MHP'li Arzu Erdem'den Abdülkadir Selvi'ye Manidar Soru
Haber Detayı
04 Ağustos 2023 - Cuma 14:37 Bu haber 2926 kez okundu
 
MHP'li Arzu Erdem'den Abdülkadir Selvi'ye Manidar Soru
MHP 25, 26, 27. Dönem İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Abdülkadir Selvi'ye Cumhur İttifakına karşı algı oluşturma talimatını nereden aldığını sordu.
MHP Haberi
MHP'li Arzu Erdem'den Abdülkadir Selvi'ye Manidar Soru

Cumhur İttifakından yana olduğu halde Yerel Seçimlere 8 ay kala aniden CHP ve İyi Parti'ye açıkça şirinlik yapmaya başlayan Gazeteci Abdülkadir Selvi'ye tepki gösteren MHP 25, 26, 27. Dönem İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Abdülkadir Selvi'ye Cumhur İttifakına karşı algı oluşturma talimatını nereden aldığını sordu.

 

ABDÜLKADİR SELVİ'NİN MUHALEFETE ŞİRİNLİK YAPTIĞI SÖZLERİ 

 

CNN Türk TV'de katıldığı bir programda, Yerel Seçimlere yönelik değerlendirmelerde bulunan Gazeteci Abdülkadir Selvi, Cumhur İttifakının tekrar kazanmak istediği İstanbul, Ankara ve Adana büyükşehir belediye başkanlıkları için muhalefeti daha şanslı gördüğünü, İyi Parti'nin CHP'den MHP'li başkanların başarıyla yönettiği Etimesgut ve Gölbaşı Belediye Başkan adaylıklarını isteyeceğini söyledi. 

 

CHP ile Yerel Seçimlere yönelik pazarlık yapacağı tahmin edilen İyi Parti'nin, özellikle geçen dönem MHP'li başkanların yönettiği Adana ve Mersin gibi büyükşehir belediye başkan adaylıklarını CHP'den isteyeceği konuşulurken; İyi Parti'nin bu stratejisinin ilçeler bazında da yürütüleceği, Cumhur İttifakından yana olduğu bilinen Gazeteci Abdülkadir Selvi tarafından canlı yayında ballandıra ballandıra anlatılması MHP'nin tepkisine yol açtı. MHP Genel Başkan Yardımcıları Semih Yalçın ve İzzet Ulvi Yönter, peş peşe açıklama yaptılar. Sarfettiği sözlerle algı oluşturduğu düşünülen Abdülkadir Selvi'nin açıkça muhalefete şirinlik yapması, Ak Parti ve MHP'li siyasetçilerin tepkisine neden olurken, bir tepki de MHP'li Arzu Erdem'den geldi.

 

MHP'Lİ ARZU ERDEM'DEN ABDÜLKADİR SELVİ'YE MANİDAR SORULAR

 

Cumhur İttifakından yana olduğu halde Yerel Seçimlere 8 ay kala aniden CHP ve İyi Parti'ye açıkça şirinlik yapmaya başlayan Gazeteci Abdülkadir Selvi'ye manidar sorular soran MHP 25, 26, 27. Dönem İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Abdülkadir Selvi, Cumhur İttifakını dağıtma talimatını okyanus ötesinden mi aldın? Yoksa zillet ittifakının taşeronluğuna mı soyundun? Meddahlığına soyunduğun CHP ve İP'e dağıttığın belediyeler seni içine düştüğün bu bataklıktan kurtaramayacak! Senin şuursuz ve ucube sözlerin bizim nezdimizde küçücük kalmaya, ufalanmaya, çiğnenmeye mecbur ve mahkûmdur.'' dedi.

 

Açıklama yok.

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Arzu, Erdem, Abdülkadir, Selvi, Manidar Soru, talimatı, nereden
Yorumlar
Haber Yazılımı