Yıldırım'dan Devleti Aciz Göstermeye Çalışanlara Tepki
Haber Detayı
03 Ağustos 2021 - Salı 10:43 Bu haber 2953 kez okundu
 
Yıldırım'dan Devleti Aciz Göstermeye Çalışanlara Tepki
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Beş bin kişilik yangın söndürme ordusuyla yangınlara müdahale eden Türkiye'nin aciz gösterilmesine müsaade etmeyeceklerini söyledi.
ÜLKÜCÜ Haberi
Yıldırım'dan Devleti Aciz Göstermeye Çalışanlara Tepki

Beş bin kişilik yangın söndürme ordusuyla 125 bölgede çıkan orman yangınlarına başarıyla müdahale eden Türkiye'yi aciz göstermeye çalışanlara tepki gösteren Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Ülkü Ocakları olarak yangınların söndürülmesi için aktif olarak sahada olduklarını ve yaraların sarılması için Devletin yanında olmaya devam ettiklerini söyledi.

 

YARALARIMIZI SARMAK İÇİN ÜLKÜDAŞLARIMIZLA SEFERBER OLDUK

 

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin şu sözlerinde ifade ettiği gibi “Yaralarımız sarılacaktır, mağduriyetler giderilecektir, küle dönen orman alanları daha da yeşillendirilecek, buralara eskiye nazaran daha fazla ağaç dikilecektir.” Bizler de Ülkü Ocakları olarak yaralarımızı sarmak, daha da yeşil alanları ülkemize kazandırmak için tüm ülküdaşlarımla seferberlik halinde gayret etmekteyiz.

 

TEŞKİLATLARIMIZ YANGINLARIN SÖNDÜRÜLMESİ İÇİN SAHADA AKTİF ROL ÜSTLENDİ

 

Ülkemizin çeşitli bölgelerinde alçak pkk tarafından yakılan ormanlarımızın seyrini yakinen takip ediyoruz ve her bölgenin çalışmasına orada bulunan İl ve İlçe Ocaklarımızı sistematik bir şekilde dahil ediyoruz. İlk günden itibaren milli birlik ruhu ve dayanışma ile süren çalışmalara destek veren teşkilatlarımız, yangınların söndürülmesi için sahada aktif rol üstlenmektedir.

 

BEŞ BİN KİŞİLİK YANGIN SÖNDÜRME ORDUSUYLA DEVLETİMİZ AYAKTADIR

 

Devletimizin sosyal medyada yapılan algılar ile âciz gösterilmeye çalışılması ise haksızlıktır ve yersizdir. 125'ten fazla yangına çeşitli yangın söndürme envanteri ve 5.000 kişilik yangın söndürme ordusu ile müdahale eden devletimiz tüm kurumları ile ayaktadır. Afet bölgesinde ilk müdahaleden tutalım da, afet sonrası hasarların giderilmesine ilişkin dünyada emsali olmayan teşvik ve yardımlar da sosyal devlet anlayışımızın kriz anlarındaki etki ve ilkeselliğini göstermektedir.

 

TÜRKİYEMİZE GÖLGE DÜŞÜRÜLMESİNE MÜSAADE ETMEYECEĞİZ

 

Dualarımızla, çabalarımızla ve devletimizle ülkemizin yaralarını saracağız, milletimize uzanan el olmakta devamlılık sağlayacağız, güçlü Türkiyemize gölge düşürülmesine müsaade etmeyeceğiz.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ülkü Ocakları Genel Başkanı, Ahmet Yiğit Yıldırım, Beş bin kişilik, yangın söndürme ordusu, devlet aciz değil, göstermeye çalışanlar, orman yangını, Ülkücüler
Yorumlar
Haber Yazılımı