MHP'li Yusuf Kanlı'dan Vatandaşlara 28 Mayıs Çağrısı
Haber Detayı
25 Mayıs 2023 - Perşembe 19:47 Bu haber 2201 kez okundu
 
MHP'li Yusuf Kanlı'dan Vatandaşlara 28 Mayıs Çağrısı
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Ak Parti Çukurova İlçe Teşkilatının düzenlediği açık hava toplantısında önemli mesajlar verdi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Yusuf Kanlı'dan Vatandaşlara 28 Mayıs Çağrısı

MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ, MHP 28. Dönem Milletvekili Adayları Yusuf Baş ve Ahmet Reha Yereşen ile birlikte, Ak Parti Çukurova İlçe Teşkilatının Belediye Evleri Mahallesinde düzenlediği açık hava toplantısına katılan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, tüm vatandaşları Lider Ülke Türkiye hedefine destek olmaya davet ederek, herkesi yakınlarını sandığa gitmeye ikna etmesi konusunda çağrı yaptı.

 

MHP ADANA HEYETİ AK PARTİ TOPLANTISINA KATILDI

 

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, tüm teşkilat ve bağlı kurumlarla birlikte 28 Mayıs pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimine yönelik saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kanlı, MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ, 28. Dönem Milletvekili Adayları Yusuf Baş ve Ahmet Reha Yereşen ile birlikte, Ak Parti Çukurova İlçe Teşkilatının Belediye Evleri Mahallesinde düzenlediği açık hava toplantısına katıldı.

 

BAŞKAN YUSUF KANLI: CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'I YENİDEN SEÇECEĞİZ

 

Beraberindeki heyetle birlikte katıldığı açık hava toplantısında heyecanı ve coşkusu yüksek mahalle sakinlerine hitap eden MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ''Geçen hafta yapılan seçim sonucunda Cumhur İttifakı Meclis’te iktidara damgasını vurmuştur. Tartışmasız net bir şekilde Meclis’te çoğunluğu almıştır. Millet İttifakı’nın yapısında bulunan alavere dalavere ile seçimler maalesef ikinci tura kaldı. Bizim için fark etmez. İkinci turda daha açık ara fark ile Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden seçeceğiz.'' dedi.

 

LİDER ÜLKE TÜRKİYE HEDEFİNE DESTEK ÇAĞRISI 

 

MHP ve Cumhur İttifakının Lider Ülke Türkiye hedefine tüm vatandaşları destek olmaya davet eden MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ''Bizim adayımız ABD’den, FETÖ’den, PKK’dan, Kandil’den, İngiltere’den, AB lobilerinden, kısaca Türk-İslam düşmanlarından icazet ve destek alarak değil, aziz milletimizin bağrından yetişerek, milletimize güvenerek aday olmuştur. Sayın Cumhurbaşkanımız ülkemizin savunma sanayisini geliştirmiş, dışa bağımlılıktan kurtarmış, halkımızın huzuru, güvenliği, refahı için gecesini gündüzüne katarak Türkiye’yi dünyada lider ülke haline getirme hedefindedir. Hepimiz milletçe bu hedefin arkasında olmalıyız. Hangi partili olursa olsun, ‘Bu vatan, bu devlet, bu bayrak, bu ezan benim’ diyen her vatandaşımızı ‘Lider Ülke Türkiye’ hedefine destek olmaya davet ediyoruz.'' dedi.

 

SANDIĞA GİTMELERİ KONUSUNDA YAKINLARINIZI İKNA EDİN

 

Ak Parti Sözcüsü Adana Milletvekili Ömer Çelik’in de katıldığı açık hava toplantısında MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, vatandaşlara ''Sandığa sadece kendimiz gitmeyelim; eşimizi, dostumuzu, yakınlarımızı da sandığa gitmeleri konusunda ikna edelim, bu milli görevi hatırlatalım.'' çağrısında bulundu. 

 

Resim

Resim

Resim

Resim

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana, Yusuf Kanlı, Ömer Çelik, Ayşe Sibel Ersoy, Ak Parti, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı