MHP'li Kamil Aydın Rahatsız Olan Muhalefete Fena Çaktı
Haber Detayı
05 Kasım 2023 - Pazar 11:43 Bu haber 1481 kez okundu
 
MHP'li Kamil Aydın Rahatsız Olan Muhalefete Fena Çaktı
MHP Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın, Türkiye'nin hamlelerinden yabancı ülkeler ile birlikte rahatsız olan muhalefete fena çaktı.
MHP Haberi
MHP'li Kamil Aydın Rahatsız Olan Muhalefete Fena Çaktı

MHP'nin 11 il merkezinde Yerel Seçimlere hazırlık çalışmaları kapsamında düzenlemeye devam ettiği MHP Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantılarının beşincisi Erzurum, Bayburt, Gümüşhane, Trabzon, Rize, Artvin, Ardahan, Kars ve Muş illerinin katılımıyla Erzurum Recep Tayyip Erdoğan TÜYAP Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilirken, toplantıda konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Kamil Aydın, Cumhur İttifakı'nın karşısında yer alan muhalefetin, Türkiye'nin hamlelerinden rahatsız olma konusunda yabancı ülkeler ile aynı düşüncede olduğuna dikkat çekti. 

 

MHP'Lİ KAMİL AYDIN'IN GENİŞLETİLMİŞ BÖLGE İSTİŞARE TOPLANTISINDA YAPTIĞI KONUŞMA

 

Erzurum'da düzenlenen Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantısında, MHP ve Cumhur İttifakı'nın yerel seçimlere yönelik hedefi konusunda değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın, ''Türkiye genelinde 81 ili kapsayan 11 program ile bölge istişare toplantılarını başlatmış bulunmaktayız. Çok önemli bir kavşaktayız. Gelişen olaylar ve şartlar yurt içinde ve yurt dışında bölgemizde küresel bağlamda ilmek ilmek düşünüp çok dikkatli hareket etme yükletmektedir. Bunun bilincindeyiz. Milletin vicdanında karşılık bulan Cumhur İttifakı bu anlayışla yoluna devam etmektedir. Yol başçımız işaret fişeğini vermiştir. Zilletin elindeki 11 Büyükşehir belediyesi mutlaka alınmalıdır. Ve MHP Belediye sayısını Allah’ın izni ile arttıracaktır. 200’ler yetmeyecek bize 300’leri, 500’leri hedef alacağız. Onun için biz bu yerel seçimleri önemsiyoruz. Biz bu seçimde emanetleri hıyanetin elinden almak zorundayız.'' dedi. 

 

ELİN GAVURUNU ANLADIK DA MUHALEFETE NE OLUYOR?

 

Cumhur İttifakı'nın karşısında yer alan muhalefetin, Türkiye'nin hamlelerinden rahatsız olma konusunda yabancı ülkeler ile aynı düşüncede olduğuna dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın, ''Kıbrıs, Karabağ, Libya ve Suriye'de başarılı işlere imza atan Türkiye'nin hamlelerinden, muhalefet rahatsız oluyor. Türk dünyası ayağa kalktı, yürüyor. İşte dün Kazakistan’da yeni kurultayımızı yaptık. Üç gün önce TBMM Dışişleri Komisyonunda Türk Dünyası Ortak Finansman kuruluşuna el kaldırdık. TDT olarak Ortak finans yapısı oluşturma konusu kurultayda imza altına alındı. Artık bizimde AB’nin para birimi gibi ortak bir finans kaynağımız olacak. Buna niye muhalefet ediyorsunuz? Bayrağa neden muhalefet ediyorsunuz? Bölücülerle bir olup devlete neden muhalefet ediyorsunuz? Savunma sanayimizin ürünleri olan Hürkuş, Anka, Atak helikopterleri, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin isim babalığını yaptığı Kaan’a neden muhalefet ediyorsun ey Zillet? Gavurun alınganlığını anlıyorum da sen niye muhalefet ediyorsun, senin niye zoruna gidiyor? Şimdi hiç kimse bize gem vuramayacaktır. Milliyetçi Hareket olduğu sürece, Ülkücü gençlik olduğu sürece ve 'Önce Ülkem ve Milletim sonra Partim ve Ben' diyen yolbaşçımız olduğu sürece bunu başaramayacaklar.'' dedi. 

 

Resim

Resim

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Kamil Aydın, Türkiye, rahatsız olan, muhalefete, fena çaktı
Yorumlar
Haber Yazılımı