MHP'li Başkan Aslan'dan Kızıldağ Turnuvası Açıklaması
Haber Detayı
27 Haziran 2023 - Salı 15:07 Bu haber 1991 kez okundu
 
MHP'li Başkan Aslan'dan Kızıldağ Turnuvası Açıklaması
Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Geleneksel Kızıldağ Yaylası Köylerarası Futbol Turnuvası hakkında açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Aslan'dan Kızıldağ Turnuvası Açıklaması

Kurban Bayramı nedeniyle açıklamalarda bulunan Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, vatandaşların Bayramını kutlarken Geleneksel Kızıldağ Yaylası Köylerarası Futbol Turnuvası'nın başlayacağı müjdesini de verdi.

 

BAŞKAN ASLAN'DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

 

Kurban Bayramı nedeniyle açıklamalarda bulunan Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, ''Kurban Bayramı’na tekrar kavuşmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Asırlardır bizi birbirimize bağlayan manevi değerlerimizden olan Kurban Bayramı’nın rahmet ve bereketinde buluşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sevgi, saygı, barış ve hoşgörü atmosferinin yoğun olarak yaşandığı Kurban Bayramı’nı coşkuyla ihya etmeli, bayram heyecanını evlerimizden eksik etmemeliyiz. Kurbanın özünde bulunan yardımlaşma ruhuyla kurbanın bereketini paylaşmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle başta Karaisalılı hemşehrilerim olmak üzere bütün Türk ve İslam aleminin bayramını kutluyorum.'' dedi.

 

BAŞKAN ASLAN'DAN KIZILDAĞ FUTBOL TURNUVASI AÇIKLAMASI

 

Her yıl düzenledikleri Futbol Turnuvasının başlayacağını sosyal medya hesabından ''Murtçuların Turnuvası, birlik ve beraberliğimizin nişanesi 11. Geleneksel Kızıldağ Yaylası Köylerarası Futbol Turnuvası 29 Haziran'da Kızıldağ'da başlıyor.'' sözleriyle duyuran Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, programa tüm vatandaşları davet etti.

 

Adana’nın merkez ilçesi Karaisalı’ya bağlı 1650 rakımlı Kızıldağ Yaylası’nda 10 yıldır olduğu gibi bu yılda futbol coşkusu yaşanacak. Karaisalı Belediyesi'nin ana sponsorluğunda organize edilen ve bu yıl 11.’si düzenlenen ‘Geleneksel Kızıldağ Yaylası Köylerarası Futbol Turnuvası’ 29 Haziran 2023 Perşembe günü başlayacak. 4 grubun olduğu turnuvada toplam 16 takım mücadele edecek. Açılış maçı ise geçen senenin şampiyonu Kaşobaspor ile Yağıbasanspor arasında oynanacak. 2 ay sürecek turnuva 20 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak final müsabakası ile sona erecek.

 

Resim

Resim

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Adana, Karaisalı, Saadettin Aslan, Kızıldağ, Futbol Turnuvası
Yorumlar
Haber Yazılımı