MHP Adana İl Teşkilatında Coşkulu Bayramlaşma
Haber Detayı
28 Haziran 2023 - Çarşamba 10:53 Bu haber 2642 kez okundu
 
MHP Adana İl Teşkilatında Coşkulu Bayramlaşma
MHP Adana İl Teşkilatında gerçekleştirilen bayramlaşma töreni, büyük coşku ve kucaklaşmaya sahne oldu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Adana İl Teşkilatında Coşkulu Bayramlaşma

Yoğun ilgi gören MHP Adana İl Başkanlığı’nda düzenlenen bayramlaşma töreni büyük coşku ve kucaklaşmaya sahne olurken bayramlaşmanın ardından açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, felaketlerden ders çıkartarak geleceği inşa etme sorumluluklarının olduğunu söyledi.

 

MHP ADANA İL TEŞKİLATINDA YOĞUN İLGİ GÖREN BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

 

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı’nın ev sahipliğinde il binası bahçesinde icra edilen Bayramlaşma Töreni, MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, MYK Üyesi Uğur Öztürk, Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Cem Tutsoy, İl Yönetimi, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, KAÇEP Başkanlarının katılımlarıyla gerçekleştirildi. 

 

MHP kurmayları programa katılan partili-partisiz tüm vatandaşların bayramlarını tebrik ettiler. Yaklaşık üç saat süren bayramlaşma programında misafirlere çeşitli ikramlarda bulunuldu. MHP İl Başkanı Yusuf Kanlı, büyükleriyle birlikte törene gelen, etkinliğe ayrı bir renk katan çocuklarla da yakından ilgilenerek minik yüreklerin bayram heyecanını birlikte yaşadı.

 

BAŞKAN YUSUF KANLI: FELAKETLERDEN DERS ÇIKARIP GELECEĞİMİZİ İNŞA ETMELİYİZ

 

Yoğun ilgi gören MHP Adana İl Başkanlığı’nda düzenlenen bayramlaşma töreni sonrasında açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ''Ülke ve millet olarak, on bir ilimizi etkileyen ve ‘Asrın felaketi’ olarak tarihe geçen büyük depremlerle yaşadığımız büyük acıların ardından ikinci bayramımızı idrak ediyoruz. Acılarımızı unutmadan, felaketlerden de ders çıkartarak geleceğimizi inşa etmek gibi sorumluluklarımız var. Yüce Allah aynı acıları yaşamaktan uzak eylesin, birliğimizi, kardeşliğimizi daim eylesin. Misafirimiz olan, olmayan tüm hemşehrilerimin, tüm vatandaşlarımızın bayramlarını en içten duygularla kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, MHP Adana, Yusuf Kanlı, Kurban Bayramı, Coşkulu Bayramlaşma
Yorumlar
Haber Yazılımı