Bahçeli'yi Ziyaret Eden MHP'li Kanlı'dan Seçim Mesajı
Haber Detayı
08 Kasım 2023 - Çarşamba 13:34 Bu haber 1574 kez okundu
 
Bahçeli'yi Ziyaret Eden MHP'li Kanlı'dan Seçim Mesajı
Adana heyetiyle MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi ziyaret eden MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, yerel seçimlere yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
Bahçeli'yi Ziyaret Eden MHP'li Kanlı'dan Seçim Mesajı

MHP Adana İl Yöneticileri, Teşkilat Başkanları ve Belediye Başkanlarından oluşan bir heyet ile MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi ziyaret eden MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, yerel seçimlere yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

MHP ADANA HEYETİNDEN ANKARA ZİYARETİ

 

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı; yöneticiler, teşkilat başkanları ve belediye başkanlarıyla birlikte Ankara’da MHP Meclis Grup Toplantısına katıldı. Yusuf Kanlı başkanlığında İl Divan Kurulu Üyeleri, Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, MHP’li Belediye Başkanları, Kadın Aile Çocuk ve Engeli Politikaları (KAÇEP) Temsilcileri, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Cem Tutsoy, Ülkü Ocakları İlçe Başkanlarından oluşan heyet, Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin haftalık olağan grup konuşmasını dinledi. MYK Üyesi Uğur Öztürk’ün de bulunduğu ziyarette, Mecliste Adana heyetini Milletvekilleri Muharrem Varlı ve Ayşe Sibel Ersoy ağırladılar.

 

BAHÇELİ’Yİ DİNLEDİLER, ATATÜRK VE TÜRKEŞ’İ ZİYARET ETTİLER

 

İl Başkanı Yusuf Kanlı, grup toplantısının ardından, Adana’da özel olarak hazırlanan ve üzerinde Kuran ayetleri bulunan bir tabloyu MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye takdim etti. Bahçeli’nin MHP Genel Merkezinde ayrıca kabul etiği İl Başkanı Yusuf Kanlı, Adana’da yapılan çalışmalar ve planlamalar hakkında bilgi verdi. Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucu Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve MHP’nin Kurucu Lideri Başbuğ Alparslan Türkeş’i de unutmayan heyet, iki tarihi liderin anıt mezarlarında duada bulundular.

 

BAŞKAN YUSUF KANLI: ALLAH’IN İZNİYLE MAHCUP ETMEYECEĞİZ

 

Ankara ziyaretlerine ilişkin açıklamalarda bulunurken yerel seçimlere yönelik mesajlar veren MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ''Gerçekleştirdiğimiz bu ziyarette Sayın Genel Başkanımıza çalışmalarımızı arz ettik; emir, talimat ve hayır, dualarını aldık. Feyzaldığımız, istifade ettiğimiz ve oldukça yararlı geçen bir ziyaret programı oldu. Cumhur İttifakı olarak Adana’da yerel seçimlere odaklandığımız bir süreçteyiz. Gerek parti teşkilatlarımız, gerekse bağlı kurumlarımızla muhteşem bir uyum içinde çalışıyoruz. Adana’da tek ses, tek yürek olarak hedefe kilitlendik. Cenabı Allah’ın izniyle Adana’da Sayın Cumhurbaşkanımızı, Sayın Genel Başkanımızı; bizlere güvenen, umut bağlayan vatandaşlarımızı mahcup etmeyeceğiz.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Devlet Bahçeli, Yusuf Kanlı, ziyaret, yerel seçim, Adana, heyet
Yorumlar
Haber Yazılımı