Osman Diyadin: Akşener Sahiden Türk Milliyetçisi mi?
Haber Detayı
02 Ağustos 2022 - Salı 12:26 Bu haber 5292 kez okundu
 
Osman Diyadin: Akşener Sahiden Türk Milliyetçisi mi?
Gazeteci yazar Osman Diyadin, MHP'ye ihanet eden Meral Akşener ve türevlerinin Türk Milliyetçisi olma iddiaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.
SİYASET Haberi
Osman Diyadin: Akşener Sahiden Türk Milliyetçisi mi?

MHP'nin desteklediği Cumhur İttifakı ile İyi Parti'nin içinde olduğu 6'lı muhalif ittifakın Milliyetçilik anlayışları konusunda tespitlerde bulunan Gazeteci yazar Osman Diyadin, 2023 yılında yapılacak seçimlerin Türk Milletinin kader seçimi olduğuna dikkat çekerek, MHP'ye ihanet edenlerin Milliyetçilik anlayışı konusunda Türk Milliyetçilerine uyanma çağrısı yaptı.

 

MERAL AKŞENER'İN MİLLİYETÇİ OYLARI SOL CENAHA AKTARMA ROLÜNÜ ÜSTLENMESİ

 

7 Haziran 2015 Milletvekili Genel Seçimlerinden 15 Temmuz FETÖ hain darbe girişimine kadar olan süreçte, Pensilvanya'da bulunan Fetullah Gülen'in bile MHP+CHP+HDP koalisyonunun kurulması için devreye girdiği bir ortamda, HDP ile Hükümet kurmak istemeyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Ak Parti'nin karşısındaki Yüzde 60'lık Muhalefet Bloğundan ayrılması üzerine; MHP'yi ele geçiremeyince MHP'nin oylarını Yüzde 60'lık Muhalefet Bloğuna aktarmak için İyi Parti'yi kurarak MHP'ye ihanet eden Meral Akşener ve türevleri, daha fazla Milliyetçilik taslama iddiasıyla CHP'ye yamanmıştı.

 

MHP Lideri Bahçeli'nin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte Cumhur İttifakı'nı kurması ve Ak Parti Hükümetine destek vermesi, MHP içindeki uyuyan hücreleri de harekete geçirdi. Başbuğ Alparslan Türkeş'in Süleyman Demirel'in Milliyetçi Cephe Hükümetlerine her zaman destek verdiğini unutan bazı Ülkü Ocakları eski Genel Başkanları, MHP'nin Ak Parti'ye destek oluşunu eleştirip İyi Parti ve CHP cenahına doğru yelken açtılar.

 

Türk Milliyetçisi olduğu iddialarıyla daha fazla Milliyetçilik vaadiyle siyaset yapan Meral Akşener'in, HDP'yi meşrulaştırma söylemlerini, Demirtaş ile kahvaltı yapma isteğini, Kürdistan'dan söz eden HDP'li karşısında sessiz kalma stratejisini, HDP'li yöneticilerin kendisine hakaretlerine tek kelime cevap verememesini ve HDP'nin yandan desteklediği 6'lı Yuvarlak Masa ile birlikte hareket etmesini nasıl değerlendireceğiz?

 

OSMAN DİYADİN'DEN MİLLİYETÇİLİK ÜZERİNE DEĞERLENDİRMELER

 

MHP'ye ihanet edenlerin Milliyetçilik anlayışını sorgulayan Gazeteci yazar Osman Diyadin, ''MHP'yi satanların derdi Devlet Beyin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verdiği destekmiş! Peki hani siz; Çözüm sürecine kızgındınız! Terör ile mücadele yok diyordunuz! HDP ve Demirtaş'a taviz veriliyor diyordunuz! Peki ne oldu? Şimdi siz birlikte İP atlıyorsunuz. Hepsiyle Erdoğan ve Bahçeli savaşıyor. 'Türk Milliyetçisiyim, Ülkücüyüm’ deyip bugün vefasızlık yapıp yalan rüzgarına kapılarak İP’e sarılanlar, bir gün Bilge lider Devlet Bahçeli'nin siyasi değil vatan duruşunun değerini anlayacak. Ve özür dileyecekler. Önüne gelene demediğini bırakmayan, ağzına geleni söyleyen Meral Akşener, kendisine resmen hakaret eden Pervin Buldan’a tek kelime cevap veremedi! Demirtaş için özgürlük iste! HDP’nin kapatılmasına karşı dur! Pervin’e ses çıkarma! Sonra da Türk Milliyetçisiymiş! Hadi bizim eleştirilerimizi bir yana bırakın. Bakın, iktidara muhalif olan yazar Banu Avar, 'CHP, İP ve HDP'nin yan yana gelip yürümesi, Erdoğan'ı devirmek için planlanmış bir Amerikan projesidir.' diyor. Cumhur İttifakı'nın Milliyetçilik anlayışı ile Muhalif cenahın Milliyetçilik anlayışını son yaşanan gelişmelerle birlikte değerlendirelim.'' dedi.

 

MHP'NİN DESTEKLEDİĞİ CUMHUR İTTİFAKI'NIN MİLLİYETÇİLİK ANLAYIŞINA BİR ÖRNEK

 

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun Türkiye'yi eleştiren Alman mevkidaşına verdiği tarihi dersi hatırlatan Gazeteci yazar Osman Diyadin, ''Türkiye-İran-Rusya Üçlü Zirvesi sonrasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in yer aldığı fotoğraf için 'Türk Cumhurbaşkanı'nın bu fotoğrafta olması, kibarca söylemek gerekirse bir meydan okumadır.'' değerlendirmesi yapan Alman Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock, Türkiye'ye geldi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye'yi eleştiren Alman mevkidaşının yüzüne, 'Yunanistan ve Almanya olarak siz AİHM kararlarını uygulamazken, Türkiye karara uymuyor diyerek, niye Osman Kavala meselesini sürekli gündeme getiriyorsunuz? Çünkü Kavala’yı Türkiye aleyhine kullanıyorsunuz, fonluyorsunuz. Gezi olaylarında ne kadar fonlandığını biliyoruz.' diyerek tarihi bir ders verdi. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Dışişleri Bakanı işte böyle olur. Ve milletin gönlündeki yerini alır. Helal olsun.'' dedi.

 

SAHİ KİM MİLLİYETÇİ? CUMHUR İTTİFAKI MI 6+1 MUHALİF İTTİFAK MI?

 

MHP'nin desteklediği Cumhur İttifakı ile İyi Parti'nin içinde olduğu 6'lı muhalif ittifakın Milliyetçilik anlayışını ortaya koyan Gazeteci yazar Osman Diyadin, ''MHP'nin desteklediği Cumhur İttifakı iktidarının Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alman Dışişleri Bakanının yüzüne iki yüzlülüklerini haykırıp tepki koyuyor! Muhalefet partileri ise hiç utanmadan aynı Alman Bakan ile iktidarı devirme planını görüşmek için otelde sıraya giriyor! Almanya Dışişleri Bakanı Baerbock, bir otelde CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, HDP'li Mithat Sancar ve İyi Parti'li Ahmet Kamil Erozan'la basına kapalı bir şekilde görüştü. Gayri Milli Muhalefet gerçeği bu! Hadi Türk Milletine karşı sorumlulukları varsa çıkıp ne konuştuklarını açıklasınlar. Almanya Dışişleri Bakanı Baerbock, Osman Kavala'yı hapse tıkan Türkiye'yi eleştirirken, 6+1 muhalif ittifak'ın temsilcileri de Osman Kavala'ya özgürlük naraları atıyor. Sahi söyleyin, MHP'nin desteklediği Cumhur İttifakı mı Milliyetçi, yoksa Milliyetçiliği sadece 6 okunda süs olarak bırakan CHP ile Miiliyetçi oyları sol cenaha yamamaya çalışan İyi Parti mi Milliyetçi?'' dedi.

 

2023 SEÇİMLERİ TÜRK MİLLETİNİN KADER SEÇİMİDİR

 

2023 yılında yapılacak seçimlerin Türk Milletinin kader seçimi olduğuna dikkat çeken Gazeteci yazar Osman Diyadin, ''2023 yılında yapılacak seçimler, Türkiye Cumhuriyeti Devleti için 100 yılın final seçimidir! Ya; Türkiye bu finali yüzde yüz yerli/milli Cumhur ittifakı ile başarılı bir şekilde geçerek içeride ve dışarıdaki cepheye beyaz bayrak çektirip dünyanın yeni küresel gücü olacak! Ya da; Hoş geldin Mandacılar! ABD Başkanı Joe Biden'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı devirmek için Türkiye'deki muhalifleri destekleyeceğine yönelik sözleri ortadayken, 6 +1 masasının patronunun ABD olduğu belli değil mi? Dönemin ABD'li yetkililerinin 15 Temmuz FETÖ hain darbe girişimini desteklediklerini itiraf ettiği bir ortamda, ABD'den demokrasi ve iktidar dilenen muhalifler mi Milliyetçi, yoksa MHP'nin desteklediği Cumhur İttifakı mı Milliyetçi? Muhalif cenahın temsilcileri ABD ve AB'nin desteğiyle iktidar olma hayalleri kurarken, Erdoğan ve Bahçeli birlikteliği Türkiye üzerine hesap yapanların tüm hesaplarını bozdu. Kimlerin yerli ve milli, kimlerin gayri milli olduğu ortaya çıktı.'' dedi.

 

OSMAN DİYADİN'DEN TÜRK MİLLİYETÇİLERİNE ÇAĞRI

 

Türk Milliyetçilerine uyanmaları noktasında çağrıda bulunan Gazeteci yazar Osman Diyadin, ''Türk Milliyetçiliğini temsil etme adına parti kurup Türk Milliyetçilerinden oy alıp HDP’ye, FETÖ’ye iki kelime edememek, Demirtaş için özgürlük istemek, Pervin Buldan’ın Sayın Akşener’e yönelik aşağılayıcı sözlerini yemek neyin göstergesi! Allah hiç kimseyi bütün siyasi varlığını MHP’ye, Ülkü Ocaklarına, Türk Milliyetçiliği ülküsüne borçlu olupta bugün; HDPKK’ya, FETÖ'ye tek kelime edemeyen, Büyükelçilerin sözcüsü olan bir partide siyaset yaptırmasın! Artık görülüyor ki; iktidara gelmek için her türlü oyunu oynayanlar Türkiye'nin bağımsızlığını ve güçlenmesini içine sindiremeyen ABD ve AB'nin değirmenine su taşıyor! 'Kim gelirse gelsin yeter ki Erdoğan gitsin' demenin faturası ağır olur! Son pişmanlığın fayda ettiği nerede görülmüştür? Türk Milliyetçisi olduğunu düşünen vatandaşlarımızın, gerçekleri görerek hareket etmesinin zamanı gelmiştir. Zaman, Türk Milletinin ve Devletinin bekasına sahip çıkma zamanıdır. Bunun yolu da; MHP, Lider Devlet Bahçeli ve Cumhur İttifakı'na sahip çıkmaktan geçer.'' dedi.

 

Resim

Resim
 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Gazeteci yazar, Osman Diyadin, MHP, ihanet eden, siyasetçiler, Türk Milliyetçisi, olma iddiaları, ittifaklar, muhalifler, Cumhur İttifakı, Ak Parti, Türkiye, 2023 seçimi
Yorumlar
Haber Yazılımı