MHP'li Erdem'den Akşener Hakkında Çarpıcı Açıklama
Haber Detayı
27 Haziran 2023 - Salı 09:41 Bu haber 2182 kez okundu
 
MHP'li Erdem'den Akşener Hakkında Çarpıcı Açıklama
MHP 25, 26, 27 Dönem İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Meral Akşener hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Erdem'den Akşener Hakkında Çarpıcı Açıklama

Partisinin 3. Olağan Kongresi'nde daha bir ay öncesine kadar Cumhurbaşkanı yapmaya çalıştığı ittifak ortağını ve MHP'ye ihanet sürecindeki yol arkadaşlarını suçlayan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP 25, 26, 27 Dönem İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, siyasi kişilik olarak dünden bu yana hiç değişmeyen Meral Akşener'e yönelik, İYİ satışçı, ikiyüzlü, çıkarcı ve vefasız ifadelerini kullandı.

 

ŞÜKRAN DUYMA NOKTASINDAN PİŞMANLIK DUYMA NOKTASINA GELEN AKŞENER'İN U DÖNÜŞÜ

 

7 Haziran 2015 Milletvekili Genel Seçimlerinden 15 Temmuz FETÖ hain darbe girişimine kadar olan süreçte, Pensilvanya'da bulunan Fetullah Gülen'in ve CHP'lilerin desteğini alıp türevleriyle birlikte TARLA KONGRESİ'ni toplayarak MHP'ye ihanet eden, Türk Milliyetçilerinin oyunu Sol Cenaha yamama görevini icra etmek için DYP, ANAP, Ak Parti ve MHP'den sonra kendi partisini kurarken hala diyet ödemeye çalıştığı CHP ile Altılı Masayı oluşturan Meral Akşener, 2023 seçimlerinden önce tekmeleyerek devirdikten sonra  yeniden oturduğu Altılı Masayı Partisinin 3. Olağan Kongresi'nde bir kez daha devirdi.

 

Bir ay öncesine kadar Cumhurbaşkanı yapmaya çalıştığı ittifak ortağını Mandacılıkla suçlayan, Mandacılığın yanında Sivas Kongresi'nde belirtilen Himayeciliği CHP'nin Himayesine girerek gösteren ve CHP'den 15 Milletvekili almasından duyduğu pişmanlığı dile getiren İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, daha önce ifade ettiği ''Sülaleme Kılıçdaroğlu'nu vasiyet ettim. Bize 15 vekil verdiği için ölünceye kadar ona şükran duyacağım." noktasından "CHP'den 15 milletvekili istedik, hayatımın en büyük pişmanlığıdır." noktasına gelerek, Türk siyasi tarihinde görülmemiş bir U dönüşüne imza attı.

 

AKŞENER GEÇMİŞTE ÖVDÜĞÜ YOL ARKADAŞLARINI AĞIR SÖZLERLE SUÇLADI

 

MHP'nin Genel Başkanı olmak için her yolu deneyen, ''Başbakan olacağım'' diye kendini ortaya atan, Altılı Masadayken bile yakın zamana kadar hala Olmayan Başbakanlık makamına talip olan, Başbakan olma hayalleri suya düşünce Cumhurbaşkanı Yardımcılığı makamına talip olan Meral Akşener, kendisinin makam hastalığını unutup İyi Partide siyaset yaptığı yol arkadaşlarını makama doymamakla suçlayarak, ''Öyle çirkinlikler oldu ki günlerce uyuyamadım. Milletvekili oluyor, yetmiyor. GİK oluyor, yetmiyor.'' dedi.

 

Siyaset yaptığı veya katıldığı siyasi partilerin tamamının Genel Başkanlarını sırtından bıçaklayan kendisi değilmiş gibi, kuruluşundan bu yana partisinden ayrılanları ağır sözlerle suçlayan Meral Akşener, MHP'ye kendisiyle birlikte ihanet ettiklerinde öve öve yere göğe sığdıramadığı yol arkadaşlarını; sadece ters düştükleri için ''İyi Parti şımarıkların, ahlaksızların, iftiracıların ve korkakların partisi değildir.'' sözleriyle suçlayıp, ''Kahrolun'' ifadesiyle hepsine beddua etti. Yol arkadaşlığı yaptığı siyasetçilere ihanet etmekle ünlenen Meral Akşener'e MHP'den tepkiler gelmeye devam ediyor.

 

MHP'Lİ ARZU ERDEM'DEN MERAL AKŞENER HAKKINDA ÇARPICI AÇIKLAMALAR

 

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in partisinin 3. Olağan Kongresi'ndeki söylem ve tutumu üzerine değerlendirmelerde bulunan MHP 25, 26, 27 Dönem İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''MHP, Türk milletine kefen biçmeye cüret eden akılsızlar güruhunun mukadder ve kaçınılmaz akıbetini hızlandırma görevini ifa ederken partimizi ele geçirme, başaramayınca bölme operasyonları yapan madam; seçimi kaybedince bugünkü içinde bulunduğu oluşumu da yerden yere vurmuştur. Türk demokrasi tarihinde kara bir leke olarak hep anılacak ve adeta demokrasimizi katlederek, soysuzlaştırmaya yeltenen 15’liler olayı ile ilgili 'en büyük pişmanlığım' ifadesini kullanması kendisi adına bir başka hezeyan ve tezatlıktır. MHP’den çaldığı 15 milletvekili ile ilgili hiçbir utanma emaresi göstermemesi yüz karası bir durumdur. Böyle birinin şimdi kalkıp pişmanlıktan dem vurması kaybolan itibarını geri getiremeyecek, Liderimiz Devlet Bahçeli’nin 'Bir kere satan, yine satar.' sözünü şahsında tescilleyecektir. Kişiliği dün neyse bugün de o; ikiyüzlü, çıkarcı, vefasız.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Arzu Erdem, muhalefet, ikiyüzlü, satışçı, vefasız, çıkarcı
Yorumlar
Haber Yazılımı