Ardahan Ülkü Ocakları Başkanlığında Bayrak Değişimi
Haber Detayı
22 Haziran 2023 - Perşembe 18:27 Bu haber 2799 kez okundu
 
Ardahan Ülkü Ocakları Başkanlığında Bayrak Değişimi
Ardahan Ülkü Ocakları Başkanlığında Bayrak değişimi gerçekleştirildi.
ÜLKÜCÜ Haberi
Ardahan Ülkü Ocakları Başkanlığında Bayrak Değişimi

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Ardahan Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini yürüten Serkan Yıldız'ın yerine, Mustafa Kay'ı atadı.

 

ARDAHAN ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANLIĞINDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

 

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'nın sosyal medya hesabından Ardahan Ülkü Ocakları Başkanlığı'nda gerçekleştirilen Bayrak değişimiyle ilgili yapılan açıklamada, ''Ülkü Ocakları Ardahan İl Başkanlığına Mustafa Kay atanmıştır. Yeni görevinde başarılar diler, görevini devreden Serkan Yıldız’a ve geçmiş dönemlerde Ülkü Ocakları Ardahan İl Başkanlığı yapan tüm ülküdaşlarımıza teşekkür ederiz.'' denildi.

 

GÖREVİ DEVREDEN SERKAN YILDIZ'DAN AÇIKLAMA

 

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım adına Ülkü Ocakları Genel Sekreteri Suat Uzun'un katıldığı devir teslim töreninde; Ardahan Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini devreden Serkan Yıldız, görevi devretmesiyle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''02.02.2019 tarihinden bu yana yaklaşık beş yıldır yürüttüğüm, ömrümün sonuna kadar gururunu ve onurunu taşıyacağım ve bir şeref madalyası gibi çocuklarıma miras olarak bırakacağım, Ülkü Ocakları Eğitim Kültür vakfı Başkanlığı görevimi bugün itibari ile Sayın Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım'ın müsadeleri ile Mustafa Kay kardeşimize devretmiş bulunmaktayım. Kutlu emaneti, çok şükür teslim aldığımız gibi tertemiz ve lekesiz bir şekilde teslim etmenin huzuru içerisindeyiz. Bu yolda bize desteklerini esirgemeyen tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Son nefesimize kadar, Kutlu Ocağın bir neferi inanmış bir Ülkücü olarak dünya imtihanımızı vermeye gayret sarf edeceğiz. İlk günkü ettiğimiz yemine ömrümüzün son gününe kadar sadık kalarak, Davamıza hizmete devam edeceğim.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ardahan Ülkü Ocakları, Serkan Yıldız, Mustafa Kay, Bayrak Değişimi
Yorumlar
Haber Yazılımı