı yücelten kendilerinden olmayanı aşağılayan Sol Cenahın çelişkili tutumuna örnektir. Sanatçı diye takdim edilen Artist Eda Ece'nin katıldığı bir ödül töreninde depremzedelere atfen söylediği, "Deprem bölgesine yaptığımız her şeyi onlar başkaları yapıyor sandı, sandıktan onu anladık" sözleri, üzerinde düşünülmesi gereken bir örnektir.

 

2023 seçimleri öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek vereceğini söyleyen insanlara küfreden ve Ak Partili kadınların giyim tarzıyla dalga geçen Sanatçı kılıklı Melek Mosso'ya, Ak Partili Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel'in konser verdirmesi ve tüm tepkilere rağmen ona sarılıp sahip çıkması ise işin başka bir garabetidir. Türk milletine ve değerlerine hakaret eden tüm bu Sanatçı kılıklı ve etiketli kişilere sol cenahın sahip çıkması ayrı bir garabet, Cumhur İttifakını destekleyen sanatçılara ''Yalakadan sanatçı olmaz.'' diyebilen Kemal Kılıçdaroğlu'nun tutumu ayrı bir garabettir.

 

MHP'Lİ YAŞAR YILDIRIM: KİME SANATÇI DENİLECEĞİ TARTIŞILMALIDIR

 

2023 seçimleri öncesinde ve sonrasında yaşananlara bakıldığında, ''Her şerden bir hayır çıkarma'' düsturu olan Müslüman Türk Milleti açısından çıkarılacak dersler var. Bir musibet bin nasihatten iyidir. Yaşananlar, Türkiye'de Sanatçı kavramının yeniden tanımlanması gerekliliğini ortaya koydu.

 

Türkiye'de Sanatçı kavramının yeniden tanımlanması gerektiğini dile getiren MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Türkiye’de sanatçı kime denir meselesi vardır. Artık bu konuşulmalı ve adı konmalıdır.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Yaşar Yıldırım, Sözde Sanatçılar, Sanatçı, kavramı, tartışılma
Yorumlar
Haber Yazılımı