Osman Diyadin: MHP Sivas Mitingi İyi Parti'yi Ürküttü
Haber Detayı
06 Eylül 2022 - Salı 19:14 Bu haber 4450 kez okundu
 
Osman Diyadin: MHP Sivas Mitingi İyi Parti'yi Ürküttü
Gazeteci yazar Osman Diyadin, MHP'nin Sivas mitinginden ürken İyi Parti'nin yeni bir tiyatro oyununu sahneye koyduğunu söyledi.
MHP Haberi
Osman Diyadin: MHP Sivas Mitingi İyi Parti'yi Ürküttü

İl ve İlçelerde düzenlediği Anlatma ve Aydınlatma toplantılarıyla yükselişe geçen MHP'nin, son olarak Sivas mitinginde Türk Milliyetçilerini toparlamasından rahatsız olan İyi Parti'nin telaşa kapıldığına dikkat çeken Gazeteci yazar Osman Diyadin, yeni bir tiyatroyu sahneye koyan İyi Parti'nin HDP’ye bakanlık verilmesi konusunda CHP ile göstermelik kavgaya tutuşarak, Türk Milliyetçilerinin gerçek yüzlerini görmelerini engellemeye çalıştığını söyledi.

 

OSMAN DİYADİN'DEN MHP'NİN YÜKSELİŞE GEÇMESİ HAKKINDA DEĞERLENDİRME

 

Ülkü Ocakları ve MHP'nin sahada başarılı işler yapmasının MHP'yi yeniden yükselişe geçirdiğini belirten Gazeteci yazar Osman Diyadin, sosyal medyadan yaptığı açıklamalarda, ''Geçen ay MHP'nin yükselişi konusunda değerlendirme yapmıştım. Her il ve İlçede Anlatma ve Aydınlatma toplantıları yaparak sahada olan MHP Teşkilatları, Türk Milliyetçilerini yeniden toparlayarak destan yazıyor. Her daim sahada olan Ahmet Yiğit Yıldırım başkanlığındaki Ülkü Ocakları, ortaya koyduğu projelerle tarih yazıyor. Muhaliflerin Z Kuşağı safsatasıyla Türk Gençlerini kandırmaya çalıştığı bu dönemde, Türk Gençlerinin üçte birinden fazlasının MHP'yi desteklediği gerçeği muhalif cenahın algı operasyonlarını çöpe atıyor. Muhalefetin kendi yaptırdığı anketlerde bile MHP'nin oyunun yüzde 13'eçıktığı, MHP'nin desteklediği aday Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteğin ise yüzde 60'a dayandığı ortaya çıktı. MHP ve Cumhur İttifakı'nın yükselişe geçmesi, oyları son hızla erimeye başlayan muhalefeti telaşlandırmaya başladı.'' dedi.

 

MHP'NİN SİVAS MİTİNGİ MHP DÜŞMANLARINI ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

 

MHP'nin eridiğini bittiğini idda eden anketçi ve siyasetçilerin MHP'nin Sivas mitingi sonrası şaşkına döndüğüne dikkat çeken Gazeteci yazar Osman Diyadin, ''Koronavirüs salgını ve sonrasında başlayan Rusya Ukrayna savaşının olumsuz etkileri tüm dünyayı sıkıntıya sevk ederken, ekonomik sıkıntıları sadece Türkiye'de yaşanıyormuş algısı oluşturmaya çalışan muhalefetin iktidarı yıpratma çabalarına karşı harekete geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, sıkıntı çeken her kesime yönelik açıkladığı müjdeler ve peş peşe açılışlar, muhalif cenahı sıkıntıya soktu. Son bir yıldır zaten sahada olan MHP'nin, 2023 seçimlerine yönelik mitinglere başlaması ise zaten erimeye başlayan muhalefette panik havası oluşturdu. Düzmece anketlerde oyunun yüzde 5'e düştüğü iddia edilen MHP, Türk Milliyetçilerinin tek yürek olduğu Sivas mitinginde bitmediğini güçlenerek yola devam ettiğini gösterdi. MHP’ye ambargo uygulayan yazılı ve görsel fondaş medya grupları, anket şirketleri Sivas'taki kalabalık karşısında şaşkına döndü. İşte MHP, işte Devlet Bahçeli, işte Ülkücüler. Geliyor gelmekte olan! Unutulmamalıdır ki; çakal rüya gördü diye Kurdun soyu tükenmez. MHP dünde vardı, yarında var olacak, evvel Allah ebediyete kadar sürecek.'' dedi.

 

MHP'NİN SİVAS MİTİNGİNDEN ÜRKEN İP YENİ BİR TİYATROYU SAHNEYE KOYDU

 

MHP'nin Sivas mitinginden ürken İyi Parti'nin yeni bir tiyatro oyununu sahneye koyduğunu belirten Gazeteci yazar Osman Diyadin, ''MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin muhteşem Sivas mitinginin coşkusu, paralı anketçilerin yüzüne şamar patlarken, mitingin kalabalığı İP’in ayaklarını birbirine doladı. Telaşa kapılan İP, acilen yeni bir tiyatroyu sahneye koydu. CHP'li Gürsel Tekin'in 'HDP'ye bakanlık verilebilir.' sözüne Yavuz Ağıralioğlu üzerinden göstermelik tepki gösteren İyi Parti, Meral Akşener'in meşrulaştırmaya çalıştığı ve kahvaltı güzellemesi yaptığı PKK'nın siyasi uzantısı HDP'ye karşıymış gibi yaparak CHP ile göstermelik kavgaya tutuştu. CHP ile İP arasındaki HDP’ye bakanlık verilebilir tartışmasının esas amacı, MHP’nin yükselişi karşısında Türk Milliyetçilerinin İP’in gerçek yüzünü görmelerini engellemeye yöneliktir. Yavuz Bey! Bu açıklamayı yapması gereken siz değil Meral hanımın kendisi! Nerede her şeye konuşan Meral Akşener? Kendi konuşsun! Konuşamaz! HDP’nin kapanmasına karşı çıksın. FETÖ için tek kelime etmesin. Demirtaş’ı cezaevinden çıkarsın. Sonra da siz bu açıklamayı yapın. Yedik! Zevahiri kurtarma gayretiniz boşuna. Sanırım size bu görev verilmiş.'' dedi.

 

Resim

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Gazeteci yazar, Osman Diyadin, MHP Sivas mitingi, ürken siyasi parti, yeni bir, tiyatro oyunu, sahneye koydu, yükselen MHP, oyları artan, MHP, Milliyetçilik
Yorumlar
Haber Yazılımı