MHP'li Kanlı: İhanete ve Husumete Asla İzin Vermeyiz
Haber Detayı
30 Ağustos 2023 - Çarşamba 14:24 Bu haber 2087 kez okundu
 
MHP'li Kanlı: İhanete ve Husumete Asla İzin Vermeyiz
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, haçlı zihniyetinin husumetine ve ihanetine asla izin vermeyeceklerini söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Kanlı: İhanete ve Husumete Asla İzin Vermeyiz

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, haçlı zihniyetinin husumetine ve işbirlikçilerinin ihanetine asla izin vermeyeceklerini söyledi.

 

BAŞKAN YUSUF KANLI'DAN 30 AĞUSTOS MESAJI 

 

İşgalci ve istilacı haçlı zihniyetine karşı gerçekleştirilen Milli Mücadele’nin son safhasında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Başkomutanlığında 26 Ağustos’ta başlatılan Büyük Taarruz ile kazanılan zaferin 101. yıl dönümünü onurla ve mutlulukla idrak ettiklerini belirten, MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada, ''Türk Milleti bir asır önce hain kuşatmaya, hayasız dayatmaya; zelil esarete karşı var olma mücadelesi vermiş, istiklal ve istikbaline sahip çıkmış, mutlak bir zaferle, her karışı mübarek şehitlerimizin kanlarıyla sulanan vatanımızdan düşmanı kovmuştur.'' dedi. 

 

İHANETE VE HUSUMETE ASLA İZİN VERMEYECEĞİZ

 

Türk Milletinin bir daha asla ihanete ve husumete izin vermeyeceğini belirten MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ''Binlerce yıldır Anadolu’da varlığını sürdüren, Sultan Alparslan ile 1071’de Malazgirt’te devleşen, 1922’de tüm Anadolu’nun ebedi vatan olduğunu dünyaya ilan eden asil ve aziz Türk Milleti, bugün ve yarın da hiçbir hasım niyete ve hiçbir ihanete asla geçit vermeyecektir. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ifadeleriyle, bilinmesi gerekir ki; 30 Ağustos ruhu milli vicdanda hâlâ canlıdır. Bu duygu ve düşüncelerle; kıymetli hemşehrilerimizin, değerli vatandaşlarımızın Zafer Bayramlarını en içten dileklerimle tebrik ediyor, bu kutlu vatanı bizlere miras bırakan Cumhuriyetimizin Kurucu Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi, aramızdan ayrılan tüm gazilerimizi rahmetle ve saygıyla anıyor, ‘Kardeşliğimiz, birliğimiz daim olsun’ diyorum.'' dedi. 

 

Açıklama yok.

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, MHP Adana, Yusuf Kanlı, 30 Ağustos, Zafer Bayramı
Yorumlar
Haber Yazılımı