MHP Saimbeyli İlçe Başkanı Yağbasan Güven Tazeledi
Haber Detayı
11 Ağustos 2023 - Cuma 12:43 Bu haber 1577 kez okundu
 
MHP Saimbeyli İlçe Başkanı Yağbasan Güven Tazeledi
MHP Saimbeyli İlçe Başkanı Halil İbrahim Yağbasan, İlçe Teşkilatının bugün düzenlenen 14. Olağan İlçe Kongresinde yeniden seçildi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Saimbeyli İlçe Başkanı Yağbasan Güven Tazeledi

Saimbeyli Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen MHP Saimbeyli İlçe Teşkilatının 14. Olağan İlçe Kongresinde; İlçe Başkanlığı görevini yürüten Halil İbrahim Yağbasan, güven tazeleyerek yeniden seçildi.

 

MHP SAİMBEYLİ İLÇE BAŞKANI HALİL İBRAHİM YAĞBASAN GÜVEN TAZELEDİ

 

MHP Adana'da ilk ilçe kongresini Saimbeyli'de gerçekleştirdi. Saimbeyli Belediye Düğün Salonunda yapılan ve tek liste çıkarılan MHP Saimbeyli 14. Olağan İlçe Kongresi yoğun ilgiye sahne oldu. Divan Başkanlığını MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı'nın yaptığı kongreye MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, İl Divan Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel de katıldı.

 

İstiklal Marşı'nın okunması, şehitlere saygı duruşu ile başlayan kongre, fealiyet raporunun ve mali raporun ibra edilmesi, ardından siyasi konuşmalarla devam etti. Yapılan seçimler sonucunda, geçtiğimiz Mart ayında göreve atanan mevcut İlçe Başkanı Halil İbrahim Yağbasan güven tazeledi. 

 

BİRLİK, BERABERLİK GÖRÜNTÜSÜ MUTLU ETTİ

 

Seçimde ayrıca 14 asil, 14 yedek yönetim kurulu üyesinin yanı sıra 8 asil ve 4 yedek İl delegesi de belirlenmiş oldu. Bir önceki İlçe Başkanı Abdullah Esentürk ve yönetimin de bulunduğu kongrede MHP İl Başkanı Yusuf Kanlı ve MYK Üyesi Milletvekili Muharrem Varlı, Saimbeyli'deki birlik ve beraberlikten mutluluk  duyduklarını ifade ettiler. 

 

Bir 9 kişi, kürsü ve yazı görseli olabilir

Resim

Bir 5 kişi, kürsü ve yazı görseli olabilir

Resim

Bir 6 kişi ve şunu diyen bir yazı 'E MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ SAİMBEYLİ İLÇE BAŞKANLIĞI OLAĞAN KONGRESİ TÂR 10/08/2023' görseli olabilir

Bir bir veya daha fazla kişi ve yazı görseli olabilir

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, MHP Saimbeyli, Halil İbrahim Yağbasan, İlçe Kongresi
Yorumlar
Haber Yazılımı