MHP'li Feti Yıldız'dan Yerel Seçim Öncesinde Öneri
Haber Detayı
23 Temmuz 2023 - Pazar 11:38 Bu haber 1872 kez okundu
 
MHP'li Feti Yıldız'dan Yerel Seçim Öncesinde Öneri
MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, yaklaşan yerel seçimler öncesinde dikkat çeken bir öneri sundu.
MHP Haberi
MHP'li Feti Yıldız'dan Yerel Seçim Öncesinde Öneri

2023 seçimlerinden sonra CHP'de yaşanan kaosun nedenlerinden birisi olarak gösterdiği anket firmalarının manipülasyonlarına dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, anket firmalarıyla belediyeler arasındaki ilişkinin araştırılmasını ve yerel seçimler öncesinde manipülasyonlara izin vermeyecek bir yasal düzenlemenin yapılmasını istedi.

 

MHP'Lİ FETİ YILDIZ'DAN ANKET MANİPÜLASYONLARININ ENGELLENMESİNE YÖNELİK ÖNERİ

 

2023 seçim sonuçlarının muhalefet açısından ortaya çıkardığı tabloya yönelik değerlendirmelerde bulunurken anket firmalarının manipülasyonlarına dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''CHP'de yaşanan kaosun kaynaklarından biri de; Muhalefete yakın anket şirketleridir. 14-28 Mayıs Cumhurbaşkanı ve Milletvekili genel seçimlerinde beklentileri gerçek dışı bir şekilde bilerek ve isteyerek yükseltmişlerdir. Bu anket firmalarıyla belediyeler arasındaki maddi ilişki araştırmalı, bu konuda yasal düzenleme biran önce yapılmalı ve önümüzdeki mahalli seçimlerde manipülasyonlara geçit verilmemelidir.'' dedi.

 

MHP'Lİ FETİ YILDIZ'DAN CHP'Lİ SİYASETÇİLERE MANİDAR BİR SORU

 

2023 seçimlerinde hezimete uğramanın psikolojisiyle ne yapacağını bilemez hale gelen Kemal Kılıçdaroğlu'nun, kendi partisindeki siyasetçileri hiçe sayan bir gafa imza atması konusunda değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, ''Kılıçdaroğlu, 'Ömrümün sonuna dek genel başkan olmak istemiyorum, parti İlkelerine bağlı, geçmişi temiz biri olursa yarın bırakırım' demiş. Soruyu en yumuşak haliyle soralım. Bu nasıl bir şart? Kaç yüzbin kişi bir cümlede silinmiş. Cevabını bilen bir CHP’li var mı?'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Feti Yıldız, yerel seçimler, öneri sundu, muhalefet, anket firmaları
Yorumlar
Haber Yazılımı