Mazbata Alan MHP Adana Milletvekilleri ve İlk Başvuru
Haber Detayı
22 Mayıs 2023 - Pazartesi 10:16 Bu haber 2689 kez okundu
 
Mazbata Alan MHP Adana Milletvekilleri ve İlk Başvuru
Mazbatasını alan MHP Adana Milletvekillerinden TBMM'ye ilk başvuran Ayşe Sibel Ersoy oldu.
ADANA HABERLERİ Haberi
Mazbata Alan MHP Adana Milletvekilleri ve İlk Başvuru

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ile birlikte Adana İl Seçim Kurulu'ndan mazbatalarını alan MHP Adana Milletvekilleri Muharrem Varlı ve Ayşe Sibel Ersoy, tekrar seçilmenin mutluluğunu yaşarken, Türkiye genelinde seçilen milletvekilleri arasında TBMM'ye kayıt için başvuran ilk Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy oldu.

 

MHP ADANA MİLLETVEKİLİ VARLI VE ERSOY MAZBATALARINI ALDI

 

14 Mayıs'ta yapılan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde yeniden seçilerek Adana'yı Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde temsil etme görevi üstlenen MHP’li Muharrem Varlı ve Ayşe Sibel Ersoy, MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ve İl Divan Kurulu Üyeleriyle birlikte Adliye Sarayı'na giderek, Adana İl Seçim Kurulu Başkanı Özkan Yenidünya, İl Seçim Kurulu Üyeleri Kürşat Eğilmez ve Cumhur Uluçınar'ın elinden mazbatalarını aldılar.

 

BAŞKAN YUSUF KANLI'DAN MAZBATALARINI ALAN MİLLETVEKİLLERİNE TEBRİK

 

MHP Adana Milletvekillerine Adana İl Seçim Kurulu'ndan mazbatalarını alırken eşlik eden MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, yaptığı açıklamada "İki milletvekilimiz Adana'mızı yeni dönemde de temsil edecekler. Milletvekillerimizin bu dönemde de hemşehrilerimizin sesi olma, Meclis çatısı altında sorunların çözümü noktasında yine samimiyetle gayret edeceklerinden kuşkumuz yoktur. Milliyetçi Hareket Partisi olarak yerelde ve Ankara'da tüm imkânlarımızı şehrimizin, kıymetli vatandaşlarımızın hizmetine sunmaya devam edeceğiz. Milletvekillerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum." dedi.

 

TBMM'YE İLK KAYIT YAPTIRAN MİLLETVEKİLİ AYŞE SİBEL ERSOY OLDU

 

14 Mayıs'ta yapılan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Türkiye genelinde seçilen Milletvekillerinin TBMM'ye kayıtları başladı. Adana'dan ikinci kez Milletvekili seçilen MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, TBMM'ye kaydını yaptıran ilk Milletvekili oldu. Eşi Prof. Dr. Emin Ersoy ile birlikte kayıt yaptırmak için gittiği TBMM'de çiçeklerle karşılanan MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy'a, TBMM Milletvekili Hizmetleri Başkanı Ahmet Yurtman çikolata ikram etti.

 

MHP'Lİ ERSOY: 2. TUR SEÇİMDE DE CUMHUR İTTİFAKI KAZANACAK

 

TBMM'ye kaydını yaptırdıktan sonra açıklamalarda bulunan MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, ''TBMM'ye kayıtlar başlayınca ilk günde kayıt işlemlerini yaptırmak istedim ama ilk kayıt yaptıran Milletvekili olduğumu bilmiyordum. Seçilen Milletvekillerimizin geldiğini düşündüm ama erken gelmişim, güzel oldu. Nüfusunun yüzde 50'sinden fazlası kadın olan ülkemizde bu dönem seçilen Milletvekillerinin beşte biri kadındır. Kadınlarımızı TBMM'de temsil etmek her Milletvekili arkadaşım gibi benim için de güzel bir imkan. Bazen gergin ortamların yaşandığı TBMM Genel Kurulu'nda, kadınların hoşgörüsü, nezaketi ve zarifliği yansır diye düşünüyorum. Bu dönem, bütün vatandaşlarımızı kapsayacak, daha güzel demokratik bir meclis olacağını düşünüyorum. 28 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinde, Cumhur İttifakının başarılı olacağını ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden Cumhurbaşkanı seçileceğini düşünüyorum. Türk Milletimizin Cumhur İttifakının sağladığı güven ve istikrarın devamından yana tercihini kullanacağını ve nihayetinde Türkiye Cumhuriyeti'nin aydınlık yarınlara koşmaya devam edeceğini düşünüyorum.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

Bir 7 kişi ve şunu diyen bir yazı 'MİLLETVEKİLİ HİZMETLERİ BAŞKANLIĞI' görseli olabilir

Bir 6 kişi görseli olabilir

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana, Yusuf Kanlı, Muharrem Varlı, Ayşe Sibel Ersoy, MHP, Mazbata
Yorumlar
Haber Yazılımı