Ülkücü Sanatçı Mustafa Yıldızdoğan'dan İttifak Mesajı
Haber Detayı
28 Ağustos 2022 - Pazar 10:47 Bu haber 4262 kez okundu
 
Ülkücü Sanatçı Mustafa Yıldızdoğan'dan İttifak Mesajı
Ülkücü Sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, 2023 seçimlerine doğru hızla yol alınan süreçte İttifaklara yönelik önemli mesajlar verdi.
GÜNDEM Haberi
Ülkücü Sanatçı Mustafa Yıldızdoğan'dan İttifak Mesajı

Ak Parti'li Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz'ün düzenlediği 29. Geleneksel Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri Festivali'nde sahne alan Ülkücü Sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, Türkiyem şarkısıyla başladığı 10 bin kişinin katıldığı konserde, Cumhur İttifakı'na yönelik önemli mesajlar verdi.

 

SEYDİKEMER BELEDİYESİ'NDEN MUHTEŞEM FESTİVAL

 

Muğla'nın Seydikemer İlçesinde Belediye tarafından düzenlenen 29. Geleneksel Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri Festivali'nde sahne alan Ülkücü Sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, Ak Parti Muğla Miletvekili Yelda Erol Gökcan, MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz'ün ve 10 bin kişinin katılımlarıyla gerçekleştirilen konserde, programına Türkiyem şarkısıyla başlarken Cumhur İttifakı'na yönelik önemli mesajlar verdi.

 

MUSTAFA YILDIZDOĞAN'DAN CUMHUR İTTİFAKI MESAJI

 

Anadolu'yu Türk Vatanı yapan Sultan Alparslan'ı ve Anadolu'nun Türk Vatanı olarak kalmasını sağlayan Mustafa Kemal Atatürk'ü hatırlatarak, Cumhur İttifakı şemsiyesi altında birleşmenin önemine vurgu yapan Ülkücü Sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, ''Cumhur İttifakı'nın en güzel örneğini burada görüyoruz. Allah birliğinizi ve beraberliğinizi daim eylesin. Konya'da evimize misafir olan Ak Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, başarılı ve mütevazı bir insan olarak sadece Muğla'nın değil Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin ve Türk Milletinin vekilidir. Bugün değerli bir gündür. 1071 Malazgirt Alparslan'dan 1922 Mustafa Kemal Atatürk'e kadar, bu toprakları bize vatan eyleyen bütün Şehitlerimizi, Gazilerimizi rahmetle, hürmetle ve minnetle anıyoruz. Cuma namazını burada bir köyümüzde kıldık. Bilsinler ki; Vatan var ise Bayrak var, Bayrak var ise Ezan var. Kimse babasının patatesini toplamak için gelin size şu toprakları da vatan eyleyeyim demediler. Bir Sultan Alparslan ve Mustafa Kemal Atatürk, bizim onurumuz, bizim gururumuz. Biz öyle gördük, kıyamete kadar da bizim neslimiz öyle görecek Allah'ın izniyle. Ahde vefa imandandır. Bütün Şehitlerimizi hayırla ve duayla yad etmek için Şehitler Ölmez diyelim. Buradan bir mesaj verelim. bizler birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece, Cumhur İttifakı'nın bütünlüğünü ve milletin iradesini kimse bozamaz.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ülkücü Sanatçı, Mustafa Yıldızdoğan, 2023 seçimleri, İttifaklara yönelik, önemli mesaj, Cumhur İttifakı, Ak Parti, MHP, Malazgirt, Sultan Alparslan, Atatürk, Seydikemer
Yorumlar
Haber Yazılımı