MHP'li Sözlü: TİP'e Oy Verince Vicdanen Aklandınız mı?
Haber Detayı
18 Mayıs 2023 - Perşembe 08:35 Bu haber 2729 kez okundu
 
MHP'li Sözlü: TİP'e Oy Verince Vicdanen Aklandınız mı?
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, TİP e oy veren Sosyetik Kafaların vicdanlarını aklayamayacağını söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Sözlü: TİP'e Oy Verince Vicdanen Aklandınız mı?

Farklı ittifakları destekleyen HDP ile HÜDAPAR karşılaştırması yapanlar ve Türkiye İşçi Partisi'ne güzelleme yapanlar hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, 22 yıl önce bitirilen bir örgütten dolayı HÜDAPAR'ın terörle ilişkilendirilemeyeceğini belirterek, terörle ilişkili diye PKK'nın siyasi uzantısı olan partiye oy vermeyen Sosyetik Kafaların TİP e oy verince vicdanlarını aklayamayacağını söyledi.

 

MHP'Lİ HÜSEYİN SÖZLÜ'DEN HDP İLE HÜDAPAR KARŞILAŞTIRMASI YAPANLARA CEVAP

 

14 Mayıs seçimleri öncesinde, PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin Altılı Masaya verdiği desteği normalleştirme gayretini güden muhalif cenah, HÜDAPAR'ın Cumhur İttifakına verdiği desteği sürekli olarak dillerine doladı. Bir dönem PKK ile çatışan Hizbullah'ın 22 yıl önce bitirilmesini gözardı ederek, günümüzdeki HÜDAPAR'ı terörle ilişkilendirmeye çalışan muhalif cenahın, esas derdinin ise HÜDAPAR'ın PKK'ya karşı duruş sergilemesi olduğu ortaya çıktı. PKK'nın siyasi uzantısı HDP ile siyasi birliktelik yapanların, terör örgütü PKK'nın Şehit ettiği askerler için timsah gözyaşı dökercesine taziyede bulunması ya da terör örgütü PKK'nın adını anmadan teröre karşıymış gibi rol yapmaları, manidar bir durumdu.

 

Şırnak’ta Şehit düşen askerler için ''Şırnak’ta şehit düşen Jandarma Uzman Çavuşlar Serkan Ölmez, Bayram Doğan, Gaffar Mayik, Özcan İlhan ve güvenlik korucusu Cevher Özgün'e Yüce Allah'tan rahmet, Kederli Ailelerine ve Milletimize baş sağlığı diliyorum. Şehitlerimizin ruhu şad mekanı cennet olsun.'' sözleriyle taziyede bulunduktan sonra siyasi değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, birbirine zıt ittifakları destekleyen HDP ile HÜDAPAR karşılaştırması yapanlar ve Türkiye İşçi Partisi'ne güzelleme yapanlar hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

 

SÖZLÜ: SOSYETİK KAFALAR TİP'E OY VEREREK VİCDANINI AKLAYAMAZ

 

Yeşil Sol Parti adıyla seçime giren PKK'nın siyasi uzantısı HDP ile Emek ve Özgürlük İttifakında birliktelik yapan Türkiye İşçi Partisi'nin bir farkının olmadığına dikkat çeken MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Şırnak'taki taze Şehitlerimizin acısını zerre kadar yüreklerinde hissetmeyenler, bize HÜDAPAR hesabı soruyor utanmadan. Hala PKK, HDP, TİP güzellemesindesiniz. Hizbullahın kökü kurutulalı 22 yıl oldu. Ama PKK'nın şehit ettikleri hala taze. Şükür ki Millet geliyor hakkınızdan. Türkiye'de TİP ile HDP aynı menbağın partileridir. Bunların birbirlerinden farkları yoktur. İçeride de dışarıda da ağababaları aynıdır. Ayrılıkçı bölücü söylemleri aynıdır. Sosyetik kafalar, TİP e oy verince vicdan aklamasınlar. Anlaşılacak olan şudur ki; ha PKK, ha HDP, ha TİP.'' dedi.

 

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, 14 Mayıs, MHP, seçim
Yorumlar
Haber Yazılımı