Sol Cenahtan Linç Yiyen Fulya Öztürk'e MHP'den Destek
Haber Detayı
19 Temmuz 2023 - Çarşamba 14:28 Bu haber 4028 kez okundu
 
Sol Cenahtan Linç Yiyen Fulya Öztürk'e MHP'den Destek
MHP, Solak Medyanın Bülbülleri ve Sol Cenahın Trolleri tarafından linç edilmeye çalışılan Fulya Öztürk'e sahip çıktı.
MHP Haberi
Sol Cenahtan Linç Yiyen Fulya Öztürk'e MHP'den Destek

Cumhurbaşkanlığı uçağıyla görevli gittiği Suudi Arabistan'da Kabe'yi ziyaret ettiği için Solak Medyanın Bülbülleri ve Sol Cenahın Trolleri tarafından linç edilmeye çalışılan Fulya Öztürk'e sahip çıkan MHP MYK Üyesi Murat Kotra ve MHP eski MYK Üyesi Serap Şule Yavuz Kalın, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'NİN TAKDİR ETTİĞİ GAZETECİ FULYA ÖZTÜRK 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli'nin deprem bölgesine yaptığı ziyareleri takip eden CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, Kahramanmaraş'ın Afşin İlçesinde mikrofonu uzattığı MHP Lideri Bahçeli'ye ''Efendim, yine deprem bölgesindesiniz ziyaret ediyorsunuz. Osmaniye'de az önce de prem oldu. Haber almışsınızdır yakınlarınız orada. Sizde de tedirginlik oluyor mu?'' sorusunu sorar. Fulya Öztürk'ün sorusuna samimi ifadeleriyle cevap veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Hayır, Allah’a Şükür can kaybı olmamış. Allah’tan gelenden tedirginlik olmaz. Sen hergün buradasın. Ben seni 23 gündür televizyondan takip ediyorum. Allah senden razı olsun kızım.'' demişti.

 

FULYA ÖZTÜRK'ÜN RÖPORTAJINDAN FİTNE ÜRETEN SOLAK MEDYA

 

MHP Lideri Bahçeli ile Fulya Öztürk arasında geçen samimi bir röportajdan fitne üretmeye kalkan Solak Medyanın Bülbülleri, MHP Lideri Bahçeli'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Fulya Öztürk'ün Milletvekili Adayı yapılması konusunda tavsiyede bulunduğunu iddia etmişti. Halbuki mesele; depremin olduğu ilk günden sonra haftalarca deprem bölgesinin zor şartları altında gazetecilik ve televizyonculuk mesleğini başarıyla yapan ve mesleğini icra ederken de depremzedelerin ihiyaçlarının karşılanması noktasında çırpınan Fulya Öztürk'ün, MHP Lideri Bahçeli tarafından takdir edilmesinden başka bir şey değildi.

 

FULYA ÖZTÜRK'ÜN KABE'Yİ ZİYARETİ SOL CENAHI ÇILDIRTTI

 

Türkiye'nin operasyon yaptığı bölgelerde ve ilgilendiği Türk Devletlerinde yaptığı haberlerle milli söylemlerde bulunan, deprem bölgesinde yaptığı haberlerle insanların duygularına dokunan bir gazeteci ve televizyoncu olan Fulya Öztürk'ün, son olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Körfez ülkelerine yaptığı resmi ziyareleri takip etmek üzere Cumhurbaşkanlığının uçağıyla gittiği Suudi Arabistan'da Kabe'yi ziyaret etmesi, Solak Medyanın Bülbüllerini ve sosyal medyadaki Sol Cenahın trollerini çıldırttı. Kabe'yi ziyaret eden Fulya Öztürk'ün, sosyal medya hesabından başörtülü fotoğraf paylaşması, Türk ve İslam düşmanlığı yapan Solakları ayağa kaldırdı. 14 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakını deprem bölgelerinde birinci çıkaran depremzedeleri nankörlükle suçlayıp ettikleri yardımı başlarına kalkan Sol Cenahın Trollerinin; mesleğini icra ederken depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması noktasında çırpınan Fulya Öztürk'e yönelik Linç Kampanyası başlatması, esasen şaşılacak bir durum değildi. 

 

FULYA ÖZTÜRK'Ü LİNÇ ETMEYE ÇALIŞAN SOL CENAHIN İKİ YÜZLÜLÜĞÜ

 

Devletin imkanlarıyla yurt dışı gezilerine katılan Solak Gazetecilerin meyhanelerde şarap içerken çektirdiği fotoğraflara, Kiliselerde çektirdiği fotoğraflara ses çıkarmayan Sol Cenahın Trollerinin; Suudi Arabistan'da Kabe'yi ziyaret eden Fulya Öztürk'ü, 'İbadeti Devlet imkanlarıyla yapıyor' diye eleşirmesi manidar değil mi? Fulya Öztürk, ABD'ye gitse ve Pensilvanya'daki FETÖ'nün elebaşısını ziyaret etseydi, batılı bir ülkeye gittiğinde Kiliseyi ziyaret etseydi Sol Cenahın Trolleri sesini çıkarmazdı. Kabe'yi ziyaretinde Başörüsü takan Fulya Öztürk, LGBT renkleri olan transparan bir elbise giyerek çektirdiği fotoğrafı, sosyal medya hesabından paylaşsaydı; Sol Cenahın Trolleri Fulya Öztürk'ü, muhtemelen tıksırıncaya, çatlayıncaya, elleri palayıncaya kadar alkışlarlardı.

 

SOL CENAHTAN LİNÇ YİYEN FULYA ÖZTÜRK'E MÜTHİŞ DESTEK

 

Cumhurbaşkanlığı uçağıyla görevli gittiği Suudi Arabistan'da Kabe'yi ziyaret ettiği için Solak Medyanın Bülbülleri ve Sol Cenahın Trolleri tarafından linç edilmeye çalışılan Fulya Öztürk'e, Milli ve Dini hassasiyetleri olan binlerce sosyal medya kullanıcısı sahip çıktı. Deprem bölgesindeki özverili çalışmalarından dolayı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından yakın zamanda takdir edilen Fulya Öztürk'e MHP'li Yöneticiler de sahip çıktı.

 

MHP'Lİ MURAT KOTRA'DAN FULYA ÖZTÜRK'E DESTEK AÇIKLAMASI

 

Solak Medyanın Bülbülleri ve Sol Cenahın Trolleri tarafından linç edilmeye çalışılan Fulya Öztürk'e sahip çıkan MHP MYK Üyesi Murat Kotra, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Gazeteci olarak Cumhurbaşkanı uçağı ile Suudi Arabistan'a giden ve gitmişken Kabe'yi ziyaret eden Fulya Öztürk'ün görüntüsü birilerini çıldırtmış sosyal medyada adeta linç kampanyası başlatmışlar, maalesef bunların tedavisi yok hepsi ümitsiz vaka bunlar kumarhaneye gidenleri severler. Allah kabul etsin.'' dedi.

 

MHP'Lİ SERAP ŞULE YAVUZ KALIN'DAN FULYA ÖZTÜRK'E DESTEK AÇIKLAMASI

 

MHP eski MYK Üyesi Serap Şule Yavuz Kalın, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Başarılarıyla zaten adından çokça söz ettiren bir genç kadın, görevi icabı gittiği Suudi Arabistan’da, gitmişken mensup olduğu dinin güzel bir ibadetini yerine getiriyor ve linç ediliyor. Tam olarak hangi konudan rahatsızsınız ? Ben söyleyeyim, bir kadın olarak güçlü karakteri ile bu eyvallahsız dik duruştan, bir de işini güzel yaparken hepimize dair güzel detaylarından. Ayıptır, işinize bakın. Allah kabul etsin.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Fulya Öztürk, sahip çıkan, MHP, Kabe ziyareti, başörtülü fotoğraf, Sol
Yorumlar
Haber Yazılımı