MHP Adana'nın 6 İlçesinde Kongrelerini Tamamladı
Haber Detayı
13 Ağustos 2023 - Pazar 16:59 Bu haber 1997 kez okundu
 
MHP Adana'nın 6 İlçesinde Kongrelerini Tamamladı
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, kongrelerini tamamlayan 6 İlçe Teşkilatı ve yerel seçimlere yönelik açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Adana'nın 6 İlçesinde Kongrelerini Tamamladı

İlçe Teşkilatlarının 14. Olağan Kongreleri ve yerel seçimlere yönelik açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Adana'nın 6 İlçe Teşkilatında kongre sürecinin tamamlandığını açıkladı.

 

ALTI İLÇEDEN BİRİNDE BAŞKAN DEĞİŞTİ

 

MHP Adana’da 10 Ağustos’ta başlattığı ilçe kongrelerinden altısını tamamladı. İlk olarak Saimbeyli ile başlayan ve tek liste çıkarılan ilçe kongreleri Aladağ, Feke, Tufanbeyli, Karataş ve Yüreğir ile devam etti.

 

MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı'nın Divan Başkanlığını yaptığı Saimbeyli'de mevcut İlçe Başkanı Halil İbrahim Yağbasan, MYK Üyesi Uğur Öztürk’ün Divan Başkanlığını yaptığı Aladağ’da mevcut İlçe Başkanı Bayram Kabak, Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy’un Divan Başkanlığını yaptığı Feke’de mevcut İlçe Başkanı Fikret Çilingir, İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Zorba’nın Divan Başkanlığı’nı yaptığı Tufanbeyli’de mevcut İlçe Başkanı Haydar Dömek, Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy’un Divan Başkanlığını yaptığı Yüreğir’de mevcut İlçe Başkanı Tamer Yücel güven tazelediler. Karataş ilçesinde MYK Üyesi Uğur Öztürk’ün Divan Başkanlığında yapılan kongrede ise Gökdemir Polat yeni İlçe Başkanı seçildi.

 

MHP Adana İl Başkanlığının koordinasyonunda gerçekleştirilen 14. Olağan İlçe Kongreleri, coşku içinde icra edildi. İlçe Kongreleri, yayla ve deniz mevsimi olmasına rağmen partililerin olağanüstü ilgisi altında gerçekleştirildi. Yapılan konuşmalarda yerel seçimlere yönelik hazırlık mesajlar verildi.

 

BAŞKAN YUSUF KANLI'DAN YEREL SEÇİM MESAJI

 

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, gerçekleştirilen kongrelerde oluşan kadrolarla yerel seçimlere yoğunlaşacaklarını kaydetti. Kanlı, “Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin çizdiği yoldan sapmadan, hedefe kilitlenmiş olarak, önümüzdeki yıl Mart ayında yapılacak yerel seçimleri Cumhur İttifakı olarak kazanmak için ülkü ve dava arkadaşlığı ruhuyla çalışmalıyız. ‘Diyar Diyar Anadolu’ teması ve ruhuyla başlattığımız yürüyüşümüzle inanıyoruz, çalışıyoruz, başaracağız!” şeklinde konuştu.  

 

MUHARREM VARLI: İNŞALLAH YİNE BAŞARACAĞIZ

 

MYK Üyesi Milletvekili Muharrem Varlı da, milletvekili ve cumhurbaşkanı seçimlerinde Cumhur ittifakı kazanmasın, Recep Tayyip Erdoğan seçilemesin diye içeriden muhalefetin, dışarıdan emperyalist güçlerin her yolu denediğini belirterek, “Ama Allah’a şükür inandık ve başardık. Biz inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz ve inşallah yine başaracağız.” ifadesini kullandı.

 

AYŞE SİBEL ERSOY: YENİ BELEDİYELER KAZANACAĞIZ

 

Yerel seçimleri kazanma mesajı veren Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, “Şimdi bizlere düşen 14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta kazanılan demokrasi zaferinin yerel seçimlerde elde edeceğimiz başarılarla taçlanmasını sağlamaktır. Mevcut belediye başkanlıklarımızı muhafaza ederek bunun üzerine yenilerini ekleyeceğiz.” dedi.

 

MHP’nin Adana’daki ilçe kongreleri 20 Ağustos’ta tamamlanacak.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana, 6 İlçesinde, Kongrelerini Tamamladı, Yusuf Kanlı
Yorumlar
Haber Yazılımı