MHP Adana Heyetinden Devlet Bahçeli'ye Adana Raporu
Haber Detayı
13 Temmuz 2023 - Perşembe 14:58 Bu haber 1936 kez okundu
 
MHP Adana Heyetinden Devlet Bahçeli'ye Adana Raporu
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ve Adana Milletvekilleri, MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye 2023 Seçim Sonuçları Raporu sundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Adana Heyetinden Devlet Bahçeli'ye Adana Raporu

MHP Adana Milletvekilleri Muharrem Varlı ve Ayşe Sibel Ersoy ile birlikte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret eden MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, 2023 seçim sonuçlarına yönelik hazırladıkları raporu MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye sundu.

 

MHP ADANA HEYETİNDEN LİDER DEVLET BAHÇELİ'YE ZİYARET

 

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı ve MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret ettiler. Adana Heyetini kabul eden MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye seçim sonuçlarına dair bilgiler verilirken, yapılan değerlendirmeler paylaşıldı. Adanalı kurmaylarının ziyaretinden memnun olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, hemşehrilerine selamlarını iletti.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'YE ADANA RAPORU SUNULDU

 

MHP Genel Merkezinde gerçekleşen ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ''Sayın Genel Başkanımıza 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanı Seçimlerinin sonuçlarını, sonuçlara ilişkin analizleri ve değerlendirmeleri içeren bilgileri arz ettik. Ayrıca çalışma programlarımızı sunduk. Sayın Genel Başkanımız, tüm olumsuz ve acımasız kampanyalara rağmen MHP ve Cumhur İttifakı olarak başarılı sonuçlar alındığını belirttiler, tüm teşkilatlarımıza, tüm mensuplarımıza teşekkür ettiler.'' dedi.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ: ADANA'YA GÜVENİYORUZ

 

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ''Cenab-ı Allah nasip ederse MHP olarak Adana’ya daha çok hizmet etmek istediğimizi, bunun için daha çok çalışıp, gayret göstereceğimizi Sayın Genel Başkanımıza ifade ettik. Kendileri de, Adana’nın sahip olduğu potansiyeli bildiklerini, Adana’ya güvendiklerini kaydettiler, tüm hemşehrilerine selamlarını ilettiler.'' dedi.

 

Resim

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Devlet Bahçeli, MHP Adana, İl Başkanı, Yusuf Kanlı, Adana Raporu
Yorumlar
Haber Yazılımı