MHP'li Yönter: Saldıranlara Asla Boyun Eğmeyeceğiz
Haber Detayı
11 Mayıs 2023 - Perşembe 12:14 Bu haber 1640 kez okundu
 
MHP'li Yönter: Saldıranlara Asla Boyun Eğmeyeceğiz
MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, montajlanmış mesaj görüntüleriyle algı operasyonu yapanlara yönelik açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Yönter: Saldıranlara Asla Boyun Eğmeyeceğiz

Küreselcilerin alayını arkalarına alıp saldırmalarına rağmen yükselişini bir türlü durduramadıkları MHP'yi yıpratmak amacıyla, 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala sosyal medya hesapları üzerinden düzmece mesaj görüntüleriyle kendisini hedef alanlara cevap veren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, montajlanmış mesaj görüntüleriyle algı operasyonu yapanlara asla boyun eğmeyeceklerini söyledi.

 

FİTNE ZAMANI DÜŞMAN OKLARINI TAKİP EDERSENİZ DOĞRUYU BULURSUNUZ

 

ABD, AB ülkeleri, terör örgütü PKK ve FETÖ mensupları ile Altılı Masaya destek veren tüm unsurların; İmam-ı Şafi Hazretlerinin ''Fitne zamanında hakkı tutanı düşman oklarını takip ederek anlarız.'' düsturundaki tanımlamaya uygun bir şekilde düşman okları gibi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Türkiye'nin bekası için destek verdiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelmesi, fitne ve yalanlar üreterek sosyal medyadan Cumhur İttifakını hedef alması, manidar bir durumdu. İşte tam da bu noktada, MHP'nin YÜREK İSTER başlıklı tanıtım filmi yayınlandı.

 

MHP'NİN HAZIRLADIĞI YÜREK İSTER BAŞLIKLI TANITIM FİLMİ

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ''Herkes emin, herkes şahit olsun ki, Milliyetçi Ülkücü Hareket olduğu müddetçe Ezan dinmeyecek, Bayrak inmeyecek, Vatan bölünmeyecek.'' sözleriyle başlayıp, ''Artık, bu çağda herkes pozisyonunu Türkiye'ye göre belirlemek mecburiyetindedir. Asır Türk Asrıdır, hedef Kızılelma, hedef Turan'dır.'' sözleriyle biten ve korkmadan vatana sahip çıkılması noktasında Türk Milletininin mücadele ruhunu harekete geçiren bir video hazırlayan MHP'nin YÜREK İSTER başlıklı tanıtım filmindeki, ''Bu ülkeyi sevmek Yürek İster. Ezan demek, Bayrak demek, Cumhuriyet demek, Yürek İster. Bu ülkede dil, din ve ırk ayrımı yapmadan yaşayalım demek Yürek İster. Kimsesizlerin kimi olmak Yürek İster. Terörü bitirmek, Kandil'i yerle bir etmek Yürek İster. Tanklara kafa tutmak, milli iradeyi ortaya koymak, vatanına sahip çıkmak Yürek İster. Malazgirt demek, İstanbul'un Fethi'ne sahip çıkmak Yürek İster. Masaya elini vurmak, dünyada oyun kurucu olmak Yürek İster. İnancına, Türklüğüne, tarihine sahip çıkmak Yürek İster. Mavi Vatan, Kıbrıs, Can Azerbaycan demek Yürek İster. Milli Sanayi demek, Bağımsız Devlet demek, yeniden Büyük Türkiye demek Yürek İster. Bu ülkeyi karşılıksız sevmek yürek İster.'' sözleri, 14 Mayıs seçimlerinin manasını ve önemini ortaya koydu.

 

MHP LİDERİ BAHÇELİ'NİN ÜLKÜCÜLERİ AYAĞA KALDIRAN MİTİNGLERİ KÜRESELCİLERİ ÇILDIRTTI

 

Yabancı gözlemcilerin ''Dünyanın en önemli seçimi'' olarak tanımladığı Türkiye'deki siyasi gözlemcilerin ''Türkiye'nin kader seçimi'' olarak nitelendirdiği 2023 seçim çalışmalarına en erken başlayan siyasi parti ünvanını alan MHP'nin; Türkiye genelinde düzenlediği Aday Belli Karar Net temalı 9 mitingle Ülkücüleri ayağa kaldırması ve deprem nedeniyle ara verdiği mitinglere yeniden başlayıp şimdiye kadar coşkusu ve kalabalığıyla muhteşem olan Aziz Milletim Sıra Sende temalı 16 miting düzenlemesi, MHP'ye yönelik 'öldü, bitti, eridi' şeklinde algı oluşturmaya çalışan küreselcileri ve yerli işbirlikçilerini çıldırttı. 

 

DÜZMECE ANKETLER YETMEDİ DÜZMECE SOSYAL MEDYA GÖRÜNTÜLERİ DEVREYE GİRDİ

 

ABD Başkanı Joe Biden'in Türkiye'deki muhalefeti destekleyerek iktidarı değiştirme stratejisine uygın davranan batılı ülkeler, batılı medyalar ve yerli işbirlikçileri; tüm yaptırımlara, ekonomik saldırılara, Koronavirüs salgını, bölgesindeki savaş ortamı ve doğal afetlerin olumsuzluklarına rağmen özellikle son aylarda başarılı hamleler yapan Cumhur İttifakını durduramayınca, 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları saldırıları arttırdılar.

 

Türkiye'nin bekasına yönelik tehditleri bertaraf edebilmek ve 1992 yılında 2023 yılını işaret ederek açıkladığı 21. Asrın Türk Asrı olmasına yönelik hedeflerini gerçekleştirmek için; 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası isim babası olduğu Cumhur İttifakı kapsamında desteklediği Recep Tayyip Erdoğan'ın 14 Mayıs seçimlerinde tekrar Cumhurbaşkanı olması için yoğun çaba sarfeden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ve MHP'nin Genel Merkez Yöneticilerini hedef alanlar, düzmece anketlerle bitiremedikleri MHP'yi düzmece sosyal medya mesajları görüntüleriyle yıpratma politikasına tekrar başladılar.

 

MHP'Lİ YÖNTER'DEN DÜZMECE SOSYAL MEDYA GÖRÜNTÜLERİ SERVİS EDENLERE İLK TEPKİ

 

Küresel taşeronların MHP'yi yıpratma kampanyası kapsamında başlattıkları operasyonun hedeflerinden birisi de Ankara'da düzenlenen bir suikast ile alakasızca ilişkilendirilmeye çalışılan MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter oldu. 

 

Terör örgütü FETÖ ve PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin destek verdiği Altılı Masadaki siyasetçilerin Türklüğü, Türkiye'nin üniter yapısını, yerli ve milli olan tüm değerleri hedef aldığı 14 Mayıs seçimleri öncesinde, yükselen Milliyetçiliğin doğal tezahürü olarak MHP ve Cumhur İttifakı oylarının artmasını hazmedemeyip kendisini hedef alanlara cevap veren MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sosyal medyadan ilk yaptığı açıklamada, ''Düzmece Whatsapp mesajı tertip edip FETÖ taktiği uygulayan, montaj yapan, iftira atan, seçimlere beş gün kala algı operasyonunlarını hızlandıranlar, adaletin önünde mutlaka hesap verecektir. Avukatım gerekli hazırlıkları yapmıştır. Suç duyurusunda bulunulmuştur. Bu sahtekarlığa, bu alçaklığa, bu itibar saldırısına asla boyun eğmeyiz. Allah bes, baki heves.'' dedi.

 

MHP'Lİ YÖNTER'DEN KENDİSİNİ HEDEF ALANLARA İKİNCİ CEVAP

 

Sosyal medyalarda paylaşılan mesaj görüntülerinin düzmece olduğu anlaşılmasına rağmen, saldırılarına devam eden MHP ve Ülkücü düşmanlarına tekrar cevap veren MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Geliyoruz. Montajcıların, dublajcıların, dubarıcıların, zillete düşenlerin son beş günü kaldı. İnşallah alayı birden hesap verecek. İftiranın bedelini hukuken çok ağır ödeyeceksiniz! Merhum Cemil Meriç’in dediği gibi; 'Artık sağcı solcu kalmadı. Elimizde bir vatan kaldı, bir de vatan hainleri.' Hainlere teslim olmayacağız. Sosyal medya teröristlerine, FETÖ’cü ve PKK’lı alçaklara boyun eğmeyeceğiz. Mutlaka başaracağız, zafer inananlarındır.'' dedi.

 

Resim

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İzzet Ulvi Yönter, küresel saldırı, algı operasyonu, yapanlara yönelik, açıklamalarda bulundu, 14 Mayıs seçimi, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı