Bingöl Ülkü Ocakları Başkanlığında Bayrak Değişimi
Haber Detayı
21 Haziran 2023 - Çarşamba 08:33 Bu haber 2303 kez okundu
 
Bingöl Ülkü Ocakları Başkanlığında Bayrak Değişimi
Bingöl Ülkü Ocakları Başkanlığında Bayrak değişimi gerçekleştirildi.
ÜLKÜCÜ Haberi
Bingöl Ülkü Ocakları Başkanlığında Bayrak Değişimi

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Bingöl Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini yürüten Mesut Boğatemur'un yerine, Osman Bürlükkara'yı atadı.

 

BİNGÖL ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANLIĞINDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

 

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'nın sosyal medya hesabından Bingöl  Ülkü Ocakları Başkanlığı'nda yapılan Bayrak değişimiyle ilgili yapılan açıklamada, ''Ülkü Ocakları Bingöl İl Başkanlığına Osman Bürlükkara atanmıştır. Yeni görevinde başarılar diler, görevini devreden Mesut Boğatemur ve geçmiş dönemlerde Ülkü Ocakları Bingöl İl Başkanlığı yapan tüm ülküdaşlarımıza teşekkür ederiz.'' denildi.

 

GÖREVİ DEVREDEN MESUT BOĞATEMUR'DAN AÇIKLAMA

 

Bingöl Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini devreden Mesut Boğatemur, görevi devretmesiyle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Yaklaşık 4 yıldır sürdürmekte olduğum Bingöl Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevimi bugün itibariyle dava ve yol arkadaşım Osman Bürlükkara Başkanımıza devretmiş bulunmaktayım. Başta Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım Beyefendiye, Genel Merkez Yöneticilerimize ve beraber hizmet tttiğimiz Bingöl Ülkü Ocakları İl Yönetimindeki kıymetli dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Son nefesime kadar varolsun Ülkü Ocakları.'' dedi.

 

GÖREVE ATANAN OSMAN BÜRLÜKKARA'DAN AÇIKLAMA

 

Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığı Bingöl Ülkü Ocakları'na Başkan olarak atanan Osman Bürlükkara, göreve atanmasıyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bingöl Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevini devralmış bulunmaktayım. Başta bu görevi şahsıma layık gören Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım Beyefendiye ve beraber yol yürümekten onur duyduğum Bingöl Ülkü Ocakları İl Başkanım Sayın Mesut Boğatemur'a teşekkür ediyorum.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bingöl Ülkü Ocakları, Mesut Boğatemur, Osman Bürlükkara, atandı
Yorumlar
Haber Yazılımı