MHP'li Yıldız'dan MHP'ye İhanet Edenler İçin Açıklama
Haber Detayı
03 Temmuz 2023 - Pazartesi 12:15 Bu haber 2056 kez okundu
 
MHP'li Yıldız'dan MHP'ye İhanet Edenler İçin Açıklama
MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Milliyetçi Ülkücü Hareket'e ihanet edenlere yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Yıldız'dan MHP'ye İhanet Edenler İçin Açıklama

Milliyetçi Ülkücü Hareket'in davasına ihanet edenlere yönelik çarpıcı açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, MHP'ye ihanet edenlerin düştüğü durumu fizikteki yer çekimi kuralı ile açıkladı.

 

MERAL AKŞENER'İN MHP'YE İHANET SÜRECİ VE GELİNEN NOKTA

 

7 Haziran 2015 Milletvekili Genel Seçimlerinden 15 Temmuz FETÖ hain darbe girişimine kadar olan süreçte, Pensilvanya'da bulunan Fetullah Gülen'in ve CHP'lilerin desteğini alıp türevleriyle birlikte TARLA KONGRESİ'ni toplayarak MHP'ye ihanet eden, Türk Milliyetçilerinin oyunu Sol Cenaha yamama görevini icra etmek için DYP, ANAP, Ak Parti ve MHP'den sonra kendi partisini kurarken hala diyet ödemeye çalıştığı CHP ile Altılı Masayı oluşturan Meral Akşener, 2023 seçimlerinden önce tekmeleyerek devirdikten sonra  yeniden oturduğu Altılı Masayı Partisinin 3. Olağan Kongresi'nde bir kez daha devirdi.

 

Bir ay öncesine kadar Cumhurbaşkanı yapmaya çalıştığı ittifak ortağını Mandacılıkla suçlayan, himayesine girdiği CHP'ye şükran duyma noktasından aldığı 15 Milletvekilinden dolayı pişmanlık noktasına gelen Meral Akşener, kendisinin MHP Genel Başkanı, Başbakan ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı olmak için kırk takla atışını ve makam hastalığını unutarak, İyi Partide siyaset yaptığı yol arkadaşlarını makama doymamakla suçlamış, ağır hakaret ve beddualar etmişti. Herkesin Meral Akşener'in Altılı Masayı devirdiğine yönelik değerlendirme yaptığı ortamda; PKK terör örgütünün elebaşı Abdullah Öcalan'a televizyon programında övgüler düzen TELE 1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ'ın sevk edildiği mahkemece tutuklanmasına CHP'liler ile birlikte tepki gösteren İyi Partili yöneticiler, Altılı Masanın hiç de dağılmadığını ispat etmiş oldu. 

 

AKŞENER İLE BİRLİKTE MHP'YE İHANET EDENLERİN ALAYI YERE ÇAKILMAYA DEVAM EDİYOR

 

Siyasi hayatı zikzaklarla dolu olan ve siyaset yaptığı her lideri sırtından hançerleyen Meral Akşener, MHP'ye ihanet ettikten sonraki siyasi hayatında ''Herkes yaşattıklarını yaşayacak'' kuralınca, yola çıktığı arkadaşları tarafından sırtından hançerlendi. Siyasi hayatı çelişkilerle dolu olun Meral Akşener'in her U dönüşünde ve terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP'ye her yaklaşmasında, partisinden kopmalar yaşandı. Meral Akşener'in izlediği politikanın Türkiye'nin bekasını tehlikeye attığını düşünen İyi Parti'deki Türk Milliyetçileri hala istifa etmeye devam ediyor. Netice itibariyle; İyi Parti cenahında ortalık toz duman ve İyi Parti güç kaybetmeye devam ediyor. Peki güç ve itibar kaybedenler sadece İyi Parti ve Meral Akşener ile sınırlı mı? Hayır. Meral Akşener'in MHP'ye birlikte ihanet ettiği tüm yol arkadaşları güç kaybetmeye ve yere çakılmaya devam ediyor.

 

MHP'Lİ FETİ YILDIZ'DAN MHP'YE İHANET EDENLERİN SON DURUMU

 

Tüm bu gelişmeler üzerine, Milliyetçi Ülkücü Hareket'in davasına ihanet edenlerin akıbeti hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Toplum yaşayarak görüyor. Bu kutlu davaya ihanet edenler, havaya atılan taş gibi mutlaka ayak altına düşer, düşüyor… Fizik kuralı gibi.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Feti Yıldız, ihanet edenler, son durumu, akıbeti, Ülkücü
Yorumlar
Haber Yazılımı