Taş Medreseli Ülkücüler MHP Adana İl Teşkilatında Buluştu
Haber Detayı
08 Aralık 2023 - Cuma 18:27 Bu haber 1770 kez okundu
 
Taş Medreseli Ülkücüler MHP Adana İl Teşkilatında Buluştu
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Adanalı Taş Medreseli Ülkücüleri İl Teşkilatında ağırladı.
ADANA HABERLERİ Haberi
Taş Medreseli Ülkücüler MHP Adana İl Teşkilatında Buluştu

Adanalı Taş Medreseli Ülkücüleri İl Teşkilatında ağırlayan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, duygusal anların yaşandığı buluşmada Taş Medreseli Ülkücülere yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

TAŞ MEDRESELİ ÜLKÜCÜLERDEN MHP ADANA İL TEŞKİLATINA ZİYARET 

 

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, 1980 öncesinde ve sonrasında Ülkücü-Milliyetçi Hareket’in temsil edildiği siyasal ve sosyal hayatta çok ağır bedeller ödeyen Adanalı Taş Medreseli Ülkücüleri misafir etti. İl Başkan Yardımcısı İsmail Arıcı’nın çalışmasıyla yapılan program, il binasında oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirildi. Duygusal anlara sahne olan buluşmada söz alanlar ve dinleyenler zaman zaman gözyaşına hâkim olamadılar. Taş Medreseli Ülkücülerden olan ve dönemin ağır şartlarında avukatlık mesleğini icra etmek suretiyle hizmet veren Adem Eroğlu, yarım asrın izlerini taşıyan kısa hatıratlarını anlattı. Programa katılanlar, böyle bir organizasyonu yaptığı için İl Başkanı Yusuf Kanlı’ya teşekkür ettiler.

 

BAŞKAN YUSUF KANLI'DAN TAŞ MEDRESELİ ÜLKÜCÜLERE YÖNELİK AÇIKLAMALAR

 

Adanalı Taş Medreseli Ülkücüleri İl Teşkilatında ağırlayan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, ''Dün Başbuğumuz merhum Alparslan Türkeş’in, bugün ise Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli’nin yol arkadaşı olan siz değerli büyüklerimizi ağırlamaktan büyük onur ve mutluluk duyuyoruz. Davasına, partisine sahip çıkma adına teşkilatımızı şereflendiren davamızın çilekeşleri olan sizler, burada misafir değil, mekânın sahiplerisiniz.'' dedi.

 

TAŞ MEDRESELİ ÜLKÜCÜLER İLE KALPLERİMİZ HEP AYNI TONDA ATTI

 

Taş Medreseli Ülkücülerin Teşkilatlar nezdindeki yerinin hiç değişmeyeceğini belirten MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ''Taş Medreseli Ülkücü ağabeylerimiz daima başımızın tacı olmuşlardır ve öyle de olacak. Zaman  ve mekânlar bazen farklı olsa da gönüllerimiz daima bir oldu, kalplerimiz hep aynı tonda attı. Başta ülkemiz olmak üzere Türk-İslam dünyasına yönelik yıkıcı, bölücü kuşatmalara karşı daima bir ve beraber olmak mecburiyetindeyiz. Çünkü Ülkücü-Milliyetçi Hareket, her türlü ihanet ve husumete karşı son kaledir. Adana’da da aynı ruh, aynı şuur, aynı heyecan içindeyiz ve bu ruhu, bu şuuru diri tutmaya devam edeceğiz.'' dedi.

 

İL TEŞKİLATI BİNASINDA TAŞ MEDRESELİ ÜLKÜCÜLERE YÖNELİK YAPILAN DÜZENLEMELER ANLATILDI

 

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Taş Medreseli Ülkücülere il binasında yapılan yeni düzenlemeleri tanıttı. Kanlı, yapılan tadilatlarla İlk Ülkücü Şehit Ruhi Kılıçkıran ve Son Ülkücü Şehit olarak anılan Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun isimleri verilen salonları ve çalışma odalarını gezdirdi. Ülkücü Şehitler için yapılan duanın ardından program toplu fotoğraf ile sona erdi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Yusuf Kanlı, Adanalı, Taş Medreseli Ülkücüler, ağırladı
Yorumlar
Haber Yazılımı