MHP'li Öztürk: Ülkücülerin Ahını Almayacaktın Akşener
Haber Detayı
25 Kasım 2023 - Cumartesi 10:48 Bu haber 1445 kez okundu
 
MHP'li Öztürk: Ülkücülerin Ahını Almayacaktın Akşener
MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Meral Akşener'in Milliyetçi Ülkücü Hareket'in ahını almanın bedelini ödediğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Öztürk: Ülkücülerin Ahını Almayacaktın Akşener

İyi Parti'de yaşanan istifa krizinin rüşvet ve taciz iddialarıyla soslanması üzerine Meral Akşener'in düştüğü durum hakkında yeniden açıklama yapan MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, MHP'ye ihanet eden Meral Akşener ve yoldaşlarının, gelinen noktada Milliyetçi Ülkücü Hareket'in ahını almanın bedelini ödediğini söyledi.

 

MERAL AKŞENER HDP VE CHP İLE SİYASET YAPMANIN BEDELİNİ ÖDEMEYE DEVAM EDİYOR

 

Terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP ve CHP ile aynı kulvarda siyaset yapmanın bedelini, 2023 Seçimlerinde İttifak yaptığı siyasi partilerle birlikte hezimete uğrayarak kısmen ödeyen İyi Parti, üst düzey yöneticilerini ve Milletvekillerini birer birer kaybederek bedel ödemeye devam ediyor. Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoglu'nun istifasından sonra moral bozukluğu yaşayan İyi Parti, Ankara Milletvekili Adnan Beker'in istifa haberiyle bir şok daha yaşadı. Partinin izlediği politikadan rahatsız olan bir çok Milletvekilinin istifa etmek için uygun zamanı kolladığı konuşuluyor. İyi Parti açısından bir başka kötü durum ise; üst düzey yöneticilerin ve Milletvekillerinin her istifasından sonra, İl ve İlçe Teşkilatlarından da istifaların yaşanmasıydı.

 

İşin enteresan yanı ise İyi Parti'den her istifa edenin zehir zemberek açıklama yaparak; MHP ve Devlet Bahçeli'den daha fazla Milliyetçilik yapma iddiasıyla İyi Parti'yi kuran Meral Akşener'i Türk Milliyetçiliği noktasında eleştirmesiydi. Altılı Masanın iktidara gelmesi halinde ülkeyi yönetemeyeceğini itiraf edenler, İyi Parti çatısı altında Türk Milletine hizmet etme imkanının kalmadığını ifade edenler, HDP ve CHP ile aynı kulvarda siyaset yapmanın İyi Parti'ye zarar verdiğini hatırlatıp İyi Parti'nin Yerel Seçimlerde Ak Parti ve MHP ile ittifak yapmasını isteyenler, aslında İP'in artık koptuğunu net bir şekilde ortaya koyuyorlardı. İyi Parti'de yaşanan son gelişmeler, Sol Kulvarda beraber at koşturdukları CHP ve HDP tarafından izlendiği kadar, Ak Parti ve MHP'li yöneticiler tarafından yakından izleniyor. Nihayetinde ortada çuvala sığmayan mızrak gibi aşikar olan durumun; davasına ihanet edenlerin benzeri ihaneti mutlaka yaşayacağı gerçeğinden başka bir şey değildi.

 

MHP'Lİ HALİL ÖZTÜRK'TEN İYİ PARTİ'DE YAŞANAN SON GELİŞMELERE YÖNELİK İLK AÇIKLAMA  

 

İyi Parti'de yaşanan son gelişmelere yönelik ilk açıklamasını yapan MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, ''Muhalefetle ilgili yaptığımız tespitler her geçen gün kendini doğrular hâl almaya devam ediyor. İP koptu kopmak üzere demiştik. Nitekim her geçen gün bu yönde gelişmeler olmaktadır. Akşener ne yaparsa yapsın kopuşun önüne geçememektedir. Artık İP’in kopuşunun önüne hiç bir şey geçemez. Her gün yeni bir istifa dalgasıyla sarsılan İP ne yapacağını şaşırmış halde oradan oraya savruluyor. Kendilerine inananların inançlarını boşa çıkaran milyonları hayal kırıklığına uğratan bu hayal tüccarları en yakın zamanda Türk siyasetinden silinip gidecektir. Türk milleti herkese hak ettiği değeri verir. Herkesi de hak ettiği neticeyle yüzleştirir. Yuvasını terk edenin, evini ateşe vermeye çalışanın yuvası olmaz!'' demişti.

 

AKŞENER'İN EN YAKINLARI TARAFINDAN İHANETE UĞRAMASININ NEDENİ İLAHİ BİR TOKAT MI?

 

İyi Parti'de yaşanan sorun, sadece istifalardan kaynaklanan kriz değildi. İyi Parti, son günlerde rüşvet ve taciz iddialarıyla derinden sarsıldı. Üstelik iddiaları ortaya atanlar Meral Akşener'in en yakınlarıydı. İyi Parti'de Mali İşlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan ve halen Sakarya Milletvekili olan Ümit Dikbayır, partisine yönelik korkunç iddialarda bulunuyor. Ümit Dikbayır, kimdir? Ümit Dikbayır ile kuzen olduklarını Meral Akşener, ''Gerçekten kan akrabam. Onun babaannesi benim halamdı. O da bana hala diyor.'' sözleriyle açıklamıştı.

 

MHP'de görev yapan bazı etkili isimlerle birlikte MHP ve Lider Devlet Bahçeli'ye ihanet ederek ayrı bir siyasi parti kuran Meral Akşener, Milliyetçi Ülkücü Hareket'e yaşattıklarının çok daha ağır versiyonunu, ''Başkalarına yaşattıklarınızı mutlaka kendiniz de yaşayacaksınız'' düsturuyla yaşıyor.

 

MHP'Lİ HALİL ÖZTÜRK'TEN İYİ PARTİ'DEKİ KRİZE YÖNELİK YENİ AÇIKLAMA

 

İyi Parti'de yaşanan istifa krizinin rüşvet ve taciz iddialarıyla soslanması üzerine Meral Akşener'in düştüğü durum hakkında yeniden açıklama yapan MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, ''Sağ olsun İyi Parti o kadar hareketli ki gelişmeleri ve yaşananları takip etmekte güçlük çekiyoruz. Her an yeni bir gelişmeye, istifaya, suçlamaya, birbirlerini itham etmeye hazır ve gebeler. Ancak Hamd olsun ki milletimiz onların gerçek yüzünü daha 10. yıllarını doldurmadan gördü. Dün yola çıktığını hançerleyenle beraber yol yürümek zaten başlı başına hataydı. Zilletin diğer ortakları da en yakın çalışma ve yol arkadaşları da Akşener’in esas niyetini ve amacını görüp yol ayrımına giriyor. Hanımefendi babasının şirketinde yapamayacağını partisinde yapıp hayal tüccarlığı yapmaktadır. 'Değişim' masalıyla çıktıkları yol 'rüşvet ve taciz' iddialarıyla çalkalanmaktadır. Ekmeksizliğin, vefasızlığın neticesi de zaten bundan başka olamayacaktır. Üstünde ulu kocaların duası olan Milliyetçi Hareket’in ve aziz ülküdaşlarımızın ahını almayacaktınız.'' dedi.

 

Resim

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Halil Öztürk, Ülkücülerin ahı, bedel ödüyor, ihanetin bedeli
Yorumlar
Haber Yazılımı