MHP'li Sözlü Belediye Başkan Adaylığı Hakkında Konuştu
Haber Detayı
08 Aralık 2023 - Cuma 20:23 Bu haber 6174 kez okundu
 
MHP'li Sözlü Belediye Başkan Adaylığı Hakkında Konuştu
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı hakkında ilk defa açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Sözlü Belediye Başkan Adaylığı Hakkında Konuştu

Ceyhan'da katıldığı bir programda Cumhur İttifakı'nın İlçedeki durumu hakında değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlerde tekrar Aday olma durumu hakkında ilk defa açıklama yaptı.  

 

CUMHUR İTTİFAKI'NIN ADANA'DAKİ DURUMU VE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI

 

Cumhur İttifakı'nın 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlere yönelik Aday belirleme çalışmaları sürüyor. Ak Parti ve MHP tarafından resmi bir açıklama yapılmasa da, Adana, Mersin ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığının 2019'da olduğu gibi 2024 Yerel Seçimlerinde de MHP'de olacağı basına yansımıştı.

 

Üç Dönem Ceyhan Belediye Başkanlığı, bir dönem Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevi yapması nedeniyle, Adana'da Aytaç Durak'tan sonra en uzun süre Belediye Başkanlığı görevini icra eden bir siyasetçi olarak Milliyetçi Üretken Belediyeciliğin simgesi olan MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlerde tekrar Aday olma durumu hakkında ilk defa açıklamalarda bulundu.

 

MHP'Lİ HÜSEYİN SÖZLÜ'DEN CUMHUR İTTİFAKININ CEYHAN'DAKİ DURUMUNA YÖNELİK DEĞERLENDİRME

 

Ceyhan'da katıldığı bir programda Cumhur İttifakı'nın İlçedeki durumu hakında değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, ''Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendinin ortaklaşa yürüttüğü, liderlik ettiği Cumhur İttifakı'nın Ceyhan'daki durumunun ne kadar sağlam olduğunu gördüm.'' dedi.

 

MHP'Lİ HÜSEYİN SÖZLÜ ADAYLIĞI HAKKINDA İLK DEFA KONUŞTU

 

Adana'da Belediye Başkanlığı görevini en uzun sürdüren ikinci siyasetçi olarak 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlerde tekrar Aday olma durumu hakkında ilk defa açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, ''Sayın Genel Başkanımın liderliğinde, Adaylık için 5 defa müracaat ettim. Sayın Genel Başkanımız beşinde de bizi onurlandırmıştır. Şimdi 6. defa müracaat ettim. Şunu açık ve net söylüyorum ki; MHP'de yarın bizimle ilgili değerlendirme ne olursa olsun, ben olurum veya başka bir arkadaşımız olur, MHP veya Ak Parti'den olur Cumhur İttifakı'nın adayı Hüseyin Sözlü'nün duruşunda bir dalgalanma olmayacaktır. Hüseyin Sözlü, varlığını, siyasi varlığını ve siyasi başarısını borçlu olduğu Milliyetçi Hareketin bir neferi, bir askeri ve Lideri Sayın Devlet Bahçeli'nin emrinde bir siyasetçi olarak başlamıştır. İlk Adaylığım 1999'da olmuştu. Bundan sonra da sonuç ne olursa olsun aynı şekilde devam etmiştir ve devam edecektir.'' dedi.

 

Bir 2 kişi görseli olabilir

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Hüseyin Sözlü, Belediye Başkanı, Adaylığı hakkında, konuştu
Yorumlar
Haber Yazılımı