Engin Alan Paşa: Asıl Rezaleti Bundan Sonra Bekleyin
Haber Detayı
02 Haziran 2023 - Cuma 19:55 Bu haber 5357 kez okundu
 
Engin Alan Paşa: Asıl Rezaleti Bundan Sonra Bekleyin
MHP eski Milletvekili Emekli Korgeneral Engin Alan, yapılanların fragman olduğunu belirterek asıl rezaletin bundan sonra başlayacağını söyledi.
SİYASET Haberi
Engin Alan Paşa: Asıl Rezaleti Bundan Sonra Bekleyin

TBMM'de İstaklal Marşı okunurken eşlik etmeyen terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP Milletvekillerine tepki gösteren 24. Dönem MHP İstanbul Milletvekili Emekli Korgeneral Engin Alan, Devleti ve Milleti bölmeye çalışan HDP'lilerin yaptığı rezaletin bir fragman olduğunu belirterek, HDP kapatılmadığı sürece asıl rezaletin bundan sonra başlayacağını söyledi.

 

TBMM'NİN AÇILIŞINDA YAŞANAN REZALET: İSTİKLAL MARŞI OKUMADILAR

 

14 Mayıs seçimlerinde seçilen Milletvekilleri arasında en yaşlı üye olarak TBMM Başkanlığı görevini Mustafa Şentop'tan devralan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM’nin 28. Yasama Dönemi Açılışında Geçici Meclis Başkanı Sıfatıyla oturumu yönetti. 

 

Cumhurbaşkanı Adayı olduğu için Milletvekili olamayan Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM'deki yemin törenini locadan izledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın TBMM Genel Kurulu'na gelişi sırasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP, İyi Parti ve HDP milletvekillerinin ayağa kalkmadıkları görüldü. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu'na destek veren terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin Milletvekilleri, TBMM'de İstaklal Marşı okunurken eşlik etmediler.

 

ENGİN ALAN PAŞA'DAN İSTİKLAL MARŞI OKUMAYAN HDP'LİLERE TEPKİ

 

TBMM'de İstaklal Marşı okunurken eşlik etmeyen terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP Milletvekillerine tepki gösteren Emekli Korgeneral Engin Alan, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''HDP’liler Meclis’te İstiklal Marşımızı okumadılar. Devleti tanımayan, kendini bu Milletin unsuru olarak görmeyen, amacı bu Milleti bölmek olanlardan ne bekliyordunuz ki? Kapısına kilit vurmazsan böyle olur. Bu daha fragman. 5 yılda daha ne rezaletler göreceğiz. Bekleyin! İspanya yargısı ETA terör örgütünün siyasi uzantısı Herri Batasuna partisini kapattı. AİHM, kararı uygun buldu. Türk Yargısı bunu yapamadı. Sonuç ortada! Tekrar söylüyorum. Bu gün Yüce Meclis’te yaşananlar fragman. Kim bilir bu bölücü sözde partiden daha ne rezaletler göreceğiz.'' dedi.

 

Açıklama yok.

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Engin Alan Paşa, TBMM, İstiklal Marşı, Milletvekili, tepkiler
Yorumlar
Haber Yazılımı