MHP'li Kanlı Teröristlere Selam Çakanlara Fena Çaktı
Haber Detayı
10 Kasım 2023 - Cuma 11:39 Bu haber 2020 kez okundu
 
MHP'li Kanlı Teröristlere Selam Çakanlara Fena Çaktı
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, teröristlere selam çakan Sözde Atatürkçülere fena çaktı.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Kanlı Teröristlere Selam Çakanlara Fena Çaktı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. yıl dönümü nedeniyle açlıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Milliyetçi Ülkücü Hareket mensuplarının; Atatürk'ün mirasçısı olduğunu iddia eden Sözde Atatürkçüler gibi teröristlere selam çakmadığını, aksine onlarla Atatürk gibi mücadele ettiğini söyledi.

 

BAŞKAN YUSUF KANLI'DAN 10 KASIM MESAJI

 

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucu Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. yıl dönümü nedeniyle açlıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Atatürk'ün kurduğu CHP'nin Büyük Kurultayı'nda genel başkan olmak için yarışan iki siyasetçinin terör suçlarından yargılanıp hapsedilen Demirtaş ve Kavala'ya Selam Çakma Yarışı yaptığını hatırlatarak, Türk milliyetçisi olarak hayatının her döneminde terörle mücadele eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gerçek mirasçısının Milliyetçi Ülkücü Hareket olduğunu söyledi.

 

Atatürk'ün hiçbir döneminde düşmana şirinlik yapmadığını hatırlatan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ''Devletimizin Kurucusu, İlk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk; etkin bir siyasetçi, başarılı bir asker, feraset, basiret ve cesaret vasıflarıyla donanmış örnek bir devlet adamı olmanın yanında aynı zamanda muhteşem bir Türk milliyetçisi idi. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ifadeleriyle Atatürk, milletine samimiyetle inanmış bir yürek, vatanına sevdalı fazilet timsali bir şahsiyettir. Cefa, çile ve nice fedakârlıkla geçen kısacık ömrünü Türk Milleti’ne adayan Atatürk, hayatının hiçbir döneminde düşmana şirinlik yapmamış, hiçbir zaman bölücülere, teröristlere selam çakmamış; aksine onlarla mücadele etmiştir.'' dedi. 

 

MİLLİYETÇİ ÜLKÜCÜ HAREKET CAN PAHASINA SAHİP ÇIKACAK

 

Milliyetçi Ülkücü Hareket mensuplarının vatana sahip çıkma konusundaki hassasiyetlerini hatırlatan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ''O’nun bıraktığı en büyük miras vatandır, cumhuriyettir, Türk milliyetçiliğidir. Bu mirasa canımız pahasına sahip çıkmaya devam edeceğiz. Ülkücü-Milliyetçi Hareket’in her mensubu, her neferi, bu milli şuur ve sarsılmaz inancı taşımaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle;  Cumhuriyetimizin Kurucu Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve bu vesileyle dava arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum; ruhları şad olsun.'' dedi. 

 

Resim

Resim

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Kanlı, Teröristlere, Selam, Çakanlara, Fena Çaktı
Yorumlar
Haber Yazılımı