Kars Ülkü Ocakları Başkanlığında Bayrak Değişimi
Haber Detayı
22 Haziran 2023 - Perşembe 08:43 Bu haber 2070 kez okundu
 
Kars Ülkü Ocakları Başkanlığında Bayrak Değişimi
Kars Ülkü Ocakları Başkanlığında Bayrak değişimi gerçekleştirildi.
ÜLKÜCÜ Haberi
Kars Ülkü Ocakları Başkanlığında Bayrak Değişimi

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Kars Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini yürüten Alparslan Özağdaş'ın yerine, Cem Keskin'i atadı.

 

KARS ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANLIĞINDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

 

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'nın sosyal medya hesabından Kars Ülkü Ocakları Başkanlığı'nda gerçekleştirilen Bayrak değişimiyle ilgili yapılan açıklamada, ''Ülkü Ocakları Kars İl Başkanlığına Cem Keskin atanmıştır. Yeni görevinde başarılar diler, görevini devreden Alparslan Özağdaş’a ve geçmiş dönemlerde Ülkü Ocakları Kars İl Başkanlığı yapan tüm ülküdaşlarımıza teşekkür ederiz.'' denildi.

 

GÖREVİ DEVREDEN ALPARSLAN ÖZAĞDAŞ'TAN AÇIKLAMA

 

Kars Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini devreden Alparslan Özağdaş, görevi devretmesiyle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım beyin takdirleriyle 2 yıldır yürütmekte olduğum İl Ocak Başkanlığı görevimi Cem Keskin'e devretmiş bulunmaktayım. Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım  bey başta olmak üzere tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ederim. Görevi bırakırken devir teslim törenimize iştirak eden Adam gibi Adam Ülkü Ocakları Genel Sekreterimiz Sayın Suat Uzun Başkanımıza teşekkür ediyorum.'' dedi.

 

GÖREVE ATANAN CEM KESKİN'DEN AÇIKLAMA

 

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım adına Ülkü Ocakları Genel Sekreteri Suat Uzun'un katıldığı devir teslim töreninde; Kars Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini devralan Cem Keskin, göreve atanmasıyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım’ın talimatları ile Kars Ülkü Ocakları İl Başkanlığına atanmış bulunmaktayım. Şüphesiz Milliyetçi Ülkücü Hareket'in kalesi olan Kars İlimizde bayraklaşan mücadelemizi devralmış bulunmaktayız. Çok kıymetli Karslı Ülküdaşlarımızı, Milliyetçi, Ülkücü ve Ülkü Ocaklarına gönül vermiş genç kardeşlerimizi, Sultan Alparslan'ın mücadelesinin ve bayraklaşan davasının yürüyüşüne davet ediyorum. Anadolu'nun yiğit evlatları, sizleri şanlı mücadelemizin bir parçası olmaya davet ediyorum. Sizleri, hiçbir ırk ve mezhep ayrımı yapmadan Kars Ülkü Ocaklarının bir parçası olmaya davet ediyorum. Doğu'nun kutlu şehri olan Kars'ta mücadelemizden hiçbir taviz vermeden, yılmadan, yıkılmadan Genel Başkanımızın emrinde Ülkü Ocaklarımızın varlığını birliğini hissettirmek için harekete geçmeye davet ediyorum. Kars Ülkü Ocaklarının kapısı, bütün Ülküdaşlarımıza, genç kardeşlerimize ve bütün hemşehrilerimize açıktır. Genç kardeşlerim; sizler Anadolu'ya atılmış oklarsınız, düştüğünüz yerde devletleşin. Allah yar ve yardımcımız olsun.'' dedi.

 

 

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Kars Ülkü Ocakları, Alparslan Özağdaş, Cem Keskin, Bayrak Değişimi
Yorumlar
Haber Yazılımı