Bahçeli'den Orhan Türkdoğan ve Alev Alatlı İçin Taziye
Haber Detayı
03 Şubat 2024 - Cumartesi 09:18 Bu haber 1575 kez okundu
 
Bahçeli'den Orhan Türkdoğan ve Alev Alatlı İçin Taziye
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Orhan Türkdoğan ve Alev Alatlı'nın hayatını kaybetmesi nedeniyle açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
Bahçeli'den Orhan Türkdoğan ve Alev Alatlı İçin Taziye

Prof. Dr. Orhan Türkdoğan ve yazar Alev Alatlı'nın hayatını kaybetmesi nedeniyle açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Orhan Türkdoğan ve Alev Alatlı'nın ailelerine ve sevenlerine başsağlığı diledi.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'DEN ORHAN TÜRKDOĞAN VE ALEV ALATLI İÇİN TAZİYE MESAJI

 

Prof. Dr. Orhan Türkdoğan ve yazar Alev Alatlı'nın hayatını kaybetmesi nedeniyle açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Türk kültür ve düşünce hayatının iki saygın ve sayılı ismi olan, ömürleri boyunca kalem ve kelamlarıyla karanlığa ışık tutan Sayın Prof. Dr. Orhan Türkdoğan Hocamızla Sayın Alev Alatlı Hanımefendinin vefatlarından duyduğum derin üzüntüyü paylaşıyor, fikir dünyamızda muazzez iz ve eserleri bulunan bu iki değerimize Cenab-ı Allah’tan rahmetler niyaz ediyorum. Muhterem ailelerine, sevenlerine ve aziz milletimize başsağlığı temennilerimi iletiyorum. Mekanları cennet, ruhları şad olsun diyorum.'' dedi.

 

 Bir 1 kişi görseli olabilir

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Devlet Bahçeli, Orhan Türkdoğan, Alev Alatlı, taziye mesajı
Yorumlar
Haber Yazılımı