MHP'li Yıldırım: Akşener'in Misyonu Solakları İktidar Yapmak
Haber Detayı
05 Kasım 2023 - Pazar 19:45 Bu haber 2349 kez okundu
 
MHP'li Yıldırım: Akşener'in Misyonu Solakları İktidar Yapmak
MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, Sol Cenahta isimler değişse bile zihniyetin aynı olduğunu, Meral Akşener'in misyonunun ise Solakları iktidar yapmak olduğunu söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Yıldırım: Akşener'in Misyonu Solakları İktidar Yapmak

MHP'nin 11 il merkezinde Yerel Seçimlere hazırlık çalışmaları kapsamında düzenlemeye devam ettiği MHP Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantılarının altıncısı Gaziantep, Kilis, Hatay, Osmaniye, Şanlıurfa, Adıyaman ve Mardin illerinin katılımıyla Gaziantep Şehitkamil Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilirken, toplantıda konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, CHP'deki genel başkan değişikliği, Meral Akşener'in misyonu, MHP ve Cumhur İttifakı'nın yerel seçimlere yönelik hedefi konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

MHP'Lİ YAŞAR YILDIRIM'IN GENİŞLETİLMİŞ BÖLGE İSTİŞARE TOPLANTISINDA YAPTIĞI KONUŞMA

 

Gaziantep'te düzenlenen Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantısında, Cumhur İttifakı ile zillet ittifakı arasındaki farkı ortaya koyan MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, ''Geçtiğimiz seçimi hayırlı bir şekilde sonuçlandırdık. Türk basınında MHP’nin iki tane Fatih diye düşmanı vardır. Bunlardan bir tanesi Fatih Altaylı diğeri ise Fatih Portakal’dır. Bu iki isim seçimin sabahı 15 Mayıs’ta çıktı dedi ki Türkiye’de seçimin galibi MHP’dir. Biz düşmanımıza bile bunu söyletebildik. Dostumuzun söylemesi önemli değil, önemli olan düşmanımız bizi nasıl değerlendiriyor. MHP kurumsal kimliği ile şahsiyeti ile adam gibi seçime girdi, kapı kapı gezdi ve Türkiye’nin üçüncü partisi olarak seçimden çıktı. Bu süreçte Cumhur ittifakının anlayışına ters düşecek bir şey yapmadı. Tabiri caiz ise zillet ittifakı gibi ortaklarına kazık atmadı. Adam gibi girdi, kendine verdiği oyu sayın Cumhurbaşkanına da verdi. Diğer tarafta da zillet ittifakı var. Seçimden beri bu ittifakın mensuplarında birbirleriyle ilgili karalamalar, sövmeler, aşağılayıcı cümleler kullanmalar gelenek haline geldi.'' dedi.

 

MHP'NİN YEREL SEÇİME YÖNELİK HEDEFİ

 

MHP ve Cumhur İttifakı'nın yerel seçimlere yönelik hedefi konusunda değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, ''MHP’siz Türkiye olmaz, iktidarlar olmaz, Türkiye yönetilmez. MHP seçmeni bunun mesajını verdi. Önümüzde bir seçim daha var yerel seçimler. Bu yerel seçimlerle ilgili ittifakların çalışmaları var. Malum iki ittifak halinde genel seçime girdik, şu anda da yerel seçime Cumhur İttifakı olarak inşallah birlikte gireceğiz. Heyetler arası görüşmeler devam ediyor. Ak Parti ile genel prensipleri heyetlerimiz konuşuyor. Bu kriterlere göre nasıl bir ittifak olacağı en kısa zamanda ortaya çıkacak. Yerel seçimlerdeki hedefimiz; mevcutların yanında MHP'li belediye başkanlarının sayısını yüzde 50 arttırmak ve Cumhur İttifakı'nın CHP'nin elindeki büyükşehirleri kazanmasıdır.'' dedi.

 

CHP'DE SADECE GENEL BAŞKAN DEĞİŞTİ ZİHNİYET AYNI

 

Olağan Kurultayını yapan CHP'deki genel başkan değişikliği konusunda değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, "CHP'de dün genel başkan değişikliği oldu ama bir zihniyet değişikliği olmadı. Sadece şahıslar değişti. Yani aynı zihniyete, aynı kanaate, aynı değer yargılarına sahip iki insan arasında değişiklik söz konusu oldu. Yarışan iki adayında ağızlarından ilk çıkan Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'nın isimleri oldu. Bunların ekonomiyle, memleketle, dünyayla, insanlıkla çok fazla bir işi yok. Bunların varı yoğu HDP'nin, PKK'nın hamiliği. Bugüne kadar bunu yaptılar, bundan sonra da siyasetlerinde değişik bir şey olmayacaktır." dedi.

 

AKŞENER'İN MİSYONU CHP'Yİ GENELDE VE YERELDE İKTİDAR YAPMAKTIR

 

MHP'ye ihanet ederek İyi Parti'yi kuran Meral Akşener'in CHP'yi genelde ve yerelde iktidar yapma misyonunu üstlendiğini belirten MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, "Hanımefendi, 'Türkiye genelinde ayrı seçime gireceğiz.' diyor. Buradaki yerel yöneticilerimiz ve belediye başkanlarımız, hanımefendinin bu sözlerine sakın inanmasın. Hanımefendinin görevi; CHP'ye daha fazla Milletvekili çıkarabilmektir, CHP'nin belediye sayısını çoğaltmaktır." dedi.

 

AKŞENER SADECE GENEL BAŞKAN AMA BAHÇELİ MHP VE DÜNYA TÜRKLÜĞÜNÜN LİDERİ

 

Meral Akşener'in parti genel başkanı olarak lider olamadığı için hadiselere aklının yetmediğini belirten MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, ''Hatırlarsanız 6’lı masadan hanımefendi kalktı. Bu masa, Kumar Masası dedi. 3 gün geçti bu masaya tekrar oturdu. Bu 3 gün zarfında hayatı boyunca yemediği küfür ve hakaretlerden daha fazlasını yol arkadaşlarından yedi. Şimdi siyasette liderlik farklı bir şeydir genel başkanlık farklı bir şeydir. Hanımefendi genel başkandır. MHP sadece parti değildir Teşkilattır. MHP’nin Genel Başkanı da hem Türk milliyetçilerinin hem de Türk dünyasının Lideridir. Bunu ortaklarından kazık yiyen bir Genel başkanın da idrak etmesi mümkün değildir." dedi.

 

 

Resim

Resim

Resim

Resim


  

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Yaşar Yıldırım, Yerel Seçim, hedefi, Belediye, Sol Cenah
Yorumlar
Haber Yazılımı