MHP'li Yusuf Kanlı'dan Atanamayan Öğretmenler Vurgusu
Haber Detayı
24 Kasım 2023 - Cuma 13:05 Bu haber 1594 kez okundu
 
MHP'li Yusuf Kanlı'dan Atanamayan Öğretmenler Vurgusu
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin atanamayan öğretmenlerin kadroya geçmesi konusundaki kararlılığını hatırlattı.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Yusuf Kanlı'dan Atanamayan Öğretmenler Vurgusu

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin öğretmenlere yönelik mesajını ve atanamayan öğretmenlerin kadroya geçmesi konusundaki kararlılığını hatırlattı. 

 

BAŞKAN YUSUF KANLI'DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI 

 

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ''Her toplumun hayatına şekil ve yön veren en önemli mesleklerin başında kuşkusuz öğretmenlik gelmektedir. Öğretmenlik kutsal bir meslek, öğretmenler geleceği aydınlatan meşalelerdir. Kaliteli eğitim ve öğretimin yanında, bilimin önceliklerine bağlı, milli ve manevi değerlerine sadık, çalışkan bir nesil ülkemizin ve milletimizin güvencesi ve umudur. Bu güveni ve umudu besleyen en önemli kaynak ise öğretmenlerdir; ilim ve irfan yuvalarıdır.'' dedi.

 

MHP LİDERİ BAHÇELİ'NİN ATANAMAYAN ÖĞRETMENLERİN KADROYA GEÇMESİ KARARLILIĞI 

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, ''Öğretmenlerimizin her daim yanında olacağız. Atanamayan hiçbir öğretmen bırakılmamalıdır. Ücretli, sözleşmeli veya bir başka ad ve tanım altında hiçbir öğretmen kalmamalı, etap etap hepsi kadroya geçirilmelidir. Kanaatimiz ve kararlılığımız budur.'' demişti.

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin öğretmenlere yönelik mesajını ve atanamayan öğretmenlerin kadroya geçmesi konusundaki kararlılığını hatırlatan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ''Cumhuriyetimizin Kurucu Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk ‘Milletleri kurtaran yalnız ve ancak öğretmenlerdir’ derken, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi de ‘Gelecek nesiller, öğretmenlerimizin eseridir’ tespitini yapmıştır. Gerçekten de, öğretmenlik mesleğinin ve öğretmenlerimizin devlet ve millet hayatımızdaki yeri ve önemi vazgeçilmez bir değere sahiptir. Biz; fiilen çalışanlar da, üstlendikleri toplumsal sorumluluk ve talep ettikleri rol gereğince atama bekleyenler de dâhil bütün öğretmenlerimizi bir görüyor, hepsini çok seviyoruz. Her öğretmen bir meşaledir. Öğretmenler yarınlarımızın mimarıdırlar. ‘Önce ülkem ve milletim’ diyen, kutsal değerlerimizi yaşayan ve yaşatan her öğretmen başımızın tacıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, saygıdeğer öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, selamlarımı ve saygılarımı sunuyor, başta Şehitlerimiz olmak üzere, hayatını kaybetmiş öğretmenlerimizi rahmetle, dualarla anıyorum.'' dedi.

 

BAŞKAN YUSUF KANLI'DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ NEDENİYLE OKULLARA ZİYARET

 

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında okullara ziyarette bulunan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, İl Divan Kurulu Üyeleri Leyla Üçkardeşler, Umut Polat ve Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç'le birlikte; çiçek takdim ettiği Şehit Kadir Kırbaç Kız Anadolu Lisesi Müdürü Pelin Gaye Akbulak, Yüreğir Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Uğur Özen, Karşıyaka Orhan Çobanoğlu Lisesi Müdürü Abdullah Yeşilağaç ve eğitim kadrosunun Öğretmenler Günü'nü kutladı.

 

 

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Yusuf Kanlı, 24 Kasım Öğretmenler Günü, atanamayan öğretmenler
Yorumlar
Haber Yazılımı