Bahçeli'den Ülkü Ocakları Genel Merkezine Ziyaret
Haber Detayı
28 Haziran 2023 - Çarşamba 14:22 Bu haber 1644 kez okundu
 
Bahçeli'den Ülkü Ocakları Genel Merkezine Ziyaret
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkü Ocakları Genel Merkezini ziyaret etti.
MHP Haberi
Bahçeli'den Ülkü Ocakları Genel Merkezine Ziyaret

Her Bayram olduğu gibi Kurban Bayramı'nda da geleneğini bozmayarak Bayram Namazı sonrasında Başbuğ Alparslan Türkeş'in kabrini ziyaret eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yine her Bayram olduğu gibi ikinci ziyaretini Ülkü Ocakları Genel Merkezi'ne yaptı.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'DEN ÜLKÜ OCAKLARINA ZİYARET 

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya ve MHP Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu ile birlikte Ülkü Ocaklarını ziyaret eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, birlikte kahvaltı yaptığı gençlerle sohbet etti.

 

 

Ülkü Ocakları Genel Merkezi'ni ziyaret eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye hediyeler takdim eden Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, ''Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin teşrifleriyle, Ülkü Ocakları Genel Merkezimizde Geleneksel Bayram Kahvaltımızı gerçekleştirdik. 19. yüzyılın önemli Türk hattatlarından Kazasker Mustafa İzzet’in nadir bir hilyesi olan, Peygamber efendimiz Hz. Muhammed’in (s.a.v) vasıflarının yazdığı Hilye-i Şerif’i Liderimize hediye ettik. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’yi Cenab-ı Allah başımızdan eksik etmesin, uzun ömürler versin.'' dedi.

 

GENEL BAŞKAN YILDIRIM'DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

 

Kurban Bayramı'nı kutlama mesajında yolculuk yapan vatandaşlara uyarılarda bulunan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, ''Mübarek Kurban Bayramına kavuşmanın, üzerimize vacip bir görevi bir kez daha yerine getirmenin manevi değer ve huzurunu milletçe yaşıyoruz. Doğudan batıya, kuzeyden güneye büyük bir aile olan aziz Türk milleti bayram şuuruyla istikrarın, refahın, adalet ve hakkaniyetin mihveri olduğunu her saha ve zeminde, dahası dosta da düşmana da gösteren bir dirayete, kabiliyete ve kapasiteye fazlasıyla sahiptir. Bu vesileyle kurban ibadetimizin kabulünü Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Şehit ailelerimizin, aziz milletimizin, Türk-İslam Aleminin ve gönül coğrafyalarımızdaki soydaşlarımızın mübarek Kurban Bayramını kutluyorum. Bayram münasebetiyle yola çıkan vatandaşlarımızın can güvenliklerini riske atmamaları için trafik kurallarına uymalarını, emniyet kemerlerini takmalarını hassaten rica ediyorum.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Devlet Bahçeli, MHP, Ülkü Ocakları, Genel Merkezi, ziyaret, hediye
Yorumlar
Haber Yazılımı