MHP'li Bulut'tan Tamer Karadağlı'yı Hedef Alanlara Cevap
Haber Detayı
13 Ağustos 2023 - Pazar 08:51 Bu haber 2740 kez okundu
 
MHP'li Bulut'tan Tamer Karadağlı'yı Hedef Alanlara Cevap
MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Tamer Karadağlı'yı hazmedemeyerek hedef alan Sol Cenahtaki hazımsızlara tokat gibi cevap verdi.
MHP Haberi
MHP'li Bulut'tan Tamer Karadağlı'yı Hedef Alanlara Cevap

Ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Tamer Karadağlı'nın Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak atanmasını hazmedemeyen Solak Medyanın Bülbüllerine, siyasetçilere ve sanatçılara tepki gösteren MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, eleştirilerin esas nedeninin Tamer Karadağlı'nın Türk Milliyetçisi olmasından kaynaklandığını belirterek, her şey olabilen ama bir türlü Türk olamayan hazımsızlara tokat gibi cevap verdi.

 

TAMER KARADAĞLI'NIN GENEL MÜDÜR OLMASI SOL CENAHI ÇILDIRTTI 

 

Ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Tamer Karadağlı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı atama kararına göre; Devlet Tiyatroları Genel Müdürü oldu. Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olan Tamer Karadağlı, Türk tiyatro ve sinema oyuncusu, yönetmen, seslendirme sanatçısı olması hasebiyle, esasen atandığı makam açısından liyakatli birisidir. Ancak, başarılı oyuncunun Azerbaycan kökenli bir Türk olarak Türk Milliyetçiliğini ön plana çıkaran adam gibi adam olması; Tiyatro, Sinema ve Sanat alanını sadece kendilerinin borusunun öteceği bir alan olarak gören Sol Cenahı kızdırdı. Tamer Karadağlı'nın Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak atanmasını hazmedemeyen Solak Medyanın Bülbülleri, siyasetçiler ve sanatçılar, ünlü tiyatro ve sinema oyuncusunu hedef aldılar.

 

HEDEF ALINAN TAMER KARADAĞLI'YA TÜRK MİLLİYETÇİLERİ SAHİP ÇIKTI

 

Sol Cenah tarafından eleştiri yağmuruna tutulan Tamer Karadağlı, atandıktan sonra bir kurumu temsil ettiğinden dolayı fazla bir şey söylemesinin doğru olmadığını belirterek, biraz zaman geçtikten sonra gereken açıklamaları yapacağını söyledi. Her zaman Devletinin ve mensubu olmaktan gurur duyduğu Türk Milletinin yanında yer alan Tamer Karadağlı'ya; sosyal medyadaki Türk Milliyetçileri sahip çıkarak, destek verdi. Sol Cenahın hedef aldığı Tamer Karadağlı'ya, bir destek de MHP'den geldi.

 

MHP'Lİ YÜCEL BULUT'TAN TAMER KARADAĞLI'YI HEDEF ALANLARA TOKAT GİBİ CEVAP

 

Tamer Karadağlı'nın Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak atanmasını hazmedemeyen Solak Medyanın Bülbüllerine, siyasetçilere ve sanatçılara tepki gösteren MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Tamer Karadağlı hakkındaki ‘karın ağrınız’ kendisinin bir Türk Milliyetçisi olmasından kaynaklanıyor. Tamer Karadağlı; Oluşturmak istediğiniz ‘kurtarılmış mahallenizin” ve oraya hapsettiğiniz sanat dünyasının kriterlerine uymuyor. Zira, mahallenizdeki kurallar belli; Atatürk ancak sizin amaçlarınıza uygun bir araç ise ATATÜRKÇÜ olursunuz. Atatürk’ü savunmanın bir bedeli olacağını görmüşseniz sus pus olursunuz. (Disney Plus) Ülkenizi aşağıladıkça mahallenizin ağababalarından alkış aldığınızı bilir, milletin değerlerini aşağıladıkça küresel kabul göreceğinize inanırsınız. Sizlere göre temel insan haklarından istifade edebilmek için 'ya terörist ya muhalif' olmak ön şarttır. Mağdur sizden değilse zaten bırakın mağdur olmayı 'insan' bile değildir. Görmezsiniz. Göstermezsiniz.'' dedi.

 

HER ŞEY OLABİLDİNİZ AMA BİR TÜRLÜ TÜRK OLAMADINIZ

 

Her şey olabilen ama bir türlü Türk olamayan hazımsızlara tokat gibi cevap vermeye devam eden MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, ''Her şey olmanın MÜBAH ama TÜRK olmanın ilkellik olduğuna inanır, ağzınıza milletinizi ve milliyetinizi almazsınız. Pardon! Sadece yabancıların huzurunda 'aşağılamak' ve daha çok alkış almak için alırsınız. Atatürk’ün bir Türk Milliyetçisi olduğunu görmezden gelir, O’nu sadece toplumsal değerlerle sürdürdüğünüz kavgada bir KALKAN olarak kullanırsınız. Ne Atatürk, ne Türk’lük, ne de milletimizin değer yargıları zerre umurunuzda değildir. Tek derdiniz; Daha çok alkış, Daha çok para, Daha çok tanınmışlıktan ibarettir. Sizin mahallede en büyük ayıp, ülkenizin değerleriyle barışık, anti-emperyalist, gerçek vatansever ve tarafsız hümanist olabilmektir.'' dedi.

 

Açıklama yok.

Resim

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Yücel Bulut, Tamer, Karadağlı, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü
Yorumlar
Haber Yazılımı