İP'ten İstifa Eden Belediye Meclis Üyesi MHP'ye Geçti
Haber Detayı
13 Mayıs 2023 - Cumartesi 11:21 Bu haber 1930 kez okundu
 
İP'ten İstifa Eden Belediye Meclis Üyesi MHP'ye Geçti
İyi Parti'den istifa eden Belediye Meclis Üyesi törenle MHP'ye geçti.
SİYASET Haberi
İP'ten İstifa Eden Belediye Meclis Üyesi MHP'ye Geçti

31 Mart Yerel Seçimlerinde İyi Parti'den Belediye Meclis Üyesi seçilen ve tekmelediği Altılı Masaya geri dönerek HDP ile olan birlikteliğe devam eden Meral Akşener'e tepkisini partisinden istifa ederek gösteren İyi Parti Yenişehir Belediye Meclis Üyesi Bülent Korku, Ülkücülerin yuvası olarak gördüğü MHP'ye katıldı.

 

MHP YENİŞEHİR İLÇE BAŞKANI ARİF EREN'DEN KATILIM AÇIKLAMASI

 

İyi Parti'den istifa eden Yenişehir Belediye Meclis Üyesi Bülent Korku'nun MHP'ye katılmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan MHP Yenişehir İlçe Başkanı Arif Eren, ''Meral Akşener'in izlediği politikalara tepki gösteren İyi Parti Yenişehir Belediye Meclis Üyesi Bülent Korku, partisinden istifa ederek bağımsız kalmıştı. 14 Mayıs seçimleri öncesinde MHP'ye geçerek yuvasına dönen Bülent Korku kardeşimize 'aramıza hoşgeldiniz' diyorum. Üye sayımızın arttığı 14 Mayıs seçimleri öncesinde, Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in düsturuyla ifade edecek olursak, Bülent Korku kardeşimiz Ülkücülüğün sadece MHP'de olduğunu bir kez daha göstermiştir. Hayırlı uğurlu olsun.'' dedi.

 

İYİ PARTİ'DEN İSTİFA EDİP MHP'YE GEÇEN BÜLENT KORKU'DAN AÇIKLAMA

 

İyi Parti'den istifa ederek MHP saflarına geçen Yenişehir Belediye Meclis Üyesi Bülent Korku, Üç hilal rozetini taktıktan sonra yaptığı açıklamada, ''İyi Parti'de olduğumuz süre zarfında, çıkar, menfaatler ve koltuk uğruna hesaplar yapılarak insanların nasıl feda edildiğini çok sonra farkedebildik. Meral Akşener'in kumar masası ve noter makamı olarak tanımladığı Altılı Masadan kalkıp HDP'nin destek verdiği aynı masaya geri dönmesi, bardağı taşıran son damla olmuştu. Yola çıktıklarını yolda bulduklarıyla değişen İyi Parti'den istifa ederek bağımsız hareket etmeye karar verdim. Ancak Devletimizin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu seçim öncesinde, yuvamız olarak gördüğüm MHP'ye dönmenin daha anlamlı olacağını düşündüm. MHP'ye küsüp bir şekilde ayrılanları, yuvalarına dönmeye davet ediyorum.'' dedi.

 

Bir 3 kişi görseli olabilir

Bir ‎6 kişi ve ‎şunu diyen bir yazı '‎عC MİLLİYETÇI HAREKET YENİŞEHİR ILÇE BAŞKANLIĞI PARTİSİ ဠ‎'‎‎ görseli olabilir

Bir 19 kişi görseli olabilir

Bir 15 kişi ve yazı görseli olabilir

 

 


  

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Yenişehir Belediye Meclis Üyesi, Bülent Korku, MHP, katılım töreni
Yorumlar
Haber Yazılımı