Gaziantep Ülkü Ocakları Başkanlığında Bayrak Değişimi
Haber Detayı
15 Eylül 2023 - Cuma 10:21 Bu haber 2563 kez okundu
 
Gaziantep Ülkü Ocakları Başkanlığında Bayrak Değişimi
Gaziantep Ülkü Ocakları Başkanlığında Bayrak değişimi gerçekleştirildi.
ÜLKÜCÜ Haberi
Gaziantep Ülkü Ocakları Başkanlığında Bayrak Değişimi

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Gaziantep Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini yürütürken MHP Şehitkamil İlçe Başkanlığı görevine atanan İbrahim Hakan Demirkan'ın yerine, Emre Koçyiğit'in atandığını açıkladı.

 

GAZİANTEP ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANLIĞINDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

 

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Gaziantep Ülkü Ocakları Başkanlığı'nda yapılan Bayrak değişimiyle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ülkü Ocakları Gaziantep İl Başkanlığına Emre Koçyiğit atanmıştır. Yeni görevinde başarılar diler, görevini devreden İbrahim Hakan Demirkan’a teşekkür ederiz.'' dedi.

 

GÖREVE ATANAN EMRE KOÇYİĞİT'TEN AÇIKLAMA

 

Gaziantep Ülkü Ocakları Başkanlığı görevine atanan Emre Koçyiğit, göreve atanmasıyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendinin olurları, Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım Beyefendinin tensipleriyle, Ülkü Ocakları Gaziantep İl Başkanlığına atanmış bulunmaktayım. Rabbim çıkmış olduğumuz bu kutlu davada yolumuzu bahtımızı açık eylesin inşallah. Yılmayacağız, Yıkılmayacağız, Başaracağız Başaracağız Başaracağız.'' dedi.

 

GÖREVİNİ DEVREDEN İBRAHİM HAKAN DEMİRKAN'DAN AÇIKLAMA

 

Gaziantep Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini devreden İbrahim Hakan Demirkan, görevini devretmesiyle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Yaklaşık 3 yıldır şerefle sürdürmüş olduğum, Ülkü Ocakları Gaziantep İl Başkanlığı görevini, 22.08.2023 tarihinde Liderimiz, MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin tensipleri ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Semih Yalçın Beyefendinin tebliğleri İle MHP Şehitkamil İlçe Başkanı olarak atanmam sebebiyle, kardeşimiz Emre Koçyiğite Bayrağı lekelemeden, kirletmeden devrediyorum. Bu süreç zarfı içerisinde birlikte mücadele verdiğimiz il yöneticilerimize, İlçelerinde şanlı bayrağımız gibi dalgalanıp, aziz ezanımız gibi yankılanan değerli kardeşlerim İlçe Ocak Başkanlarımıza, İlçe Yöneticilerimize, Üniversite ve Ortaöğretim Teşkilatımızın yiğit asena ve bozkurtlarına, desteğini her zaman hissettiğim, ağabeyim bildiğim Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım Beyefendiye ve Genel Merkez Yöneticilerimize, Davama hizmet etmek için mücadele verdiğim süre zarfında benim ihmal ettiğim ama onların hep destek verdiği, Eşime, Kızıma, Anneme, Babama, Kardeşlerime, tüm akrabalarıma, sevenlerime ve tecrübeleri ile bize güç veren, her zaman yanımızda, arkamızda destekçimiz olan, bize güvenen ve inanan kıymetli büyüğüm ağabeyim Milletvekilimiz Sermet Atay Beyefendiye teşekkür ederim. Mücadele Hayatıma MHP Şehitkamil İlçe Başkanı Olarak devam ettiğim süre zarfı içerisinde de yeminimizden vazgeçmeden, yılmadan, yıkılmadan, başarmak için azim edeceğiz. Davamızın bir ömür emirber neferiyim.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ahmet Yiğit Yıldırım, Gaziantep Ülkü Ocakları, Emre Koçyiğit
Yorumlar
Haber Yazılımı