MHP'li Kılıç Şalvar Giyerek Biçerdöver ile Hasat Yaptı
Haber Detayı
02 Temmuz 2023 - Pazar 18:22 Bu haber 2096 kez okundu
 
MHP'li Kılıç Şalvar Giyerek Biçerdöver ile Hasat Yaptı
MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç, MHP'de 2. şalvar giyen Genel Başkan Yardımcısı ünvanını aldı.
MHP Haberi
MHP'li Kılıç Şalvar Giyerek Biçerdöver ile Hasat Yaptı

Nevşehir'in ilk kadın Milletvekili ünvanının yanına MHP'de Ruhsar Demirel'den sonra 2. şalvar giyen Genel Başkan Yardımcısı ünvanını alan Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, bayram ziyareti için gittiği Nevşehir'de, şalvar giyerek biçerdöver ile hububat hasadı yaptı.

 

MHP'DE 2. ŞALVARLI GENEL BAŞKAN YARDIMCISI

 

MHP Eski Genel Başkan Yardımcılarından 24. ve 25. Dönem Eskişehir Milletvekili Dr. Ruhsar Demirel, 2013 yılında Adana'ya yaptığı ziyarette katıldığı kermes programında şalvar giyerek kadınlarla birlikte saç üzerinde yufka ekmek pişirmişti. 10 yıl aradan sonra bir başka MHP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç, şalvar giyerek biçerdöver ile hububat hasadı yaptı.

 

NEVŞEHİR'İN İLK KADIN MİLLETVEKİLİ KILIÇ ŞALVAR GİYEREK BİÇERDÖVER KULLANDI

 

Siyasete atılmadan önce Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi kurucu Rektörlüğü görevinde bulunan Prof. Dr. Filiz Kılıç, siyasete atıldıktan sonra MHP Genel Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmiş ve 14 Mayıs 2023 seçimlerinde Nevşehir'in ilk kadın Milletvekili olmuştu.

 

Kurban Bayramı nedeniyle geldiği Nevşehir'de hemşehrileriyle bayramlaşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç, yoğun geçen bayram ziyaretleri sonrasında fırsat buldukça köylülere yardım etti. Şalvarını giyerek biçerdöver ile hububat hasadı yapan MHP'li Filiz Kılıç, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Nevşehir’imizin bereketli topraklarında hububat hasatı başladı. Arkadaşımız Mustafa Sarıtaş’ın Arpa Hasatını yaptık. Allah bereketli kılsın. Bu topraklar daima ekilenden fazlasını verdi. Bütün çiftçi kardeşlerimize bereketli bir hasat dönemi diliyorum.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

MHP'Lİ RUHSAR DEMİREL 2013 YILINDA ADANA'DA ŞALVAR GİYİP YUFKA PİŞİRMİŞTİ

Açıklama yok.

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Filiz Kılıç, Şalvar giydi, Biçerdöver kullandı, Nevşehir
Yorumlar
Haber Yazılımı