Zafer Partisi Adana İl Teşkilatı Çöktü Tamamı MHP'ye Geçiyor
Haber Detayı
14 Ekim 2023 - Cumartesi 11:34 Bu haber 2630 kez okundu
 
Zafer Partisi Adana İl Teşkilatı Çöktü Tamamı MHP'ye Geçiyor
Zafer Partisi Adana İl Başkanı Ayhan Binboğa, 87 kişi ile birlikte Zafer Partisi'nden istifa ettiğini ve MHP'ye geri dönme kararı aldıklarını açıkladı.
ADANA HABERLERİ Haberi
Zafer Partisi Adana İl Teşkilatı Çöktü Tamamı MHP'ye Geçiyor

FETÖ zihniyetinin partisine hakim olmasından ve parti üst düzey yöneticilerinin İsrail yanlısı tutumundan rahatsız olan Zafer Partisi Adana İl Başkanı Ayhan Binboğa, İl Yönetim Kurulu Üyelerinin tamamının içinde olduğu 87 kişi ile birlikte Zafer Partisi'nden istifa ettiğini ve MHP'ye geri dönme kararı aldıklarını açıkladı.

 

ZAFER PARTİSİ ADANA FETÖ VE İSRAİL'DEN RAHATSIZ OLDU

 

2023 seçimlerinde Milletvekilliği sıralaması yapılırken FETÖ zihniyetinin partisine hakim olduğunu ve FETÖ'cülerin üst düzey göreve getirildiğini iddia eden Zafer Partisi Adana İl Başkanı Ayhan Binboğa, Zafer Partisi Bölge başkanı Mahmut Tatar'ın 'Gazze'deki sivillere daha çok bomba atılsın, İsrail Ordusuna Allah güç kuvvet versin' diye dua etmesi üzerine, İl Yönetim Kurulu Üyelerinin tamamının içinde olduğu 87 kişi ile birlikte Zafer Partisi'nden istifa ettiğini açıkladı. Ayhan Binboğa, istifa eden tüm yönetici, ilçe başkanı, meclis üyeleri ve partililerle birlikte yuva olarak gördükleri MHP'ye geri döneceklerini söyledi. 

 

BAŞKAN AYHAN BİNBOĞA'DAN İLK AÇIKLAMALAR

 

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Seyit Yücel'e sosyal medya hesabından mesaj yazarak istifasını duyuran Zafer Partisi Adana İl Başkanı Ayhan Binboğa, ''Sayın genel başkan yardımcım Zafer Partisi Bölge başkanı Mahmut Tatar 'Gazze'deki sivillere daha çok bomba atılsın, İsrail Ordusuna Allah güç kuvvet versin' diye dua etti. Bunun içinde genel merkez bir islem yapmadı. Adana il başkanı olarak teşkilatımızla istifa ediyoruz.'' dedi. 

 

İstifası konusunda bir açıklama daha yapan Ayhan Binboğa, ''Kamuoyunun dikkatine. 'Allah İsrail Ordusuna güç kuvvet versin.' diye dua edenlerin ödüllendirildiği bir yerde duramam. Onur ve gururla Ayyıldız hareketinin Adana kurucusu Zafer Partisi Adana il başkanlığı görevimden parti üyeliğinden şahsım yönetim kurulu istifa ediyoruz. Parti uyeliklerimizi bitirdik. Verdiğiniz mücadelenin içine değil, dışına bakarlar. Başını değilde, sonuna görürler. Seferi değilde, zaferi önemserler. Sen dağda o kadar yokuş tırmanırsında zirvelere konarsın, Dağdaki yokuşa değilde zirvelere göz dikerler. Halbuki birtek Allah bilir o yokuşlardan yukarıya doğru Tırmanırken ne kadar zorluk çektiğini.'' dedi. 

 

BAŞKAN AYHAN BİNBOĞA'DAN MHP'YE GEÇME KARARI

 

Zafer Partisi Adana İl Başkanı Ayhan Binboğa, ''Kıymetli gönül dostlarım dava arkadaşlarım ve büyüklerim; Kurucusu olduğum  ve bir yıldır Adana il başkanlığı yaptığım canla başla mücadele ettiğimiz görev aldığımız ve en zor şartlarda bile nice fedakarlıklarla sürdüğürdüğümüz Zafer Partisinden gerek görüş ayrılığı gerek fikir çatışması sebebi ile tüm yönetim olarak istifa etmiş ve ayrıldığımız ama yuvamız olarak gördüğümüz Milıliyetçi Hareket Partisine katılmış bulunuyoruz. Yarın (Cumartesi günü saat 11:30 da katılım töreni yapılacaktır) Bu süre zarfında desteklerini bizden esirgemeyen herkeze ayrı ayrı teşekkür eder haklarını Helal etmelerini dileriz. Milletimiz ülkemiz için daima çalışacağız çalışacağız çalışacağız.'' dedi.

 

Bir bilet koçanı ve yazı görseli olabilir

Bir 2 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 10 kişi, kürsü ve yazı görseli olabilir

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Zafer Partisi, Adana İl, Teşkilatı Çöktü, Tamamı MHP, Geçiyor, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı