MHP'li Kanlı: Adanalıların 14 Mayıs Seçimi Tercihi Belli Oldu
Haber Detayı
10 Mayıs 2023 - Çarşamba 18:19 Bu haber 2275 kez okundu
 
MHP'li Kanlı: Adanalıların 14 Mayıs Seçimi Tercihi Belli Oldu
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Adanalıların 14 Mayıs seçimlerindeki tercihini belli ettiğini söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Kanlı: Adanalıların 14 Mayıs Seçimi Tercihi Belli Oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla dün gerçekleştirilen coşkusu ve kalabalığıyla muhteşem görüntülere sahne olan Adana mitingine yönelik açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Adanalıların 14 Mayıs seçimlerindeki tercihini belli ettiğini söyledi.

 

MUHTEŞEM BİR KATILIM OLDU

 

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla dün Adana'da düzenlenen mitingin muhteşem bir katılımla ve coşkuyla gerçekleştirildiğini söyledi. Kanlı yaptığı açıklamada "Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımlarıyla yapılan Adana mitingi birçok bakımdan önemli işaretler vermiştir. 16.30'da planlanan miting, Sayın Cumhurbaşkanımızın Aydın programı nedeniyle gecikmiş olmasına rağmen vatandaşlarımız alandan ayrılmamış, coşkusu ve heyecanı miting sonuna kadar devam etmiştir. Görülmüştür ki Adana kararını çoktan vermiş, 'Aday Belli Karar Net' demiştir." dedi.

 

ERDOĞAN’DAN HAVAALANI KAPATILMAYACAK MESAJI

 

Başkan Kanlı, "Adana havaalanı kapatacak" şeklinde yapılan propagandanın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingdeki açıklamasıyla boşa düştüğünü belirtirken, bu konunun artık Adana’nın gündeminden çıkmış olacağını, 14 Mayıstan sonra da devam edecek Cumhur İttifakı ile Adana'nın önünün daha da açılacağını kaydetti. 

 

BAŞKAN YUSUF KANLI: MİLLETİMİZİN FERASETİNE SONSUZ GÜVENİMİZ VAR

 

Mitinge katılım sağlayan Teşkilat mensuplarına ve vatandaşlara teşekkür eden MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, "Aziz milletimizin ferasetine, basiretine sonsuz güvenimiz var. Her yerde olduğu gibi Adana'da da Sayın Cumhurbaşkanımıza, Cumhur İttifakına sonsuz bir güven var. Bizler de bu güvene layık olacağız, birlik ve beraberlik içinde 'Türk ve Türkiye Yüzyılı' hedefini birlikte inşa edeceğiz. Bu vesileyle, tarihi bir katılımla mitinge gelen, Sayın Cumhurbaşkanımıza sahip çıkan, Cumhur İttifakı'nın gücünü tescil eden kıymetli hemşehrilerimize, değerli vatandaşlarımıza, Cumhur İttifakının iradesini sahaya yansıtan tüm teşkilatlara içten teşekkürlerimizi sunuyor, ülkemize, milletimize yeni ufuklar açacak olan 14 Mayıs zaferinin sevincini, heyecanını yine birlikte yaşamaya davet ediyorum.” dedi

 

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Yusuf Kanlı, Adanalılar, 14 Mayıs seçimi, tercihini, belli etti, Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP, Ak Parti, Adana Mitingi
Yorumlar
Haber Yazılımı