Bahçeli Coşturduğu Hataylılardan Yüzde Yüz Oy İstedi
Haber Detayı
21 Mayıs 2023 - Pazar 20:36 Bu haber 2351 kez okundu
 
Bahçeli Coşturduğu Hataylılardan Yüzde Yüz Oy İstedi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, coşturduğu Hataylılardan oylarını yüzde 100'e yaklaştırmalarını istedi.
MHP Haberi
Bahçeli Coşturduğu Hataylılardan Yüzde Yüz Oy İstedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte gittiği Hatay'da, yapımı 60 günde tamamlanan Defne Devlet Hastanesi'nin açılış törenine katılıp depremzedeler ile buluşma toplantılarında vatandaşlara hitap eden  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Adana'da kullanılan bir sözü Hataylılara hatırlatarak, 14 Mayıs'taki oy yüzdelerini 28 Mayıs seçimlerinde yüzde 100'e yaklaştırmalarını istedi.

 

DEVLET BAHÇELİ'DEN HATAY'DA DURMAK YOK YOLA DEVAM MESAJI

 

Deprem felaketinde hayatını kaybedenler için taziyelerde ve yaralılara acil şifa dileklerinde bulunup, deprem sonrasında Devlet Millet işbirliğiyle yaraların sarılması noktasında yapılan çalışmalara değinen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, enkazlar kaldırıldıktan sonra depremzedelere sunulan beslenme, barınma, çadır, konteyner ve kalıcı konutların inşa edilmesine yönelik çalışmalar konusunda Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin güçlü devlet anlayışıyla başarılı olduğunu belirterek, ''Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan başkanlığındaki yönetime yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Eğer ülke geçmişteki gibi çok partili koalisyonlar ile yönetilmiş olsaydı, böyle büyük bir felaketin altından kalkmak mümkün değildi. Muhalefetin önerdiği gibi Parlamenter Sisteme dönüş memleketi felakete sürükleyiştir. Tekrar geriye dönüş yaygarasıyla 'Parlementer Sisteme dönmemiz lazımdır' deyip milleti aldatarak türlü türlü yalanla, dolanla, soğanla, patatesle kandırmaya yönelenlere eğer inanmış olsaydık, bugün Türkiye'de bu büyük felaketin altından kalkmak inanınki mümkün olmazdı. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçiş, rejimi değiştirmek anlamını taşımaz. Bunu söyleyenler, rejimi tekrar eski yere götürmeye darbelerle fitneyle fesatla ülkeyi yönetmeye çalışan parlamenter sistemin uşakları olmuştur. Başarılı olan sistemi değiştirmeye yönelmek Türkiye’ye ihanet olur. Onun için sistemden vazgeçemeyiz. Sistemi devamlı kılmak, yapılan hizmetleri durdurmamak gerekir. Öyleyse Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı 13. kez tekrar Cumhurbaşkanı yaparken, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ikinci dönemini de yaşamaya ülkeyi hazır hale getirmeliyiz. Onun için 'durmak yok yola devam' demek gerekir.'' dedi.

 

ERDOĞAN'A OY VER TÜRKİYE ÜZERİNE OYNANAN OYUNLARI DURDUR

 

Cumhur İttifakının Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan'a daha fazla oy vererek, Türkiye üzerine oynanan oyunların sona erdirilmesini isteyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''14 Mayıs seçimlerinde hayırlı bir adım attınız, yeni bir Türkiye dediniz. Seçimlerde Milletimiz 'yalana dolana hayır' dedi. Milletimiz 'Parlamenter Sistem çürümüş bir sistemdir dönüşü olmaz' dedi. Milletimiz, 'Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin devamı ülkemizin lider ülke yeni yüzyıl Türkiyesi'nin inşası için gereklidir' dedi ve büyük bir farkla Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan'ı ve cumhur ittifakını başarılı kıldı, TBMM'de Cumhur İttifakını oluşturan partiler 300'ü aşkın milletvekili çıkardı. Yasamadaki başarıyı devam ettirip 28 Mayıs’ta yapılacak seçimde açık ara Sayın Recep Tayyip  Erdoğan’ı 13. Cumhurbaşkanı yapmaktır. Bunu başarabilmenin yolu sandığa gidip oy kullanmaktır. Arada büyük fark olsun ki; ne Amerikası, ne Avrupası ve ne de ülkedeki işbirlikçileri, fitne ve fesatçılar Türkiye üzerine oyunlarına devam edemesinler. Terörün, FETÖ’nün kökü kazınmalıdır.'' dedi.

 

BAHÇELİ HATAYLILARDAN YÜZDE 100 OY İSTEDİ

 

14 Mayıs'taki oy yüzdelerini 28 Mayıs seçimlerinde yüzde 100'e yaklaştırmalarını isteyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Düzenlediğimiz mitinglerde birçok yerde ifade ettim. Birçok ABD ve Avrupa dergilerinde Türkiye'deki yönetimin değişmesi için yalan yanlış yazdılar çizdiler, Sayın Erdoğan'ın gitmesi için çabaladılar, Türkiye’de malum kişiler de sözcülüğünü yaptılar. Ama bir tek şeyi başaramadılar. Hatay'dan bütün dünyaya sesleniyorum. Amerika ve Avrupa'nın çocukları Hans, Sam, Coniler, Toniler, Franklar, Henryler alayınıza birden sesleniyorum. Ne yazarsanız yazın, ne söylersniz söyleyin, Türkiye'de kiminle işbirliği ve ağız birliği yaparsanız yapınız, Anadolu'nun yiğidi Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı biz sizlere ezdirmeyiz. Sayın Erdoğan'ı 28 Mayıs'ta tekrar Cumhurbaşkanı seçmek suretiyle, Amerika'ya, Avrupa'ya ve orada Türk asıllıyım diye geçinenlere, Türkiye'deki işbirlikçilerine bir cevap olsun. Bunu başarabilmek için sandığa gidip, Sayın Erdoğan'a mührü vura vura ses getirmek lazımdır. Mührü alıp Recep, Recep diyeceksiniz. Deprem bölgesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve Cumhur İttifakına yüzde yetmişleri geçen oranlarda oy verdiniz. Bizim Adana'da vatandaşlarımız güçlerini ve cesaretlerini göstermek için bir söz kullanırlar. 'Karada yüz, havada yüz, denizde yüz. O zaman Hatay'dan sesleniyorum. 28 Mayıs'ta Hatay'da yüz. 100. yılı 100 oyla karşılayıp 100'ü bulmak için çaba göstereceksiniz. O zaman Hatay'daki oy oranını yüzde 100'e yaklaştırıp, 28 Mayıs’ı 29 Mayıs’ta fetihle özdeşleştirecek, perçinleştirecek büyük bir zafer bekliyoruz.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Devlet Bahçeli, Hatay konuşması, yüzde yüz, oy istedi, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı