MHP'li Kanlı'dan Seçimleri Kazanan ve Kaybedenler
Haber Detayı
30 Mayıs 2023 - Salı 11:47 Bu haber 1561 kez okundu
 
MHP'li Kanlı'dan Seçimleri Kazanan ve Kaybedenler
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, 28 Mayıs seçimlerini kazanan ve kaybedenleri açıklayıp odaklanılması gereken hedefleri ortaya koydu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Kanlı'dan Seçimleri Kazanan ve Kaybedenler

28 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı İkinci Tur Seçiminin neticelerine yönelik değerlendirmelerde bulunan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, küresel güçlerin ve yerli işbirlikçilerin desteğini alan muhalefet bloğunun kaybettiği 28 Mayıs seçimlerinde kazananın Türk milleti olduğuna dikkat çekerek, Türk Milletinin seçimlerde verdiği onay gereğince Türk ve Türkiye Yüzyılının başlayacağını söyledi.

 

BAŞKAN YUSUF KANLI: MİLLİ İRADE TECELLİ ETTİ MUHALİFLERİN ALAYI KAYBETTİ

 

28 Mayıs seçimlerinde hezimete uğrayan muhalif cenahta yer alan grupları tek tek sıralayan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ''Türk Milleti demokratik tercihini sandığa yansıtmış, milli irade bir kez daha tecelli etmiştir. Güvenlik ve huzur içinde yapılan seçimlere tarihi yüksek katılım oranı ise milletimizin geleceğine yön verme azim ve kararlılığının göstergesi olmuştur. 14 Mayıs’ta ve 28 Mayıs’ta yapılan seçimlerde Türkiye’nin ve Cumhur İttifakı’nın karşısında konumlanan ABD, AB, Londra tefecileri, Pkk, Ypg, Fetö, Daeş, bütün terör örgütleri, ihanet ve husumet cephesi, Haçlı-Siyonist İttifakı , küresel sömürgeci sermaye, işbirlikçi ve tetikçi basın, sosyal medya teröristleri, halkımızı kandıran yalancılar, sahtekârlar, iftiracılar, umut tacirleri, tehdit ve şantajcılar kaybetmiştir.'' dedi.

 

28 MAYIS SEÇİMLERİNDE TÜRK MİLLETİ KAZANDI

 

28 Mayıs seçimlerinde kazananın Türk milleti olduğuna dikkat çeken MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ''Aynı seçimlerin sonucunda yalancılara, müfterilere, dağdaki, Tv’deki ve sosyal medyadaki teröristlere, felaket tellallarına, sağdan sola, soldan sağa savrulanlara, milliyetçilik maskesiyle gezenlere, umut tacirlerine inanmayan, aldanmayan, ‘Bu vatan, bu bayrak, bu ezan benim’ diyen sessiz çoğunluk kazanmıştır. Yine aynı zamanda, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ifadeleriyle 85 milyon Türk vatandaşının tamamı kazanmıştır, siyasi düşüncesine bakılmaksızın tüm fertlerimiz, bütün Türk Milleti kazanmıştır. Gözü, kulağı Ankara’da olan, kalbi Türkiye için atan Türk-İslam Dünyası kazanmıştır.'' dedi.

 

VAKİT TÜRK VE TÜRK YÜZYILINA ADIM ATMA VAKTİDİR

 

Türk Milletinin seçimlerde verdiği onay gereğince Türk ve Türkiye Yüzyılının başlayacağını belirten MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ''Vakit, Türk ve Türkiye Yüzyılına adım atma, bu yolda sabırla, azimle yürüme vaktidir. Vakit, ihanet ve husumete karşı durma, devletimize, milletimize, kazanımlarımıza daha çok sahip çıkma vaktidir. Vakit, seçim şartlarını geride bırakıp, hatalardan ders çıkarıp yapıcı olma, ileriye bakma, kardeşçe sarılma, omuz omuza verme vaktidir. Bu vesileyle, 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi’ye hemşehrilerimiz adına tebriklerimizi arz ediyor, Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın Genel Başkanımızın Türk ve Türkiye Yüzyılı yolunda ayaklarına taş değmesin niyazında bulunuyorum. Seçimin ülkemize, milletimize, şehrimize hayırlı, uğurlu olmasını dilerken, bu süreçte gece-gündüz çalışan tüm teşkilatlarımıza, Cumhur İttifakı’mızın yöneticilerine ve mensuplarına, isimsiz kahramanlarımıza ve Cumhur İttifakı’na güvenen tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerimi, partili-partisiz tüm hemşehrilerime saygılarımı sunuyorum.'' dedi.

 

Resim

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana, Yusuf Kanlı, 14 Mayıs, 28 Mayıs, kazanan, kaybedenler
Yorumlar
Haber Yazılımı