MHP Pendik İlçe Teşkilatının İlgi Gören Ev Ziyaretleri
Haber Detayı
16 Kasım 2022 - Çarşamba 19:14 Bu haber 1680 kez okundu
 
MHP Pendik İlçe Teşkilatının İlgi Gören Ev Ziyaretleri
MHP Pendik İlçe Teşkilatının Ev Ziyaretleri kapsamında yaptığı çalışmalar, MHP'li Yöneticilere sorunlarını anlatan vatandaşların ilgisini çekti.
MHP Haberi
MHP Pendik İlçe Teşkilatının İlgi Gören Ev Ziyaretleri

Çalışmalarıyla MHP Genel Merkezi Yöneticilerinin dikkatini çeken MHP Pendik İlçe Başkanı Yalçın Çolak ve MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, MHP Pendik İlçe Teşkilatı'nın Ev Ziyaretleri kapsamında organize ettiği saha çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

 

YÜKSELEN MHP'DE BAŞARIYA GİDEN YOL SAHA ÇALIŞMALARI

 

Her seçim öncesinde olduğu gibi 2023 seçimleri öncesinde de MHP'nin oylarını düşük gösterme yarışına giren anketçi ve siyasetçiler, MHP'nin özellikle son dönemde yoğun olarak uyguladığı saha çalışmaları karşısında şaşkına döndü. Türkiye genelinde yürüttüğü İl ve İlçe toplantılarının ardından Köyüm Benim Sohbet Toplantılarına başlayan MHP, 7 ilde düzenlediği büyük mitinglerin kalabalığı ve coşkusuyla muhalefet cenahının tüm algılarını çöpe attı.

 

MHP'nin Türkiye genelinde başlattığı İlçe ve Mahalle toplantılarını başarıyla uygulayan MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, İstanbul'un tüm ilçelerinde başlattığı ev ziyaretleri ve yeni üye kayıt programlarıyla partisinin büyümesine önemli katkılar sağladı. MHP İstanbul İl Teşkilatının Ev Ziyaretleri proğramını başarıyla sürdüren İlçe Başkanlarından birisi olan MHP Pendik İlçe Başkanı Yalçın Çolak,  düzenlediği ev ziyaretleriyle vatandaşların MHP'ye olan teveccühünün artmasında önemli rol üstlendi.  

 

MHP PENDİK İLÇE BAŞKANI YALÇIN ÇOLAK'TAN EV ZİYARETLERİ PROGRAMI AÇIKLAMASI

 

Ev Ziyaretleri kapsamında organize ettiği saha çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunan MHP Pendik İlçe Başkanı Yalçın Çolak, ''Türkiye genelinde başlattığı çalışmalarla tüm gücüyle 2023 seçimlerine hazırlanan Partimiz hızla büyürken, İl Başkanımız Sayın Birol Gür'ün tüm İlçelerde başlattığı Ev Ziyaretleri proğramını Pendik İlçemizde de sürdürüyoruz. İlçe Teşkilatımızın titizlikle yürüttüğü bu çalışmalara çok emeği geçen Teşkilat mensubu Hanımefendilere teşekkür ediyorum. Bizleri evlerinde kabul edip en güzel şekilde ağırlayan vatandaşlarımıza misafirperverliklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. 2023 seçimlerine kadar girmedik sokak, çalmadık kapı bırakmayarak mahalleleri karış karış tarayıp, vatandaşlarımıza muhalefetin ülkeye verdiği zararları ve partimizin fikirlerini anlatmaya devam edeceğiz.'' dedi.

 

MHP'Lİ YÖNTER PENDİK TEŞKİLATININ DÜZENLEDİĞİ EV ZİYARETLERİ PROGRAMINA KATILDI

 

Çalışmalarıyla MHP Genel Merkezi Yöneticilerinin dikkatini çeken MHP Pendik İlçe Başkanı Yalçın Çolak'ın Ev ziyaretleri programına, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, MHP MYK Üyeleri Nevzat Ünlütürk ve Şahin Gürz'den oluşan bir heyet de katıldı. 

 

MHP Pendik İlçe Yöneticileri ile birlikte Sülüntepe, Kavakpınar ve Esenler Mahallelerinde düzenlenen Ev ziyaretleri programına katılıp vatandaşların sorunlarını dinleyen MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, büyük ilgi gören ziyaret proğramıyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Partimizin 2023 hedeflerine doğru, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin emir ve talimatlarıyla, emin adımlarla ve güçlenerek ilerliyoruz. Bu doğrultuda daha bir gayretli çalışacağız. Millet kararını vermiş, 6 parti masaya gelmiş, o onun ayağından çekiştiriyor, bu buna masa altında tekme atıyor. Yılan çıyan dolu. Dolayısıyla biz hamburgerli siyaset yapmıyoruz. Biz vatandaşımızla oturup gerekirse bulgurlu siyaset yaparız. Biz vatandaşımızla bazlamalı siyaset yaparız. Biz vatandaşımızın gönlüne girmek için mücadele ediyoruz.'' dedi.

 

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve takım elbise görseli olabilir

Bir 6 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 5 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 6 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 9 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 4 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 6 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Pendik İlçe Teşkilatı, Ev Ziyaretleri, Yalçın Çolak, İzzet Ulvi Yön
Yorumlar
Haber Yazılımı