MHP İlçe Başkanlığına Yeni Atama Yapıldığı Açıklandı
Haber Detayı
05 Ağustos 2023 - Cumartesi 09:34 Bu haber 2047 kez okundu
 
MHP İlçe Başkanlığına Yeni Atama Yapıldığı Açıklandı
MHP İlçe Başkanlığına yeni atama yapıldığı açıklandı.
MHP Haberi
MHP İlçe Başkanlığına Yeni Atama Yapıldığı Açıklandı

MHP Genel Merkezi, işlerinin yoğunluğu nedeniyle MHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı görevinden ayrılan Ramazan Habalı'nın yerine, Sadullah Güneş'i atadı.

 

MHP MURATPAŞA İLÇE BAŞKANLIĞI GÖREVİNE ATANAN SADULLAH GÜNEŞ'TEN AÇIKLAMA

 

MHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı görevine atanan Sadullah Güneş, göreve atanmasıyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Liderimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin takdirleriyle, hayatım boyunca mensubu olmaktan onur ve şeref duyduğum Milliyetçi Hareket Partimizin Muratpaşa ilçe Başkanlığı görevine  atanmış bulunmaktayım. Görevlendirme sürecinde şahsımı bu kutlu göreve layık gören Liderimiz Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendiye, Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Edip Semih Yalçın Başkanıma teşekkürlerimi, saygılarımı ve hürmetlerimi arz ederim. Rabbim Liderimizi başımızdan eksik etmesin.'' dedi.

 

İLÇE BAŞKANLIĞI GÖREVİNDEN AYRILAN RAMAZAN HABALI'DAN AÇIKLAMA 

 

MHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı görevinden ayrılan Ramazan Habalı, görevinden ayrılmasıyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''5 Nisan 2022 Tarihinden bu yana sürdürdüğüm MHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı görevimden iş yoğunluğum dolayısıyla bugün itibariyle istifa ediyorum. Ülkücü Hareketin bir çok kademesinde şahsımıza güvenerek bizi bir çok göreve layık gören Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey’e Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Edip Semih Yalçın Başkanımıza  teşekkür ediyor, ömrünü adadığı davamızda Liderimizin ardında her zaman ki duruşumuzla yürüyeceğimizi ve Genel Başkanımıza, davamıza  sadakatimizin son nefese kadar süreceğini beyan ediyorum. Görev süremiz boyunca Başta Yönetim Kurulu Üyelerim ve bizlere destek veren tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Rabbim Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'yi başımızdan eksik etmesin. Teşkilatımız var olsun!'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, MHP Muratpaşa, İlçe Başkanlığı, Ramazan Habalı, Sadullah Güneş
Yorumlar
Haber Yazılımı