Devlet Bahçeli: Recep Ağa Yola Devam Senin Hakkındır
Haber Detayı
23 Mayıs 2023 - Salı 19:56 Bu haber 3064 kez okundu
 
Devlet Bahçeli: Recep Ağa Yola Devam Senin Hakkındır
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Malatya'da hitap ettiği 50 bin kişiye 28 Mayıs seçimlerine yönelik dikkat çeken mesajlar verdi.
MHP Haberi
Devlet Bahçeli: Recep Ağa Yola Devam Senin Hakkındır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte gittiği Malatya'da, konteyner kenti ziyareti sonrası toplanan 50 bin kişiye hitap eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 28 Mayıs seçimlerinin Türk milleti ve Devleti için önemi konusunda uyarı ve tavsiyelerde bulundu.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ MALATYA'DA 50 BİN KİŞİYE HİTAP ETTİ

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte depremzedeler ile buluşma toplantılarına Malatya'da devam eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, deprem felaketinde hayatını kaybedenler için taziyelerde ve yaralılara acil şifa dileklerinde bulunduğu konuşmasında; deprem sonrasında Devlet Millet işbirliğiyle yaraların sarılması noktasında yapılan çalışmalara değinip, enkazlar kaldırıldıktan sonra depremzedelere sunulan beslenme, barınma, çadır, konteyner ve kalıcı konutların inşa edilmesine yönelik çalışmalarda Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin güçlü devlet anlayışıyla başarılı olduğunu söyledi. Malatya'da resmi arakamlara göre 50 bin kişiye hitap eden MHP Lideri Devlet Bahçeli, sözleriyle vatandaşları coşturdu.

 

ALINAN TEDBİR VE HİZMETLERLE TÜRKİYE ÜZERİNE OYNANAN OYUNLARI BOZDUK

 

Koronovirüs salgını, sel, yangın ve deprem felaketlerinden üzerinden Türkiye üzerine çeşitli oyunlar oynandığına dikkat çeken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Her şeye rağmen 6 Şubat'tan bu güne kadar geçen süre içerisinde çok önemli tedbirler alınmıştır. Bunu görmemezlikten gelemeyiz. Alınan tedbirleri yok farzedemeyiz, siyaseten istismar edemeyiz. Felakete muhatap olan insanlarımızın bu ihtiyaçları karşılanmamış olsa Türkiye'de deprem sonrası sosyal bir kaos ve kargaşa çıkarıp istismara kalkışanlar, Türkiye üzerine oyun kurmaya çalışanlar daha fazla hareket edebilirdi. Dünyada görülmemiş bir şekilde hızlı davranılarak 104 gün içerisinde yaralar sarılmıştır. Böylelikle Türkiye üzerindeki oyunlar bozularak deprem istismarı ortadan kaldırıldı.'' dedi.

 

RECEP AĞA YOLA DEVAM SENİN HAKKINDIR

 

Böyle bir dönemde Türkiye'nin 14 Mayıs seçimlerine gittiğini hatırlatan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''14 Mayıs seçimlerinin sonucunda Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sisteminin devamını isteyen vatandaşlar, el birliğiyle yüksek bir başarı elde etti. Bütün engellere rağmen, bütün fitne ve fesatlara rağmen, kamuoyu araştırmalarındaki saptırmalara rağmen, milletimiz yüzde 49,50 oy verdiği Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan'a 'Recep Ağa yola devam senin hakkındır.' dedi. Milletimiz şunlara dikkat etmelidir. İstikrar sürsün, Türkiye büyüsün. 14 Mayıs seçimlerinde yasama ile yürütme arasında bir denge kurulsun. Terörle mücadele mutlak suretle sonuçlandırılsın. Türkiye'nin sosyal ve ekonomik sorunlarının çözülmesi için ne gerekiyorsa yapılsın. böylelikle Türkiye'nin gücünü gösteren çalışmalar yapılsın. Bu hedefler doğrultusunda oldukça başarı sağlanılmıştır. Yeni bir Türkiye, yeni bir hayat, yeni bir yüzyılın adımlarının atılma kararlılığı ortaya çıkmış. Bu kararlılığın durmaması lazım, yarıda kalmaması lazımdır. Türkiye'yi hedefe doğru götürebilecek yönetimdeki istikrar, devletin gücüyle özdeşleşerek mutlak surette Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi 2. dönem tekrar hayata geçmeli ve bunun lideri olan Recep Tayyip Erdoğan 13. Cumhurbaşkanımız olmalıdır. Bunu yapmak ve başarmak mecburiyetindeyiz.'' dedi.

 

28 MAYIS SEÇİMLERİNDE SANDIĞA GİTMENİN ÖNEMİ

 

Türk Milletinin elde edilen başarıyı yarıda bırakmamak için 28 Mayıs seçimlerinde sandığa gitmesinin önemine dikkat çeken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Elde edilmiş edilen başarıyı yarıda bırakmamak için hep beraber 28 Mayıs'ta sandığa gitmeliyiz. Sandıkta sorumluluk üstlenmeliyiz. 2 tane resmi bir arada gördüğünüz oy pusulasını ele aldığınızda o pusulaya öyle bir bakın ki, televizyonlardaki yalana, dolana değil, soğana, patatese değil, milletin geleceğine, deprem felaketinin kaldırılmasına bir resim var ki o resim Recep Tayyip Erdoğan'dır. Amerika'nın kovboyları başta olmak üzere Coni, Toni, Hans, Sam, Frank bir olmuş, böyle bir dönem içerisinde Altılı Masadakiler dahil hepsi bir ağız yapmış ve Recep Tayyip Erdoğan gitsin diye bas bar bağırıyorlar. Hans, Frank, Sam anadolu'nun yiğidi Recep Tayyip Erdoğan'ı ezemezler, yok edemezler.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, Malatya, depremzedeler, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı