MHP İl Başkanlığına Yeni Atama Yapıldığı Açıklandı
Haber Detayı
08 Temmuz 2023 - Cumartesi 08:50 Bu haber 1201 kez okundu
 
MHP İl Başkanlığına Yeni Atama Yapıldığı Açıklandı
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığına yeni atama yapıldığı açıklandı.
MHP Haberi
MHP İl Başkanlığına Yeni Atama Yapıldığı Açıklandı

MHP Genel Merkezi, MHP Şırnak İl Başkanlığı görevini yürütürken 2023 seçimlerinde Milletvekili Adayı olmak için görevinden ayrılan Halil Tatar'ı, yeniden MHP Şırnak İl Başkanlığı görevine atadı.

 

MHP ŞIRNAK İL BAŞKANLIĞINA YENİDEN ATANAN HALİL TATAR'DAN AÇIKLAMA

 

MHP Şırnak İl Başkanlığı görevine yeniden atanmasıyla ilgili bilgilendirmelerde bulunan Halil Tatar, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Semih Yalcın Hocamızın olur ve tensipleri ile tekrardan MHP Şırnak İl Başkanı olarak atandım. Kutlu göreve tekrar layık görüp onurlandırdıkları için şükranlarımı arz ederim.'' dedi.

 

Resim

Bir şunu diyen bir yazı 'MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ GENEL MERKEZİ Tarih Sayı ŞIRNAK İL TEŞKİLATI KURUCU YÖNETİ°M KURULU YETKİ BELGESİ Sayın: HALİL TATAR Tüzüğümüzün 52. maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden MYK ve Başkanlık Divanı tarafından Milliyetçi Hareket Partisi' ŞIRNAK Kurucu Yönetim Kurulu nun Başkanlığınız altında tüzüğümüzün 34. madde uyarınca aşağıda isimleri yazılı üyelerden teşkil olunması uygun görülmüştür. Gereğini rica eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim. Saygılarımla. Prof. E.Semih YALÇIN Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Devlet BAHÇELİ Genel Başkan İL YÖNETİ°M KURULU Başkan Halil TATAR' görseli olabilir

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, MHP Şırnak, İl Başkanı, Halik Tatar, yeniden, atama yapıldı
Yorumlar
Haber Yazılımı