MHP'li Özdemir: Muhalif Sözde Atatürkçüler Deşifre Oldu
Haber Detayı
16 Eylül 2023 - Cumartesi 10:15 Bu haber 1506 kez okundu
 
MHP'li Özdemir: Muhalif Sözde Atatürkçüler Deşifre Oldu
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Atatürkçülük maskesi arkasına kendisini gizleyen düşman ağızlı isimlerin deşifre olduğunu söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir: Muhalif Sözde Atatürkçüler Deşifre Oldu

Türk Askerine iftira atan Sezgin Tanrıkulu'na sahip çıkan CHP Genel Başkan adayı Özgür Özel'e tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Genel Başkan olarak Sezgin Tanrıkulu'nu hala partisinde tutmaya çalışan Kemal Kılıçdaroğlu'na rakip olan Özgür Özel'in de, aynı tutum için olmasının; CHP'de Atatürkçülük maskesi arkasına kendisini gizleyen düşman ağızlı isimlerin deşifre olmasını sağladığını söyledi. 

 

CHP'Lİ SEZGİN TANRIKULU YİNE TÜRK ASKERİNİ HEDEF ALDI

 

HDP Milletvekillerinden sonra; TBMM'de en çok fezlekesi bulunan ve en çok Türk Askerini hedef alan CHP Milletvekillerinin, Türk Askerine yönelik saldırıları bitmek tükenmek bilmiyor. Türk Ordusuna 'satılmış' diyen Ali Mahir Başarır'ın ve görevini yapan jandarma personelini hakaret ederek kovalayan Mahmut Tanal'ın Türk Askerine yönelik saldırıları hala sıcaklığını korurken; Türk Askerine iftira atmayı alışkanlık haline getiren CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, yeni bir skandala imza attı.

 

Bölgesel güç olarak, hem Suriye hem de Irak'ta yaşanan gerilim ve çatışmalarla yakından ilgilenen Türkiye'nin, Suriye'ye 5. kez operasyon yapacağı bazı uzmanlar tarafından dillendirilince harekete geçen Sezgin Tanrıkulu; küresel güçlerin, Türkiye'nin dikkatini Suriye'den Kerkük'e çekme stratejisinin bir parçası olurcasına, Türk Askerini hedef alarak iç cephede Türkiye'yi oyalama taktiği izledi. TV100'de yayınlanan Cansu Canan Özgen'in Özgür İfade programına telefonla bağlanan Sezgin Tanrıkulu,  Türk Askerine yönelik skandal sözler sarfederek, ''Türk Silahlı Kuvvetleri, 15 köylüyü helikopterden attı. TSK köyleri yaktı, bombaladı. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yaptığı her şey eleştiriden azade değil, bizler milletvekiliyiz. Bunları sorgularız.'' dedi. 

 

MHP'NİN DOKUNULMAZLIĞININ KALDIRILMASINI İSTEDİĞİ SEZGİN TANRIKULU'NA CHP SAHİP ÇIKTI 

 

Türkiye'nin ürettiği İHA ve SİHA'ların terörle mücadelede kullanılmasından rahatsız olduğunu defalarca dile getiren, Türk Askerinin kimyasal silah kullandığı yalanına sarılan ve son olarak Türk Askerinin köylüleri öldürdüğünü iddia ederek; Türk Askerine saldırma geleneğini sürdüren CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun Milletvekili dokunulmazlığının kaldırılması gerektiği, MHP'li Feti Yıldız tarafınan gündeme getirildi. Milli Savunma Bakanlığı'nın tepki gösterdiği Sezgin Tanrıkulu hakkında, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama' suçlarından soruşturma başlatıldı.

 

Küresel güçlerin parçaladığı Osmanlı Devleti'nin küllerinden bir Türk Devletinin doğmasına önderlik eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu CHP, Türk Askerine iftira atan Sezgin Tanrıkulu'na hala bir ceza vermezken, Özgür Özel, Veli Ağbaba ve Yüksel Taşkın ibi CHP'liler onu savunmaya başladı. CHP'nin, Türk Askerine saldırmayı alışkanlık haline getiren Sezgin Tanrıkulu'na gereken cezayı vermediği bir ortamda ortaya çıkan terör örgütü PKK ve FETÖ mensuplarıyla bazı sol gruplar; 'Sezgin Tanrıkulu yalnız değildir' cümlesini sosyal medya hesaplarından paylaşarak, Sezgin Tanrıkulu'na sahip çıktılar. 

 

Atatürk'ün koltuğunda oturduğu halde Atatürk'e nispet edercesine 'Dersimli Kemal' olmakla övünen Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türk Askerine yönelik saldırılarına devam eden Sezgin Tanrıkulu'nu hala partisinde tutmaya çalıştığı bir ortamda, CHP Genel Başkanlığına aday olduğunu açıklayan CHP Grup Başkanı ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, 'Kendi evladımız birilerinin önüne atılmamalıydı, linç kampanyası başlatıldı.' diyerek, Türk Askerine iftira atan Sezgin Tanrıkulu'na sahip çıktı.

 

MHP'Lİ İSMAİL ÖZDEMİR'DEN SEZGİN TANRIKULU'NA SAHİP ÇIKAN ÖZGÜR ÖZEL'E TEPKİ

 

Tüm bu gelişmeler üzerine Türk Askerine iftira atan Sezgin Tanrıkulu'na sahip çıkan CHP Genel Başkan adayı Özgür Özel'e tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''CHP’li milletvekili sıfatını taşıyan bir şahsın geride bıraktığımız günlerde kahraman ordumuzla ilgili söylediği bühtan dolu sözler hala gündemdeyken, CHP genel başkanlığına adaylığını açıkladığını söyleyen Özgür Özel’in aynı malum şahsa hezeyan dolu sözlerle sahip çıkması, bu partideki düşman ağızlı isimleri deşifre etmiştir. Rezil ifadelerle, gözümüzün bebeği, peygamberimizin övdüğü Türk Silahlı Kuvvetleri’ni hedef alan hiçbir isim güttüğü maksadına muvaffak olamayacaktır. Ordumuz milletimizindir. Terör sevici zihniyetin kirli ve karanlık emellerle hedef alınmasına müsaade edilmeyecektir. Daha da düşündürücü olansa Ebedi Başkomutanı Mustafa Kemal Atatürk olan kahraman ordumuzu hedef alanların, her fırsatta Atatürkçü maskesi arkasına kendisini gizlemesidir. Gerçekte bölücü hevese sahip olanların, siyasette herhangi bir yeri olamayacaktır. Hukuk mutlaka bu zihniyete sahip olanlara karşı gereken sorumluluğunu yerine getireceği gibi milli iradenin asıl sahibi olan Türk Milleti de ilk fırsatta kesinlikle tavrını gösterecektir.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, İsmail Özdemir, Atatürkçülük maskesi, muhalefet, deşifre oldu
Yorumlar
Haber Yazılımı