MHP'li Akçay'dan Muharrem İnce'ye Kumpas Açıklaması
Haber Detayı
13 Mayıs 2023 - Cumartesi 09:11 Bu haber 2269 kez okundu
 
MHP'li Akçay'dan Muharrem İnce'ye Kumpas Açıklaması
MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Muharrem İnce'yi Cumhurbaşkanı adaylığından çektiren kaset kumpası hakkında açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Akçay'dan Muharrem İnce'ye Kumpas Açıklaması

Muharrem İnce'yi Cumhurbaşkanı adaylığından eden kaset kumpası ve muhalefetin sürece yönelik takındığı tutum hakkında açıklamalarda bulunan MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, ABD ve FETÖ'nün montaj kasetlerinden medet umarak Atatürk'ün koltuğuna oturmaya çalışanlara Türk milletinin müsaade etmeyeceğini söyledi.

 

MHP'Lİ ERKAN AKÇAY'DAN MUHALEFETE KASET KUMPASI TEPKİSİ

 

Manisanın Merkezinde bulunan Seçim Bürolarını MHP Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Milletvekili Adayları Ali Uçak ve Öztürk Demir, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Cemal Kutlar ve Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten ile birlikte ziyaret eden MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, seçim bürosunda sohbet ettiği vatandaşlara plav ikram ederken, Muharrem İnce'yi Cumhurbaşkanı adaylığından çektiren kaset kumpası hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

2023 seçimlerini kaybetme korkusu yaşayan Sol Cenahın, Muharrem İnce'ye Cumhurbaşkanı adaylığından vazgeçmesi için sosyal medya üzerinden karalama kampanyasıyla baskı kurduğu süreçte devreye giren FETÖ'cülerin,  geçmişte Deniz Baykal'ı Genel Başkanlıktan indiren kaset kumpasının benzerini Muharrem İnce'ye uyguladığı bilindiği halde, kaset kumpasını Rusların yaptığını iddia eden ve kendisini yalanlayan Ruslara teşekkür eden Kemal kılıçdaroğlu'na tepki gösteren MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, ''Bu Kılıçdaroğlu saçmaladıkça saçmalıyor. Akıl, mantık, muhakeme, tutarlılık sıfır. Ülkesine yabancılaşan, Türkiye düşmanlarına yaslanan şizofren muhalefetin hazin profili. Yalanlarının, iftiralarının, tutarsızlıklarının, kumpaslarının içinde debelenip duruyor.'' dedi.

 

MHP'Lİ ERKAN AKÇAY'DAN KASET KUMPASINA DEĞERLENDİRME

 

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin kaset kumpasına dayanamayıp Cumhurbaşkanı adaylığından çekilmesini geçmişte yaşananlar ışığında şöyle değerlendirdi:  

 

14 Mayıs seçimleri ülkemiz için hayati öneme sahiptir. Söz konusu vatandır, bağımsızlıktır. 14 Mayıs, 'Önce Ülkem ve Milletim' diyen Cumhur İttifakı ile, emperyalistler ve terör örgütleriyle işbirliği yapan zillet ittifakı arasındadır. Kılıçdaroğlu’nun FETÖ'nün kaset kumpası sonrasında CHP’nin başına gelmesiyle birlikte CHP’de büyük bir dönüşüm yaşanmıştır. Atatürkçüler tasfiye edilmiş; PKK destekçileri, FETÖ'cü hainler, Türkiye ve Atatürk düşmanları CHP’nin kritik noktalarına getirilmiştir. Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP, 17/25 Aralık darbe girişiminden sonra da FETÖ'cü hainlere, fetö’nün medya ve finans kuruluşlarına sahip çıkmıştır. Bir süre sonra fetö elebaşının söylem ve analizleri Kılıçdaroğlu ve yöneticilerinin siyasi argümanlarına dönüşmeye başlamıştır.

 

Kılıçdaroğlu, FETÖ'nün siyasi emellerine hizmet eden tutum ve davranışlarıyla, 15 Temmuz darbesine giden süreçte fetö terör örgütünü cesaretlendirmiştir. CHP ile FETÖ terör örgütü arasındaki amaç ve söylem birliği 15 Temmuz sonrasında da devam etmiştir. CHP, fetö terör örgütünü ve fetö’cü hainleri aklamak için büyük bir çaba göstermiştir. Kılıçdaroğlu fetö’cü hainlere ve fetö’nün kurum ve kuruluşlarına sahip çıkmış, FETÖ terör örgütüne destek ziyaretlerinde bulunmuş, milletvekillerini destek eylemlerine göndermiştir. Kılıçdaroğlu 26 Ocak 2012’de, FETÖ terör örgütünün üst kuruluşu olan Türk Amerikan Birliği Başkanı ve fetö terör örgütünün Beyaz Saray imamı Faruk Taban ve yöneticilerini CHP Genel Merkezinde kabul etmiştir.

 

Kılıçdaroğlu 2013 yılı Aralık ayı başında yapacağı ABD ziyareti öncesinde 23 Mayıs 2013'te, “Fetö’nün iş adamları yapılanması olan TUSKON yöneticileriyle buluşmuştur” görüşmede fetö terör örgütünün CHP imamı olduğu iddia edilen CHP PM üyesi Muhammed Çakmak da yer almıştır. CHP’nin başına gelir gelmez her fırsatta FETÖ terör örgütünü aklamaya yönelik beyanatlar veren Kılıçdaroğlu, 27 Kasım 2013’te “Emniyet ve yargı içinde Fetö’cü örgütlenme yok” diyerek fetö terör örgütüne bir kez daha sahip çıkmıştır.

 

Kılıçdaroğlu, 2013 yılı Mayıs, Eylül ve Aralık aylarında CHP heyetlerini ABD’deki fetö terör örgütünün toplantılarına göndermiştir. Bu heyetler firari fetö İmamları Kemal Öksüz, Mahmut Yeter, Emre Çelik, Kerim Balcı ve Özkur Yıldız ile toplantılar yapmıştır. Kılıçdaroğlu, 2 Aralık 2013’te CHP genel başkan yardımcılarından oluşan bir heyetle ABD’ye gitmiştir. Amerika’da fetö’nün ABD-Beyaz Saray imamı Faruk Taban, Houston imamı Kemal Öksüz, fetö İmamları Mahmut Yeter, Furkan Koşer ve Cemil Karaman ile görüşmüştür.

 

Kılıçdaroğlu 4 Aralık 2013’te fetö’nün Beyaz Saray imamı Faruk Taban’ın başkanı olduğu Türkî Amerikan Birliği'nin kahvaltısına katılmıştır. Kılıçdaroğlu, "Davet geldi, gittik. Basına kapalıydı. Yaptıkları çalışmaları ayrıntılarıyla anlattılar. Çok memnun olduk" demiştir. Kılıçdaroğlu CHP’nin genel başkanlığı makamına kaset komplosuyla gelmiştir. Şimdi de ABD ve Fetö terör örgütünün kaset komplosuyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün koltuğuna oturmaya çalışmaktadır. Türk Milleti, ABD ve fetö’nün montaj kasetlerinden medet umanların Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün koltuğuna oturmasına müsaade etmeyecektir.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Grup Başkanvekili, Erkan Akçay, Muharrem İnce, kumpas, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı