MHP'li Yıldız'dan Muhalefeti Çıldırtan Seçim Açıklaması
Haber Detayı
30 Mayıs 2023 - Salı 09:45 Bu haber 1585 kez okundu
 
MHP'li Yıldız'dan Muhalefeti Çıldırtan Seçim Açıklaması
MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, muhalifleri çıldırtan seçim sonucu değerlendirmesi yaptı.
MHP Haberi
MHP'li Yıldız'dan Muhalefeti Çıldırtan Seçim Açıklaması

28 Mayıs seçim neticelerine yönelik değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, küresel güçlerin ve yerli işbirlikçilerin desteğini aldıkları halde seçimleri kaybeden muhaliflerin alayını Türk Milletinin bir taşla avladığını söyledi.

 

KÜRESELCİLERİN TÜM DESTEĞİNE RAĞMEN KAYBEDEN MUHALEFET

 

Yabancı gözlemcilerin ''Dünyanın en önemli seçimi'' olarak tanımladığı Türkiye'deki siyasi gözlemcilerin ''Türkiye'nin kader seçimi'' olarak nitelendirdiği 2023 seçimleri öncesinde; ABD Başkanı Joe Biden'in Türkiye'deki muhalifleri destekleyerek iktidarı değiştirme stratejisine uygun davranan Muhalif Cenah, Küresel güçlerin ve yerli işbirlikçilerinin tüm desteklerine rağmen 2023 seçimlerini kaybettiler. Milli düşünenlere karşı topyekün saldırıya geçen şer odaklarının alayı, Milli Mücadele ruhuyla hareket eden Türk Milletinin iradesine toslayarak büyük bir hezimete uğradı. Yerli ve yabancı tüm siyasi gözlemcilerin ibretlik sonuçlar çıkardığı 2023 seçimlerine yönelik değerlendirmelerde bulunan MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, muhalif kesimi çıldırtacak açıklamalar yaptı.

 

MHP'Lİ FETİ YILDIZ: SEÇİMLERDE BİR TAŞLA KUŞ SÜRÜSÜ AVLANDI

 

28 Mayıs seçim neticelerine yönelik değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, ''Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı darbe ile götüremedik bu sefer seçimle tasfiye edeceğiz diyen ABD Başkanı Joe Biden’den, ABD derin devletine, Batı basınından, küresel sermayeye, faiz lobilerine kadar çok sayıda odak muhalefetle işbirliği yapmış, yol ve yöntem göstermiştir. Pensilvanya’daki kardinalden, Kandildeki PKK baronlarına, LGBT’den, 8’li ittifaka, alkolden beyni süngerleşmiş sanatçısına, sahtekarlıkta sınır tanımayan sözde kamuoyu araştırmalarına kadar uzayan şer odakları  birlikte karar alıp  plan yapmıştı. Sefil varlığına bakmadan milletimizi hakir gören, depremzedelere parmak sallayan kibirli dangalaklara aziz milletimiz sandıkta dersini vermiştir. Seçimlerle bir taşla iki değil adeta kuş sürüsünü avlanmıştır.'' dedi.

 

GÖZLERİNİ MAKAM HIRSI KAPLAYAN ZÜBÜKLER MİLLETVEKİLİ BİLE OLAMADI

 

Makam kapma hırsıyla siyaset yapan siyasi parti genel başkanlarının Milletvekili dahi olamadığına dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, ''Siyasi partileri arpalık gören kifayetsiz muhterisleri, 'Bakanlık mı, Cumhurbaşkanı Yardımcılığı mı olsun?' diye papatya falına bakan zübükleri bir günde işsiz bıraktı. Milli irade gücünü dosta düşmana göstermiş, Gazi Meclis ile uyumlu ve istikrarlı bir yönetim istemiş  sonuç olarak demokrasi kazanmıştır. Milletimize, Ülkemize hayırlı uğurlu olsun.'' dedi.

 

Açıklama yok.

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Feti Yıldız, MHP, 28 Mayıs seçimi, seçim sonuçları, muhalefet, hezimet
Yorumlar
Haber Yazılımı