Çanakkale Ülkü Ocakları Başkanlığında Bayrak Değişimi
Haber Detayı
15 Temmuz 2023 - Cumartesi 10:11 Bu haber 2445 kez okundu
 
Çanakkale Ülkü Ocakları Başkanlığında Bayrak Değişimi
Çanakkale Ülkü Ocakları Başkanlığında Bayrak değişimi gerçekleştirildi.
ÜLKÜCÜ Haberi
Çanakkale Ülkü Ocakları Başkanlığında Bayrak Değişimi

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Çanakkale Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini yürüten Oğuzer Akgün’ün yerine, Baturhan Kaya'yı atadı.

 

ÇANAKKALE ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANLIĞINDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

 

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'nın sosyal medya hesabından Çanakkale Ülkü Ocakları Başkanlığı'nda gerçekleştirilen Bayrak değişimiyle ilgili yapılan açıklamada, ''Ülkü Ocakları Çanakkale İl Başkanlığına Baturhan Kaya atanmıştır. Yeni görevinde başarılar diler, görevini devreden Oğuzer Akgün’e ve geçmiş dönemlerde Ülkü Ocakları Çanakkale İl Başkanlığı yapan tüm ülküdaşlarımıza teşekkür ederiz.'' denildi.

 

GÖREVE ATANAN BATURHAN KAYA'DAN AÇIKLAMA

 

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım adına Ülkü Ocakları Genel Sekreteri Suat Uzun'un katıldığı devir teslim töreninde; Çanakkale Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini devralan Baturhan Kaya, göreve atanmasıyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli ve Liderimizin öz evladı Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım başta olmak üzere, Genel Sekreterimize ve Genel Başkan Yardımcılarımıza, takdir ve tensipleri ile bizleri bu kutlu göreve layık gördükleri için şükranlarımı sunuyorum.'' dedi.

 

 

Resim

Resim

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ahmet Yiğit Yıldırım, Çanakkale Ülkü Ocakları, Baturhan Kaya, atama
Yorumlar
Haber Yazılımı